Nail art 3

• 29 285
  • 496
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
А, сега погледнах че са си обновили сайта и са сложили и някой от лаковете, значи последно броката е 21746  Simple Smile
А този : е много яко цикламено, също ми е много любим, ама само аз си се лакирам с него, никой друг не го харесва  Crazy

# 166
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А, сега погледнах че са си обновили сайта и са сложили и някой от лаковете, значи последно броката е 21746  Simple Smile
А този : е много яко цикламено, също ми е много любим, ама само аз си се лакирам с него, никой друг не го харесва  Crazy
Този лак ми го подари шефката ми за имен ден+топ лак, тя бачка като счетоводителка в козметичен салон. Тогава така и не разбрах каква марка е всъщност, защото не разчетох името. Цвета на мен не ми допадна такова цикламено.. беше хамелеон, а мен ми мина тази вълна цикламената, та го подарих на сестра ми. Та, каква е марката му?

# 167
  • Sofia
Този лак ми го подари шефката ми за имен ден+топ лак, тя бачка като счетоводителка в козметичен салон. Тогава така и не разбрах каква марка е всъщност, защото не разчетох името. Цвета на мен не ми допадна такова цикламено.. беше хамелеон, а мен ми мина тази вълна цикламената, та го подарих на сестра ми. Та, каква е марката му?
Е, това са на Стар Найлз лаковете, ама ти къде го видя хамелеон той си е отровна циклама мат, има леки частички, които лъскат на определена светлина, но в никакъв случай не е хамелеон  newsm78

# 168
Броката е супер,а цикламеният лак много ме кефи.На курсовете само с него се лакирах.

# 169
Е, това са на Стар Найлз лаковете, ама ти къде го видя хамелеон той си е отровна циклама мат, има леки частички, които лъскат на определена светлина, но в никакъв случай не е хамелеон  newsm78

Оооо, моя определено не беше мат но беше цикламен и преди да го подаря нарисувах това, което естествено е с лошо качество от снимката и надали ще разбереш цвета.... Embarassed
http://www.freewebs.com/katyadjin/nokti/yeroglif.jpg

# 170
  • Sofia
Оооо, моя определено не беше мат но беше цикламен и преди да го подаря нарисувах това, което естествено е с лошо качество от снимката и надали ще разбереш цвета.... Embarassed
Кате, любима си ми с твоите фотографии, нали знаеш  Hug   bouquet
Естествено не можах дори и да позная цвета от снимката, но аз тези китки съм ги правила с него ако ти си го разпознаеш тогава ще се изясним кой колко е цикламен  Mr. Green

# 171
Кате, любима си ми с твоите фотографии, нали знаеш  Hug   bouquet
Естествено не можах дори и да позная цвета от снимката, но аз тези китки съм ги правила с него ако ти си го разпознаеш тогава ще се изясним кой колко е цикламен  Mr. Green

Първо като прочетох поста се зарадвах, защо помислих, че наистина са ти любими...ама съм блондинка и аз, и бавно загрявам... няма да ми писне да се извинявам всеки път за качеството на снимките, ама какво да направя като нямам апарат, а искам и  аз да се показвам.  Embarassed
Моя определено не е това, но на дъното има следното номерче 21711, току що ми каза сестра ми...

Сега като спечеля конкурса на нещо горещо и ще ви правя хубави снимки
Mr. Green

# 172
  • Sofia
Първо като прочетох поста се зарадвах, защо помислих, че наистина са ти любими...ама съм блондинка и аз, и бавно загрявам... няма да ми писне да се извинявам всеки път за качеството на снимките, ама какво да направя като нямам апарат, а искам и  аз да се показвам.  Embarassed
Моя определено не е това, но на дъното има следното номерче 21711, току що ми каза сестра ми...
Сега като спечеля конкурса на нещо горещо и ще ви правя хубави снимки
Mr. Green
Кате, ние си те знаем няма нужда да се извиняваш всеки път за снимките, аз по този повод все гласувам за снимките ти в конкурса, за да съм полезна с нещо  Grinning
А и аз се бъзикам, нали не се вързваш   bouquet
Ето това е твоя лак тогава:

# 173
Валерия, мерси за отговора. Аз досега разглеждах сайта без да се регистрирам и затова явно не виждам цените. Но сега вече ще се логна  bouquet

# 174

................
Ето това е твоя лак тогава:

Верно е този!! Наистина са различни - сега видях разликата  Heart Eyes  bouquet

# 175
Валериа, благодаря ти много за снимките. Исках да знам как изглежда, за да мога да си го поръчам. Само едно последно(може би) Mr. Greenвъпросче - Този брокат при лаковете ли да го търся, или номера ми е достатъчен. ? МНого ми хареса определено. Снимките който съм виждала, си точно с него, убедена съм. GrinningСайта е много беден, но има едно магазинче за професионални джунджурийки, и от там мога да си го поръчам. На мен ми подариха фиксатор за бързо съхнене на Ейвън, ама май наистина не съхне особено бързо, а като го гледам колко е икономичен, май скоро няма да свърши. М/у другото и моят лак на О.П.И - единият е точно такъв цвят - цикламен. МНого е хубав. Другият е страхотно червено, но сега е много тъмно и утре ще ги снимам на дневна светлина, за да се види добре цвета.

Аз на този етап не мога да почна работа, защото не знам до кога ще съм си в БГ, а и  пропуснах сроковете за подаване на молба за ясла. Confused За сега имам 4 клиентки, и ходя да ги маникюрисвам на място. Mr. Green На майтап почнах, ама те взеха че ме харесаха, и сега съм ангажирана. Честно казано така ми е най-добре. И те са много доволни, че не се налага да си запазват часове и т.н

Малко се олях май с писанията... Blush Чакам нови снимки Wink

# 176
.....На мен ми подариха фиксатор за бързо съхнене на Ейвън, ама май наистина не съхне особено бързо, а като го гледам колко е икономичен, май скоро няма да свърши..................................................

Малко се олях май с писанията... Blush Чакам нови снимки Wink

Аз пък съм си много доволна от фиксатора на АВОН, като знам колко съм ги чакала друг път да съхнат, а сега докато нанеса на втората ръка - първата е готова!!!

... А аз чакам нов фотоапарат  Wink  smile3509Бедна ти е фантазията колко нарисувани мострички имам за щракане.... .. преброих ги - 143!! Mr. Green

# 177
момичета дайте ми идея от коя фирма да си купя цветни гелове за декорация... толкова съм объркана, че вече изкрейзвам. До сега работих само с геловете на ABALICO, но ми излизат даста скъпо използат се 2 гела за ноктопластика по 70лв и основа около 40лв... На Стар Нейлс цветният гел е 28гр - 59.70лв, а на ABALICO 5гр /или 15гр не си спомням точно/ е 21лв
Ето това си направих с цветните гелове по време на курса

искам пак да си направя декорация с гелове, защото имам доста претенциозни клеинтки, заради които не мога да си запазя лака...
Аз също съм доволна от изсушителя на Ейвън.

# 178
Аз за първи път чувам за такива гелове. Извинете ме за невежеството Blush Биби, дай повече инфо плийс, ако не те мързи(като мене) Mr. Green

Кате - ще стискаме палци да спечелиш. Ся ще пусна линка на листата от кюто, и те да гласуват Wink Как не се сетих по-рано ooooh!

# 179
ЪЪЪЪЪЪъъъъъъъъъъъъъ, сега гледам подписа ти - Що така бе??? Confused

Общи условия

Активация на акаунт