Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 836
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пиши, пиши Дъгичке, аз обичам да чета. Laughing Благодаря на всички момичета за споделеното. Flowers Hibiscus

Левентчо .. такъв, онакъв, ама като видя как някакъв размахва неговата Джансу в басейна, грам не се поколеба да влезе вътре с дрехите. Joy И после веднага обърна ситуацията в негова полза. Страшен образ е!

Кандидатите да разделят Йози и Езги наистина са твърде множко. При Озан и Дениз се очертава само една Ирем да се опитва. А при Джансу и Левент не виждам друг освен дъщеричката. Впрочем кадрите, в които малката цъфна на вратата са жестоки! Гледаща укорително, накокошинена с тия червени пухове около врата, със строго прибрана коса и надменен като на кралица тон ... паднах. Хлапето играе страхотно! Да видим как ще се развие тази ситуация.

# 601
От групата във фейсбук. Теста е забавен.
Превели са въпросите. Прочетете превода и после може да попълните теста в линка от сайта на FOX

Кой герой би бил в Мистър Грешен ?
Сред колоритните герои на Мистър Грешен, кой е най-сходен с вас? Попълнете теста, за да разберете!

1. Можете ли да изберете пола си?
-Жена
-Мъж
2. Какво търсите най-много в отношенията си?
-Бих искал/а/ да бъда освободен.
- Бих искал/а/ да мога да се доверя на другата страна.
-Искам да съм като перлата в стридата /симбиоза /
-Искам той/тя/ никога да не губи интерес към мен.
3. Кое изречение ви описва?
-Трудно ми е да се доверя на хората.
-Аз съм пълна беда, нещастията винаги ме намират.
- Много е трудно да се влюбя в някого, но когато го правя, го обичам.
-Когато темата за отношенията премине, имам чувството, че съм в капан.
4. Кой час смятате, че ще бъде перфектната първа среща?
-12.00, защото съм свободен само по време на обедната почивка.
- 20.00, защото искам да приготвя приятна вечеря за него.
-21.00, защото можем да си пием и да си говорим много.
-00:00, защото съм нощна сова, истинското забавление започва през нощта.
5. Нека да стигнем до последния въпрос ... Любовта ли е? Логиката ли е? Ами ако се хванете между двете, коя от тях бихте избрали?
-Логиката
-Любовта
Завършете теста
https://www.fox.com.tr/Bay-Yanlis/ekstra/40/Karakter-Testi?fbcli … C4SFew7jSVqYNvyQQ

Моят резултат

[/b]

# 602
Вайлет, мерси за теста. Много готино!
Знаех си, че съм Езги Grinning Същата патка съм като нея Grinning

# 603
Вайлет, мерси за теста. Много готино!
Знаех си, че съм Езги Grinning Същата патка съм като нея Grinning

Ели, аз съм още по-голяма патка от нея.

# 604
Със същите отговори, но пол мъж ми излезна Левент Grinning

# 605
  • София
Казах си аз отдавна, че Йозгюр най ми пасва на характера. И точно той ми излезе на теста.
А със същите отговори и женски пол ми излезе и на мен Езги, макар че нямаме нищо общо с нея.

# 606
Аз откривам себе си в Езги, Йозгюр и Дениз. Нямат нищо общо тримата, ама явно мен ме тресе яко шизофренията Joy

Майката на Демет има рожден ден Birthday

Добро утро!

# 607
Добро утроо! Hug

Вчера като почивен ден доста пописахте и коментирахте! Hands Plus1

Дъга Hug,отново чудесен анализ на епизода! Hands Plus1  Flowers Hibiscus

Летен сериал се мести,ако е свободно в събота или неделя.Wink Но при Фокс Тв. няма такава опция! Simple SmileЕдинствено петъка беше свободен и се зае от МГ!За това толкова се вълнуват феновете кой сериал ще остане!Аз съм пускала програмата в темата!Ето я отново....Понеделник - ЗЯ/Yasak Elma...;вторник-Baraj....сряда-Öğretmen/Учителят ...четвъртък-ЧД/Mucize Doktor....петък-МГ....събота-Zümrüdüanka ..неделя-Savaşçı/Воин !Единственият шанс е ако някой от старите сериали не е готов и започне по-късно на есен,другият летен да продължи!Така,че това е моя коментар за сериалите по Фокс тв.!

И аз направих още снищи теста,но съм различна от вас. Wink...Дениз

Приятна почивка в неделя!

# 608
Добро утро! ❤
Направих си теста и съм Езги:

# 609
Аз се сетих да попитам, епизод 7 с български субтитри от линка, който дадохте за епизод 6 ли да проверявам. И трябва ли да давам рефреш на линка или нещо друго да правя? Колко време е необходимо горе-долу, за да се преведе серията (ще почакам, не давам зор, просто да знам кога горе-долу да проверя). Също ако я има с английски субтитри, мога да я гледам и разбера.
В ютуб я има с английски субтитри, но качеството е покъртително, а и липсват сцени.

# 610
Проверявай тук в темата. Като е готов превода, момичетата дават линк към серията. Май към неделя вечерта или понеделник им бг субтитри. Поне с такова впечатление съм до сега.

# 611
И аз излязох Езги и Йозгюр. Признавам си, че имам нещо общо и с двамата, но имам и с Дениз, и с Озан, и с Джансу. Даже не смея да се самоквалифицирам що съм. Joy

С ръка на сърцето си признавам и, че съм благодарна на социализма за обучението по руски език. Изгледах серията вече 4 пъти - в оригинал в петъка, после със субтитрите на Мила Дизи, после с тези на Тюрк Синема и тази сутрин си изпих кафето с озвучката на Аве Тюрк. Не знам как бих се чувствала да чакам и да се разкъсвам с дни от любопитство какво точно си говорят в поредната излязла серия. Съчувствам на момичетата. И пак имат късмета екипът да превежда на български епизода доста бързо.
Ще съм в подобна треска следващата седмица, че отивам на море и ще трябва да пътувам преди да са излезли преводите на рускините. Значи смисленото гледане ще ми се отложи с няколко дни и от сега гриза нокти от яд. Дано морските вълни и внукът ме разсейват достатъчно.

# 612
От сторито на Демет

И една игра от фейсбук групата:

Йозгюр казва на Сердар “Аз не съм само бос на Езги”. Какъв ще каже, че й е:
1. Любим
2. Приятел
3.  Учител по танго
4. Треньор по отношения
5. Съсед
6. ?
И как мислите, че ще реагират Йешим и Сердар?

Според мен, въобще няма да му отговори или ще каже, че са приятели.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 15:51 от Vaylet...

# 613
Според мен нищо няма да отговори. Така като му гледам физиономията хич не му е до обяснения...
Искам да им тегли една майна, да им тръшне вратата под нахалните носове и да отиде да награби страстно Езги.
Ама къде ти!

# 614
Ели, това с награбването се върти в главите и на Йози, и на Езги, и в нашите. Laughing Ама ще почакаме още доста серии.

Отговори 1, 3 и 4 са невъзможни като отговори към този момент. Напира ми и на мен отвътре Йози да каже приятел, но май ще се ограничи до това, че са съседи и ѝ помага по съседски.

Общи условия

Активация на акаунт