Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 860
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Като говорим за Тесла, тази снимк е нова и май не е качвана още тук

# 166
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като говорим за Тесла, тази снимк е нова и май не е качвана още тук

Вай бе, и с хаштаг Тесла Атасой! Joy

Броим, броим. 3 дена останаха.

# 167
  • Варна
Добра вечер, будни грешни дами!

Благодаря на всички, за новините и мненията, които споделяте!
   Злати ,Благодаря за фрага и за всичко, което правиш за темата!
   Мдаааа! И двата фрага са "руйа гиби"! 
   И двата фрага са съвсем различни от очакванията, имайки предвид края на епизода и думите, които си размениха на финала.
   Дали сценаристките следват първоначалния замисъл, или се мъчат да отговорят на фенските желания? 
   Предстои да видим. А от това, как ще поддържат зрителския интерес,  зависи дали сериалът ще продължи до септември, или до Нова година!
  Ели, чак се учудвам, че досега не си гледала Долунай/Пълнолуние?! И там Джан прави доста различен и пак много интересен образ. Не случайно италианките са полудели по Ферит Аслан.Това е първия сериал с Джан, излъчен в Италия. Днес случайно видях, че по Диема фемили от 16 ч излъчват Пълнолуние. Ако искаш информативно може да погледнеш в следващите дни. Предстои излъчването на един много приятен момент - парти изненада за рождения ден на Ферит!

# 168
Планет, не съм го гледала, за съжаление. Нямам никакво време. Едвам крада вечерите след 11 да гледам Бай Грешен и то го гледам по 3 дена Sad Птичката колкото и да бях зарибена го гледах половин година сигурно Grinning
Навремето исках да почвам Сърдечни работи, обаче така и не сколасих. Знаех, че участва Синем Кобал, ако съм знаела, че ще участва и бъдещата супер звезда,  да го бях гледала Grinning Едно време следях по 4-5 сериала едновременно... Ехх, спомени Grinning Хващах няколко пъти Пълнолуние по Диема, ама лапето оставя ли ме да го загледам... Само отбелязвам, че дават Джан по тв-то и до там Grinning

# 169
  • Варна
Аз затова използвам възможността да гледам предавания до седмица назад, в удобно за мен време. Например да си пусна епизода, излъчен днес след 23 ч, когато съм по-свободна.

# 170
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Здравейте, мечтателки безгрешни!!! Kiss
Нали няма нова серия, та затова писах "безгрешни"! Божеее, до като се запиша в новата тема и сте напълнили 12 страници, без нова серия, без фрагмани! Не, че не се събуждам всяка сутрин с вас! Но тя лудостта по хората има различни форми! Stuck Out Tongue Winking Eye Ех, нямате милост за "лека нощ" с новия фрагман!
Flowers Hibiscus Исках да коментирам още малко последната серия, но с тоя фрагман съм извън фокус. Само да кажа, че с последният си пост в предишната тема аз се хванах за любовта, мечтаех си за споделената любов между Йози и Езги. Но най неприятното, което може да им се случи на този етап в отношенията е, да се разкрият, без да са готови за любов! При най малкото сътресение дори няма да имат право на поправителен ... Така, че нека си мечтаят и сънуват, но да не прекрачват границата, защото все още не са готови.
 Flowers Herb Езги още не е преживяла раздялата със Сонер, а се очертава той да иска отново да влезе в живота й. А нали и онази потайна гърмяща змия ще му помага?! Според мен сега се спотайва, но отнетата мечтана длъжност на PR и появата на Езги в живота на Йози ще я предизвика да действа в сянка, но брутално. 
 Flowers Herb Йози може и да харесва Езги, интригуваща, дръзка, малко луда, но пълна с очаквания, но ... много бързо може да влезе в предишния си удобен свят на свалки за една нощ! Без ангажименти! Но и без любов! Все още не съм сигурна в това, което бях писала по рано, че той няма да покани вече ново момиче в жилището си. А и тази тъпа журналистка нали ще иска да му се извини! Аман от навлеци! Не виждате ли, че ни се иска да си го пазим нашето момче, тоя прекрасен Мистър Кокетко! Обожавам да го гледам как се гласи пред огледалото! Kissing Heart
Flowers Hibiscus Новият фрагман е обещаващ с тази прекрасна картина на бъдещето. Колко са красиви и влюбени! Може би сънят или мечтата за тази сватба ще бъде на Йози. Езги не може да има такива видения - разочарованието от мъжете, натиска на приятелките, животът на плейбой на Йози, споразумението ... всичко това няма да й позволи да мечтае, може да тъгува, но мечти ... Но нашия прекрасник е и романтик, много му допадна ролята на кандидат годеник, а и сватбата на сестра му показа какво може да го очаква и него, Кралицата майка иска друга сватба и внуци ... Йози предвкуси от идеята да има семейство, любима, дори деца ... мисля, че му хареса. А Езги с всичките й странности му е мила. Innocent Според мен Йози е по готов за брак, отколкото Езги, която иска да се омъжи до есента! Но цялата й идея за планиран брак е само по протокол. Дори не се замисля как ще живее с някой, които е само друга версия на предишните разочарования.
Flowers Hibiscus В крайна сметка ще живеем в очаквания какво ще ни предложи сценария. Важно е да споделяме това, което ни е на сърцето, да си живеем в нашия приказен свят, толкова различен от реалния! Най хубавото на това е, че можем да забравим за кратко проблемите си и да се пренесем някъде в приказките! Какво пък, човек може и да поиска да бъде като дете!
Flowers Hibiscus След очаквания фраг дано някой да е оцелял, за да му пожелая лека нощ!
Целувки! Kiss Kiss Kiss

# 171
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Има оцелели, мерси за целувките. Flowers Hibiscus
За 7 часа вторият фрагман е навъртял над 1 млн гледания.

