Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 844
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тангото малко ме разочарова, очаквах повече, ама юмрука много ме изкефи. Изпращя му един тихомълком и го заряза.

# 556
Малко дървени бяха сякаш на тангото, ама нищо. Аз изгорях от погледите им.. Мале, мале... изгорях! Не знам за тях!

# 557
Айда   пак ги прекъснаха....Simple Smile  тъкмо Йози попита Езги защо го е излъгала,че е вечеряла със Сердар...защото...и се звънна....Няма отърване от брата и сестрата....

# 558
Нагли и досадни брат и сестра
А ГиземчитУ що не си вземе СердарчУ, лика прилика ще са

# 559
Ей, умрях си от яд, значи... Тия навлеци до кога ще се влачат неканени Rage Толкова красиви и милички ми бяха двамата. Идеше ми да целуна екрана Joy

# 560
  • Варна
Но в този епизод всички връзки минаха на следващо ниво!  
И Дениз с Озан се гледат по друг начин!
И дъщерята на Левент най-после видя приятелката на тати!
И Езги с Ози вече се гледат по друг начин!
И най-после брата  и сестрата останаха с пръст в устата!  

Мнооого ми харесаха, как изглеждат от външната страна на вратата!

# 561
Ето откъса от разговора м/у Дениз и Озан....оказа се че е Мехмет Озан...

мо 7 - Дениз и Озан оказались влюблены с самого детства (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246391%2Fe46257963 … l_wall_-132999259

# 562
  • Варна
Ето откъса от разговора м/у Дениз и Озан....оказа се че е Мехмет Озан...

мо 7 - Дениз и Озан оказались влюблены с самого детства (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246391%2Fe46257963 … l_wall_-132999259

Дааа! И аз така разбрах със сериалния си турски!

Дениз каза, че това било първата й детска любов!

# 563
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тангото им хич го нямаше и добре, че има чупки и стойки за подчертаване на кадъра. И погледи, които са ни по-важни. Wink Ако оставеха само на танцуването, нищо нямаше да се получи.

Левент веднага се възползва от жалостивото сърце на Джансу и чака да го гледа като писано яйце. Чак се зарадвах, че също толкова егоистичната като баща си щерка взе, че дойде. Тъкмо да му развали малко рахатлъка.

Озан и Дениз каква ли детска история имат? А Дениз веднага омекна.

Братът и сестрата са ужасни навлеци. Колко трябва да си нагъл за да се завлечеш неканен в чужд дом?! При това си никой за хората, на които се натрисаш.

# 564
Много, много ми хареса как Дениз гледа Озан. Направо го преоткри, но Поленче-Иремче няма да стои със скръстени ръце... Ще маа късите поли в кухнята на Озан. Дано се намери някой да я цапне с един тиган по голото дупе Grinning

Навлеците... освен, че са навлеци, са и много нагли. Тръгнали нашите по хорските къщи сметка да търсят кой с кого се прибира... Айде Йешка успя да измуфти една нощ с Йози, ама Сердар на какво отгоре се бута.. Те са на здравей-здрасти още с Езги... Дано Тесла пак се намеси Joy

# 565
  • Варна

Братът и сестрата са ужасни навлеци. Колко трябва да си нагъл за да се завлечеш неканен в чужд дом?! При това си никой за хората, на които се натрисаш.

Ми по същата логика, Ешим напълно си заслужи първата случка с оная лудата в дома на Ози!
  Звъняло се на вратата! Тебе ли търсят? Какво те интересува кой звъни?
  - Да би мирно седяло, не би чудо видяло!
  И сега - казаха им, че Езги и Ози са си тръгнали! Домъкнали се на вратата му!  Мазохисти ли сте?

----------------------------------------

Бравоооо! Отвориха новата страница! 
   Сердар пита Ози - Ти какъв шеф си?
   А Ози отговори - Аз не съм й само шеф! 

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 00:20 от Planet

# 566
Фрагмана....

https://www.fox.com.tr/Bay-Yanlis/izle

⠀⠀ — Насколько же ты заботливый начальник.
⠀⠀⠀— Я ей не только начальник💣

https://youtu.be/g9_ReAIsV3E

# 567
Фрага ми хареса без нищо да разбирам, накрая така свободни пак избягаха нанякъде, няма да се отървем лесно от проблемите, но тази вечер поне ще спим спокойни. Да живее ЕзГюр.

# 568
Точно така, да избягат от всички навлеци и знаещи по добре от тях двамата какво искат и чувстват. Аман от доброжелатели които се месят в живота им, ама дизи да става.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 00:25 от Slawena

# 569
  • Варна
А кой натисна алармата?

Общи условия

Активация на акаунт