Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 795
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!

Изчетох ви с интерес. Повечето неща ги знаех, но имаше нова информация за мен относно неволите на Джан. Confused Надявам се някой ден, ако вече не се чувства добре в този си начин на работа, да се обърне към Netflix. Вярвам, че там ще има повече свобода, а и ще достигне до още хора, които да му стават фенове. Heart

# 646
Изчетох ви с интерес. За пропусналите събитията от онова време предлагам фактологията, а не преразказ.
Линк към оригинала на статията, разбунила духовете във в-к Хюриет:
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/cengiz-semercioglu/can-yama … li-olduk-41386676
Цитат от статията във в-к Хюриет:
Скрит текст:
◊ Tabii bu uyumda sevgili olmanız da etkisi var.
- Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım.
Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek.
Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım.
Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı.
Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz.
Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.
Линк към превод на цялата статия на руски език:
https://kino-teka.com/news/tureckie/5627-dzhan-yaman-u-glavnoy-p … sokoe-libido.html
Може би има в мрежата и превод на английски и/или български език.
В-к Хюриет, доколкото попрочетох в мрежата е сериозен турски светски ежедневник. Когато излезе статията имаше коментари, че интервютата, които правят се четат предварително и одобряват писмено от интервюираните, за да няма после съдебни спорове.
Някъде към средата на ноември в интервю Джан Яман разказа от игла до конец сюжета на новия крими-екшън сериал, в който щеше да се снима, под работното заглавие "Can bordcu" / "Жизнен дълг".
На турнето през ноември в Испания се пошегува с фенка в студиото. На реплика - "Не мога да повярвам, че сте истински" отговори "Ела зад кулисите да ти покажа".
Естествено, пак не беше разбран правилно.
Това "неразбиране" от страна на пресата, гилдията и зрителите в Турция доведоха до отказа на Фарук Тургут да снима "Жизнен дълг" и до пътуването на Джан в Кипър и Бразилия през декември.
Имаше мнения на фенки, че Джан е "тренирал" за ролята си в "Мистър Грешен"по време на еженощните си похождения в Лука и Руби през дивото лято на 2019. Ще напомня само, че до средата на ноември почти следващият му сериал беше "Жизнен дълг", а не "Мистър Грешен".

# 647
Здравейте момичета! Благодаря на Лили за стегнатата и интелигентно поднесена информация за Джан, чела съм темите назад, някои неща знаех, други не. Хубаво, че пак изяснихте нещата.
Благодаря на Злати, че всяка сутрин ни поздравява, направо вече си го чакам тоя поздрав.
Благодаря за хумора, шегите, подробните коментари за сериите и всички снимки, гифчета, клипове...
П.С. И аз се паднах на теста ЕЗГИ, то няма как да съм Джансу - нямам нейното владеене, пък Дениз изобщо не съм.  Никак не мога да съм рязка и категорична.
Та, повечето тук явно сме Езги, затова сме в тази тема за Джан, който успява да е успешен, да е уважителен към феновете, да е на ВЪРХА, каквото и да му коства това, имайки предвид страната, в която е роден и работи. За наша радост нека е все така упорит, креативен, интересен, различен!

# 648
Ох, не мога да се сдържа... Да бях аз онази фенка, дето е поканил зад кулисите Joy Хич няма да се скандализирам Joy Тренирал бил за МГ по заведенията... Пълни лицемери, масово турците като дойдат да учат в БГ или на почивка бая тренират за ролите си на Мистър Грешен, ама после са много праведни Joy

# 649
  • София
Това "неразбиране" от страна на пресата, гилдията и зрителите в Турция доведоха до отказа на Фарук Тургут да снима "Жизнен дълг" и до пътуването на Джан в Кипър и Бразилия през декември.

Пътуването в Кипър да, но пътуването в Бразилия нямаше нищо общо с тези събития. То беше обявено още през септември мисля, когато Джан обяви програмата за посещенията си в Гърция, Италия и Испания. Тогава в програмата пишеше, че през декември ще бъде в Бразилия.