Аз затова използвам възможността да гледам предавания до седмица назад, в удобно за мен време. Например да си пусна епизода, излъчен днес след 23 ч, когато съм по-свободна.
Следобедния епизод го повтарят и след полунощ - от около 0:30 ч. до към 1:30 ч. А за маниаци, като мен Crazy , качват малко след следобедното излъчване епизода и в сайта Нова плей. Peace

# 172
Добро утро, момичета, все още не съм разбрала с точност какво казва Йози на Езги, където са с дрехите от целувката, но мисля, че това ще се случи в края на серията.
Аз все пак мисля, че съня със сватбата ще е на Езги колкото и предвидимо да е като последствие от преживяната игра и предстоящата среща със Сердар – тя се бори със себе си, защото вътрешно иска да повярва, че може да бъде с Йозгюр. Тя минава по моста, Йози се обръща и тя вижда в съня си този, който сърцето й иска да бъде. Юнал я навива, че Йози  е влюбен, тя като че ли се опитва да го предизвика, за да го накара да признае, но според мен Йози ще направи всичко възможно да отдалечи Езги от мечтите й за връзка с него дори по груб начин, като шамар, ще я събуди по някакъв начин – това ми беше първоначалното усещане още след първия фраг, но ми се искаше да не става така. Йози лесно няма да се признае за победен. Той все още той си мисли, че въпреки всичко преживяно с нея, всичко е под контрол, обратимо и без последствия. Макар неуспешни, тя знае що е това връзка и отдаденост, а на Йози и през ум не му минава да започва такова нещо. Да видим докога ще се съпротивлява, защото би бил прекрасен любим, съдейки по това колко грижовен брат и син е - може да даде всичко само на една жена и да му бъде повече от достатъчно, за да е щастлив.
Относно продължителността на сериала ни, това нали зависи от рейтинга? Примерно ако интереса се увеличи няма ли шанс да продължи и догодина, да има втори сезон и т.н.? Само питам, защото още сме в началото, а взехме много за края да мислим, иска ми се да е по-далече във времето.
Пожелавам ви хубав, слънчев и усмихнат ден!

# 173
Добро утрооо! HugHeart

Неорум Hug...Сонни Hug,за коментарите! Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Днес трябва да пуснат новите снимки и озета!

Минавам набързо,че по-късно ще пътувам.Отивам при дъщерята за няколко дни да си видя внуците!Когато имам възможност ще се включа!Гроздето Hug писа,че ще е свободна така,че тя ще ви забавлява! WinkSimple Smile

гифчета от новия фрагман...

да отбележим момента с луната....

въпреки,че нямаше епизод Йозге отново е най-обсъжданата актриса за периода 27 юли-2 август...а Демет е 2-ра

Желая ви приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 08:20 от Zlatina3

# 174
Добро утро! Flowers Bouquet

Един прекрасен паралел. Луната им принадлежи на тях двамата. Heart

Не знам дали е пускано, но и без епизод сериалът е бил най-обсъждан миналата седмица.

# 175
Здравейте!

Джан за събитията в Бейрут

Молете се за Бейрут
И Серкай

Ляле Башар

# 176
Привет Грешници!

Злате Hug весело изкарване при децата : ))

Аз няма да съм свободна, защото ММ се отказа да пътува. Като инфо съм мн. зле, изостанах с материала, обикновено от телефона ви чета.. малки снимки, дребен шрифт, само нерви Grinning
Но, всичко което качвате, попивам като гъба и съм ви много благодарна! Heart

Новия фраг е бомба като първия, красива приказка! Да гадая нямам време, но видянното от двата фрага, е достатъчно, за да разберем, че ще бъде страхотна серия и ще си заслужава чакането.

Ето фрага с Бг. Суб
Тук https://www.instagram.com/p/CDgWG_6p4Ub/
Тук https://www.facebook.com/watch/?v=279023966730683&notif_id=1 … ch_follower_video
И тук https://www.facebook.com/alavcheva/videos/3666339260060708/ на др. място май го няма качен.

Бонбон в целофан Heart

Списание Daydreamer официално излиза. Ще бъде пуснато в цяла Италия в рамките на уикенда : ))

2 нови снимки от Джан в Инстаграм Sunglasses

Щастлив и изпълнен с много усмивки ден!

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 16:51 от grozdence.

# 177
Джани-Джуни ни зарадва с нови снимки в Инстаграм SunglassesBlush

# 178
Ели джанъм Hug Повторила си новите на Джано, защото аз съм виновна Joy Добавила съм ги към моя пост.. малко преди ти да ги постнеш : ))
Абе викам си, тея момичета, защо не искат да качват този хубавец, .. и си редактирах последния пост, за да ги добавя Simple Smile Нека да има много снимки Джанови, цялата тема да наводним. Даже и цялата Бг. Мама трябва да е с лика на нашия красавец Joy

Ето и този шедьовър... Heart
Все го женят този човек, дано скоро да не му се случва сватба и в живота.. няма да го преживея.. пу-пу и аз какви отвратителни неща си мисля.. Да си стои ерген и да си гледа кариерата, друго не му трябва, да забремени някоя кадъна, да си има мало копие.. и до там! Решено е.. Joy

# 179
Да си стои ерген и да си гледа кариерата, друго не му трябва, да забремени някоя кадъна, да си има мало копие.. и до там

Grozde, сакън какви са тези утопични помисли, дете без брак и то у комшиите. Човека откога каза, че е готов за семейство и деца, стига да намери подходящия човек. Отивам да видя в кристалното кълбо кораба майка какво инфо е пуснал по този повод...

Общи условия

Активация на акаунт