Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 822
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Hands ClapТопъл, топъл. Каква изненада, очаквах най-рано късно вечерта да го пуснат. Много благодаря на момичетата.Hands Clap  Hands Pray

Мистър Грешен Епизод 7 с БГ Субс
https://ok.ru/video/1543341083197

# 616
Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Благодаря за превода! Движите се със скоростта на влакът стрела! Sparkling Heart

# 617
Б Л А Г О Д А Р Я !!!!!

# 618
Привет! Hug

Сърдечно благодаря на екипа за бързия превод!

Приятен следобед! Two Hearts

# 619
Cok iyi, baya baya baya iyi! Сърдечни благодарности, момичета, за превода Flowers Hibiscus

# 620
Благодаря за превода! Много ме зарадвахте !

# 621
Нови от Демет

# 622

Нашата любимка е намерила време да се фотне и с Йозге

# 623
Изгледах го с превод, много благодаря на преводачите! Страхотни сте, без вас не знам какво щяхме да правим такива като мен.
Много се смях на онзи момент, където тя го молеше да я учел на танго, пък той отказваше и като й се обади учителя веднага обърна работата. Май през целия епизод те се подозираха, че другият го харесва, ама не бяха сигурни.
Все пак накрая Езгето му се обясни в либов, а не както предполагахме, че ще е той. Някак по-естествено изглеждаше, все пак колкото и да се промени човек тя е по-открита, той по-се пази откъм чувства. Но и някак той е емоционално интелигентен - много добре преценя събеседника му къде е и какво иска да каже. И сам се досети, че не е ходила на среща със Сердар.

# 624
Оххх, как хубаво я гледаше през цялото време...
Сериите стават все по-интересни, така добре играят привличането, че на мен съвсем сериозно ми се присвива стомахът и пърхат ли пърхат пеперудки, сякаш замалко мен да целунат. Кешке...Wink

Майките много ме дразнят, особено тази на Езги - как ѝ заповядва само! Вярно, че и тук майките доста се месят в живота на порасналите си деца, но това е прекалено, а Езги ѝ позволява, като се държи подчинено.
Йози поне директно заявява на майка си, че няма да ѝ мине номера, но го прави по много фин и изпълнен с хумор и примирение начин.
Някой по-рано беше споменал, че в този сериал архетипите на "добрият" и "лошият" са точно Йози и Сердар - Йози изглеждаше повърхностен и студен женкар, а се оказа топъл, чувствителен, грижовен и емпатичен мъж. За разлика от него, Сердар се очертава точно като скрита лимонка с наглата си усмивчица когато обсъждаше със сестра си как се измерва истинския успех сред жените. Явно има доста голям опит с това. Thinking

Много мило ми стана като се разкри, че Дениз и Озан са били детската си любов един на друг, дано това наистина да свали преградите ѝ, защото доста се измъчи горкичкият.
Начинът, по който искаше да ходи да ѝ се извинява във фитнеса, а Йози трябваше да го спира, ми напомни на мен самата. Аз съм точно същата като се влюбя, не ми се търпи да играя игри и да спазвам тактики - което естествено не води до много добри резултати...Pensive

Тази нахални брат и сестра какво точно смятат, че правят, като цъфнаха на вратата на Йозгюр и гледат укорително, сякаш имат някакво право да им търсят сметка? Яяяя у лево! Triumph

# 625
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря за превода! Flowers Hibiscus
Ей сега го почнах и на нашенски. Grinning

Смешен ми беше моментът когато отидоха сутринта заедно на работа и на Езги телефонът изписука за дошло някакво съобщение. Беше "Голяма разпродажба", ама Йози замята ревниви погледи, а Езги, докато хапваше кайсията си, се направи, че все едно баш Сердар ѝ е писал. Отбелязвам го, защото в никой от преводите го няма. Peace

# 626
И на мен ми направи впечатление Сердар в разговора с Йешим. Много неприятен взе да ми става. С тази тънка подмолна усмивчица. Ще се окаже някой гадняр, 100% няма да е мъжът-мечта. То е ясно, че мъжът-мечта е Йози или Озан Grinning Ама имах някаква надежда в началото, че Сердар няма да е тотален задник, но уви.. натам отиват нещата.

# 627
Ох, страхотен епизод! Много химия имаше между тях. Езги ми става все по-симпатична. А Йозгюр само как я гледаше, направо се разтопих! Голям сладур!

# 628
Здравейте!

Благодаря и аз на преводачите!

Като цяло досега Сердар ни го представиха като симпатичен и възпитан млад мъж, любезен, кавалер. Но в предварителните описания на героите си спомням, че загатваха, че не е чак някакъв светец и на моменти е високомерен и склонен към лъжа. Така че си имах едно наум. В тази серия обаче рязко ми опротивяха и двамата със сестричката му след онзи циничен разговор в кафенето. Тя по принцип не ми харесва нито външно, нито като поведение. Очевидно толкова много харесва Йози, че чак му налита и се налага той да се брани. Много неща станаха ясни обаче за двамата от този техен разговор. Сердар каза нещо за Йози, което показа, че е много наблюдателен. Не си спомням точните думи, но нещо от рода, че Йозгюр не е много опитен с жените. Сестра му се захили невярващо, а той й обясни че опитът на мъжа не се измерва с броя на  жените, които е имал в живота си, а с тези които е накарал да се влюбят в него и да го смятат за незаменим. То си е така и напълно важи за Йози. Интересен беше и отговора на Йешим, че в това отношение Йозгюр не може да се сравнява в него. През живота на Йозгюр са минали много жени, но той нищо не им е обещавал и никоя не е обидил. Докато за Сердар очевидно жените са трофей, който му омръзва в момента, в който се закичи с него. Умен и хубав мъж е, но комплексар, което е жалко. Явно и на Ирем е бил шута по същия начин, а тя не може да го преживее. Тя пък иска да направи същото с Озан.
Сега доктора си е навил на пръста да си бодне и Езги на ревера като брошка, но този път ще удари на камък. Дано това не го озлоби.  Интересно ми е как ще развият образа му, защото като цяло ми е симпатимчен. Може пък да  се влюби в Езги и да смени тактиката, знае ли човек.

Сестричката Йешим си ми е направо антипатична и ме дразни. И за красива не я намирам, има един такъв презрителен поглед и изкуствена усмивка. Как очаква да я хареса такова слънце като нашия Йози… Дано скоро я разкарат, и без това се изчерпа.

# 629
Йози, ако я види тази Йешим как говори на Тесла, ще лети от високо през терасата. Идеално са я избрали актрисата за тази роля. И на мен не ми харесва особено в лице, но като цяло е привлекателна и атрактивна жена. Сердар ми е голям симпатяга на външен вид и много би му отивала ролята на добряка - лекар. С Езги щяха да са хубава двойка в такъв случай. Но да, бройка си ги той жените, като стой, та гледай. Уж Йози е Bay Yanlis, ама що ли Сердар по-добре би стоял на корицата на списанието.
Сердар финтира жените с благородната си професия, но нас няма как да излъже Grinning

Общи условия

Активация на акаунт