Отказа на Фарук Тургут от "Жизнен дълг", самия той обяви, че е заради това, че не са одобрили сценария. Не че му вярвам на всичко, което пише, разбира се. Но в случая съм склонна да му вярвам, защото, както и снощи написах, ако беше заради събитията, щеше просто да отложи снимките, а нямаше да започне нов проект с Джан. Иначе не виждам да има логика да откаже един проект, заради събитията и да започне нов, пак със същия актьор.

# 650

Пътуването в Кипър да, но пътуването в Бразилия нямаше нищо общо с тези събития. То беше обявено още през септември мисля, когато Джан обяви програмата за посещенията си в Гърция, Италия и Испания. Тогава в програмата пишеше, че през декември ще бъде в Бразилия.

Отказа на Фарук Тургут от "Жизнен дълг", самия той обяви, че е заради това, че не са одобрили сценария. Не че му вярвам на всичко, което пише, разбира се. Но в случая съм склонна да му вярвам, защото, както и снощи написах, ако беше заради събитията, щеше просто да отложи снимките, а нямаше да започне нов проект с Джан. Иначе не виждам да има логика да откаже един проект, заради събитията и да започне нов, пак със същия актьор.
И двете пътувания дадоха възможност да се успокоят страстите, като Джан не е пред очите на хора и папраци в Истанбул. Пътуването в Бразилия беше и успешно, защото се срещна с фенове на Птичката, каквито има много и там.
Само Тургут си знае защо спря проекта "Жизнен дълг", но е факт че Джан Яман разказа много подробно сюжета преди изобщо да са събрали екипа и направили първо четене. След патардиите с интервюто, първо съобщиха, че снимките се отлагат. Малко след разкриване на сюжета Тургут отмени напълно проекта.

# 651
Джан с МЪЖ фен. Амин! Joy

Тесла Heart

Малко фенарт

Искрени усмивки Blush

# 652
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ъ-ъ-ъ ... Репликата на испанската фенка в студиото е не дали е истински, а дали е истински (реален) човек. Последната дума в много езици по света е една и съща и за човек, и за мъж. Преводът в студиото не се чува. От там тръгна цялото изопачаване и го изкараха Джан, че тръгнал да показва зад кулисите какъв мъж бил. И още там, на видеото, си личи, че има някакво неразбиране с преводача около това питане. Отделно личеше и, че Джан се пошегува точно с двусмислието на думата. Обаче и това го заметоха под килима и се концентрираха върху отговора извън целия контекст.

А текстът в оригинал от Хюриет е точно в подкрепа на твърдението ми, че Джан говори само за случващото се на снимачната площадка, а не извън нея.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 14:16 от profi_1

# 653
Здравейте момичета !
Имате поздрави от Гроздето , когато може ще се разпише .
Джано добре го вардим .

# 654
Ами нека да се разпише по-скоро, щото Джано без Гроздето все един такъв кахърен ходи... Жал ми е за момчето...

# 655
Привет! Hug

Припомнили сте още неща за Джан и участията му...Hug

Феми Hug,благодаря за поздрава от Гроздето Hug. Разбирам,че ни чете от време на време. Wink

от акаунта на канал "FOX"...какви физиономии направиха...Simple Smile

отново първи за изминалата седмица....

