Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 396
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Нова он Демет

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 18:35 от Vaylet...

# 91
Обичаен кадър на гларус в естествената му среда...

... момичета, съсредоточете се! За бялата птица говоря!

# 92
Шефа и подчинените му : )) Ей такъв Шеф искам да имам и аз..каквото иска това ще правя!

# 93
  • София
Хич не ми трябва на мен такъв шеф. От заплес по него по цял ден, нищо няма да мога да свърша и ще ме уволни на първата седмица още.

# 94
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хич не ми трябва на мен такъв шеф. От заплес по него по цял ден, нищо няма да мога да свърша и ще ме уволни на първата седмица още.
Супер! Mr. Green  Таман да мога аз да почна работа.  Wink

Още една нова снимка от Демет.

# 95
Фрагман нерде?  

Измръзна ми да чакам ...: ((

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 20:14 от grozdence.

# 96
Още една снимка

# 97
Демет се е отбелязала от много хубаво място  - The Stay Alaçatı Warehouse. Покрай сериалите им се загледах по курортите.

# 98
Последните дни Деметка пуска снимки основно от това място.

Не знам вие как сте, но на мен цяла седмица ми се вижда безкрайно голям период. Дано до вторник вечерта да ни пуснат поне още един фрагман, озета и малко снимки от 6 епизод. Повече не искам. Joy

# 99
Добър вечер с красивата  Демет

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 23:41 от azisiq

# 100
Здравейте момичета, гледам колко клипчета на нашите сладури са напускали, ама това ми е най-любимо, заедно с песничката и физиономиите на Йози.
https://www.youtube.com/watch?v=HAQ9H-lN4Ac
Съжалявам, ако е пускано, или го копирах неправилно, толкова мога, исках да го споделя с Вас. Нали, докато чакаме...

# 101
Здравейте момичета, гледам колко клипчета на нашите сладури са напускали, ама това ми е най-любимо, заедно с песничката и физиономиите на Йози.

Съжалявам, ако е пускано, или го копирах неправилно, толкова мога, исках да го споделя с Вас. Нали, докато чакаме...
Отлично си се справила, благодаря. Много симпатично клипче. Heart Eyes
Малко го подръпнах - да се вижда. Wink

На мен 18-ти епизод на СР ми остана за утре. Днес много къщни дейности ми се насъбраха и не успях да отделя време за него. Ще наваксвам.

# 102
Деметка много хубави дрехи.  и белите маратонки.   И в Алачатъ, но сега как е положението за пътуване до Турция и връщането, някой знае ли напоследък как са нещата?

За стила немски дядо - след 2 дни тормоз от мазоли попаднах на снимката на Ели Мели и открих, че това немците са бая бая умен народ. - щом немец го е измислил, значи няма грешка - така трябва да се ходи.  Чорапите от снимката на Ели Мели например се водят шок-абсорбиращи спортни чорапи.   Сандалите тоя стил само мъжки намирам, то в Германия сигурно има и женски вариант на този стил, но сега не е време за пътуване. 

А за потниците какво открих - ми те били модерни.

Това не е Парлак-style, ами стил немски дядо на море в БГ Joy Потресаващо!

# 103
Здравейте Simple Smile Дали ще чуем в някой от следвящите епизоди и новата песен на Zeynep Bastık - Bir daha Wink

# 104
Привет среднощно момичета Heart

Аз чакам, всеки момент ММ да си дойде.. ще ми развали рахата с вас Joy Цял месец ще си е в БГ.. и за това, ще влизам рядко, за да не ми хване паролата, и да прочете какви съм ги натворила тук.. за другата ми голяма любов Джано Heart Joy Ей сега, като превърша с обясненията... чертосвам и излизам от изход Joy
Ще ви чета обаче всеки ден!! Ако ММ надникне да види какво чета, а вие пишете глупости.. Joy най- много да се завайкам, как може да сте такива....  Ще кажа.. "големи жени а как се излагат.. все едно мъж не са виждали" Joy
Язък.. така ми е хубаво тук с вас.. и Джано ще ми липсва, защото по- рядко ще му гледам снимките, и няма да мога да го шпионирам като хората, какви ги върши : ))
За това, момичета разчитам изцяло на вас.. Инстаграм, ТТ, ФБ всичко за мен ще е табу..  
Епизодите ще гледам.. в сериала има много калабалък.. той няма да разбере за какво става на въпрос, Джано като е в кадър, ще съм безизразна, все едно гледам Портиера Joy

От два дена чистя.. днес цял ден готвя, чакам си мъжа с трепет.. но и тук чета постоянно..
Най много ще ми липсва смеха, тук с вас.. : (
Докато съм инкогнито, се надявам на страхотни епизоди (за 3,4 епизода няма да съм с вас) Рейтинга да расте.. Джан с Тудорс, без Тудорс, както и да го облекат или съблекат, все ще съм доволна..

Хайде момичета Hug Забавлявайте се много, наслаждавайте се на нашите патрони и на МГ! А аз ще се включвам когато мога Kissing Heart Heart

Злате Kissing Heart разчитам на теб най- много! За което предварително ти благодаря! Hug
Ели Kissing Heart Hug ти поддържай, смеха и ведрата обстановка, ако грешниците станат много сериозни, ги прекъсвай.. и им пускай по някоя по- така.. снимка и закачка! Joy
И на всички останали Hug предварително благодаря, за инфото и снимките които ще носите! Heart
А на Лили не мога да и се отблагодаря за преводите.. Лили Hug да знаеш, че си ни специална, и много ценна, тук в темата, и колкото и да ти благодарим, ще е малко... Heart

Общи условия

Активация на акаунт