Птичката колкото и да бях зарибена го гледах половин година сигурно
Едно време следях по 4-5 сериала едновременно... Ехх, спомени
Хващах няколко пъти Пълнолуние по Диема, ама лапето оставя ли ме да го загледам... Само отбелязвам, че дават Джан по тв-то и до там

Здравейте, мечтателки безгрешни!!! 
Ех, нямате милост за "лека нощ" с новия фрагман!
Исках да коментирам още малко последната серия, но с тоя фрагман съм извън фокус. Само да кажа, че с последният си пост в предишната тема аз се хванах за любовта, мечтаех си за споделената любов между Йози и Езги. Но най неприятното, което може да им се случи на този етап в отношенията е, да се разкрият, без да са готови за любов! При най малкото сътресение дори няма да имат право на поправителен ... Така, че нека си мечтаят и сънуват, но да не прекрачват границата, защото все още не са готови.
Езги още не е преживяла раздялата със Сонер, а се очертава той да иска отново да влезе в живота й. А нали и онази потайна гърмяща змия ще му помага?! Според мен сега се спотайва, но отнетата мечтана длъжност на PR и появата на Езги в живота на Йози ще я предизвика да действа в сянка, но брутално.
Йози може и да харесва Езги, интригуваща, дръзка, малко луда, но пълна с очаквания, но ... много бързо може да влезе в предишния си удобен свят на свалки за една нощ! Без ангажименти! Но и без любов! Все още не съм сигурна в това, което бях писала по рано, че той няма да покани вече ново момиче в жилището си. А и тази тъпа журналистка нали ще иска да му се извини! Аман от навлеци! Не виждате ли, че ни се иска да си го пазим нашето момче, тоя прекрасен Мистър Кокетко! Обожавам да го гледам как се гласи пред огледалото!
Новият фрагман е обещаващ с тази прекрасна картина на бъдещето. Колко са красиви и влюбени! Може би сънят или мечтата за тази сватба ще бъде на Йози. Езги не може да има такива видения - разочарованието от мъжете, натиска на приятелките, животът на плейбой на Йози, споразумението ... всичко това няма да й позволи да мечтае, може да тъгува, но мечти ... Но нашия прекрасник е и романтик, много му допадна ролята на кандидат годеник, а и сватбата на сестра му показа какво може да го очаква и него, Кралицата майка иска друга сватба и внуци ... Йози предвкуси от идеята да има семейство, любима, дори деца ... мисля, че му хареса. А Езги с всичките й странности му е мила.
Според мен Йози е по готов за брак, отколкото Езги, която иска да се омъжи до есента! Но цялата й идея за планиран брак е само по протокол. Дори не се замисля как ще живее с някой, които е само друга версия на предишните разочарования.
В крайна сметка ще живеем в очаквания какво ще ни предложи сценария. Важно е да споделяме това, което ни е на сърцето, да си живеем в нашия приказен свят, толкова различен от реалния! Най хубавото на това е, че можем да забравим за кратко проблемите си и да се пренесем някъде в приказките! Какво пък, човек може и да поиска да бъде като дете!
След очаквания фраг дано някой да е оцелял, за да му пожелая лека нощ!

, качват малко след следобедното излъчване епизода и в сайта Нова плей.

...Сонни
,за коментарите! 

писа,че ще е свободна така,че тя ще ви забавлява! 

весело изкарване при децата : ))

Повторила си новите на Джано, защото аз съм виновна
Добавила съм ги към моя пост.. малко преди ти да ги постнеш : ))
Нека да има много снимки Джанови, цялата тема да наводним. Даже и цялата Бг. Мама трябва да е с лика на нашия красавец

Препоръчани теми