# 656
Изчетох ви с интерес. За пропусналите събитията от онова време предлагам фактологията, а не преразказ.
Линк към оригинала на статията, разбунила духовете във в-к Хюриет:
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/cengiz-semercioglu/can-yama … li-olduk-41386676
Цитат от статията във в-к Хюриет:
Скрит текст:
◊ Tabii bu uyumda sevgili olmanız da etkisi var.
- Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım.
Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek.
Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım.
Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı.
Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz.
Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.
Линк към превод на цялата статия на руски език:
https://kino-teka.com/news/tureckie/5627-dzhan-yaman-u-glavnoy-p … sokoe-libido.html
Може би има в мрежата и превод на английски и/или български език.
В-к Хюриет, доколкото попрочетох в мрежата е сериозен турски светски ежедневник. Когато излезе статията имаше коментари, че интервютата, които правят се четат предварително и одобряват писмено от интервюираните, за да няма после съдебни спорове.
Някъде към средата на ноември в интервю Джан Яман разказа от игла до конец сюжета на новия крими-екшън сериал, в който щеше да се снима, под работното заглавие "Can bordcu" / "Жизнен дълг".
На турнето през ноември в Испания се пошегува с фенка в студиото. На реплика - "Не мога да повярвам, че сте истински" отговори "Ела зад кулисите да ти покажа".
Естествено, пак не беше разбран правилно.
Имаше мнения на фенки, че Джан е "тренирал" за ролята си в "Мистър Грешен"по време на еженощните си похождения в Лука и Руби през дивото лято на 2019. Ще напомня само, че до средата на ноември почти следващият му сериал беше "Жизнен дълг", а не "Мистър Грешен".
И аз така знам нещата за спирането на  "Can bordcu"  и за испанската фенка също съм чела коментари на испански фенове.Четох даже,че преводачът е попитал дали е сигурен че иска да преведе казаното? Гафове всеки може да направи, лошото е че турците от тези гавофе са си направили заключения затова какъв човек бил и от там цялата им омраза.Под видеоклиповете на филма има много рядко мения на турски и 90% все са негативни.Джан е симпатяга,но явно е доста импулсивен,надявам се да си е научил урока и да внимава какво казва занапред.А за Демет изобщо не вярвам че има надежда, говореше се че тя чрез агента си му е забранила да произнася името и в интервю.Наскоро я гледах ,беше с маска, като я питаха за него,личеше че не иска да чуе името му. Simple Smile Да той е джентълмен и винаги говори позитивно за нея, но явно за нея нещата са доста болезнени.

# 657
Нови снимки с фенове и от сета Simple Smile

# 658
  • Варна
Добра вечер, прекрасни грешни дами! 

Благодаря на всички, за новините, снимките, гифчетата, коментарите и всичко, което споделяте в темата! 

Благодаря на момичетата от ФБ групата за бързия превод! 

Неорум, Много обстоен коментар на епизода! Благодаря!
Споделям мнението ти за различните образи, харесва ми и леко ироничния ти в някои моменти изказ.
Това е и една от причините да харесвам този сериал - шеговито ироничния тон, използван много добре в образа на Ози. За мен е удоволствие да гледам, как се забавлява Джан в този образ, защото знам, че той много обича да се шегува и го прави при всяка възможност, даже  и в интервютата. А сухарите, без чувство за хумор се чудят в какво да го обвинят!
 Неорум, ти пак повдигна въпроса за образованието на Ози. Като каза рехабилитатор, аз си помислих, че кинезитерапевт идеално би обвързало любовта му към спорта, с лечението на някои здравословни проблеми.
 Но пък следващият момент ме опроверга, защото той не се намеси, когато Левент се правеше на прищипан! Ако беше рехабилитатор, или кинезитерапевт точно тогава трябваше да се намеси!
  Аз коментирах по време на целия епизод, при излъчването и след това и сега няма да се повтарям.
Ще изчакам следващия фраг.

Лили, Мога да се подпиша под всяка твоя дума по повод на Джан и това, което му причиниха бездарниците, които не могат да му простят, че е и красив, и талантлив, и умен!
  Ноооо, кучетата си лаят - керванът си върви!
Аз много отдавна съм споделила мнението си по този въпрос и никой не е в състояние да го промени! За мене тази тема е отдавна затворена!
Кариерата му се развива добре и той е тръгнал в правилната посока.  Мисля, че неговото бъдеще не е в Турция, защото е много повече европеец, отколкото турчин!

# 659
  • София
Има една мъдрост - когато сочиш някого с пръст, не забравяй, че другите три пръста сочат към теб...

Общи условия

Активация на акаунт