Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 839
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Този поглед може да те подлуди... Ако някой ми звънне на вратата, докато този мъж ме гледа така, ще има умрели!

Много готин фраг. Йози как гледа Сердар, ще последва Сонер с шамарите Joy
Много са готини накрая Езги и Йози Blush

# 571
И което не видяхме от фрага, след като Йешим хлопва с ехидна усмивка вратата под носа на Езги, Тесла скача да я близне по лицето, след което изтръсква мократа си козина върху жълтото рокле и мадам с писък избягва от апартамента, братчето загрижено тича след нея. На вратата Тесла гледа тъпо , Йо се хили, Езги недоумява

# 572
превода на фрагмана на руски ез.

❥ Первый фраг к 8-ой серии сериала «Мистер ошибка» с русскими субтитрами
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246393%2Fc92a62448 … l_wall_-132999259

Момичета Hug,благодаря ви за компанията и коментарите! Two HeartsTwo Hearts

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 00:32 от Zlatina3

# 573
  • София
Тангото в бара беше фамозно...но от кръста нагоре...А уроците на терасата и думите на Йози бяха умопомрачителни...

# 574
Лека нощ от мен с тази нова снимка на Джан с фенка Simple Smile

# 575
  • Варна
Бравоооо!
Хареса ми епизода! Дори само колкото успях да разбера със сериалния турски!
Много ми хареса и края на този епизод и фрага за следващия!
Нещата си идват по местата!
Да! Сега всички наоколо ще се опитат да им попречат, но важното е да са заедно и да не пускат ръцете си!
Благодаря ви за приятната компания!
Лека нощ!

Елииии, това да не си ти?

# 576
Момичета, мнооого ми харесва сериалът, обожавам двойката Езги-Озгюр. Heart Eyes Вече гледах ключовите моменти, качени в официалния канал на сериала, но пълния епизод ще изгледам като излезе с испански и български субтитри.

Обаче ме притесняват две неща.
Първото е, че сериалът още се снима и съответно сценаристите може да се влияят от мненията на зрителите. Гледам, че в YouTube двойката Озан-Дениз има много фенове, които дори пишат, че тях ги харесват повече и от ЕзГюр, искат да им се даде повече екранно време... Мислите ли, че може да орежат моментите на главните герои за сметка на второстепенната двойка, тоест да им дадат еднаква тежест или дори да ги разменят по важност? На мен Озан и Дениз са ми симпатични (особено Озан Stuck Out Tongue Winking Eye), но далеч не са ми толкова интересни, даже са ми доста банални. На какво мислите, че се дължи този голям интерес към тях? Гледам, че повечето им фенове са от турската аудитория, те очевидно имат по-различни предпочитания от интернационалната публика, може би Озгюр им идва твърде разкрепостен, знам ли. Търсят си сигурното, познатото, аз поне така си го обяснявам. Докато на испанците и италианците им харесва точно страстта и чувствеността у Озгюр и Езги.

Другото, което ме притеснява, е всъщност свързано с първото. Тези турци много ме стресират с това постоянно следене на рейтинги и спиране на сериали при най-малкия спад. Мислите ли, че ще дадат шанс на нашия сериал за по-дълъг живот? Очевидно, че им идва леко разкрепостен на турците, като гледам, в YouTube конкурентният Sen Cal Kapimi се радва на по-голям рейтинг. Аз си го обяснявам по същия начин като интереса към двойката ОзДен - клиширана, добре позната, банална история, която да не стресира излишно консервативния турски зрител. Аз гледах и този сериал от любопитство и скука, и той не е лош, но изобщо не може да ме грабне като Мистър Грешен. Притеснявам се, че ще излъчат още няколко епизода от Грешния и после ще го спрат, ще претупат набързо историята като в Dolunay, ще ги оженят и баста, а ще продължат другия сериал, чийто оплетен сюжет обещава да стане голяма боза за в бъдеще. За сметка на това пък точно това е показателно, че ще има повече епизоди - докато се разгледат всички семейни драми, докато дойдат бабите, братята и т.н., докато главните герои окончателно затоплят отношения, ей ти още 20 серии. Докато в Мистър Грешен нещата не изглеждат толкова сложни и заплетени засега, вече е ясно, че ЕзГюр се обичат и са напът дори да си го признаят, Сонер с това кроше, което изяде, май ще е аут от картинката, Сердар и Йешим колкото и да се пречкат, според мен нищо не могат да направят, та Езги дори на среща не е излязла с него. Единствено остава линията с майките, ама това ще е малко тъпня според мен и пак няма да е трудно да се разреши. Дори Дениз и Озан вече затоплят отношения. А както знаем, няма ли конфликт, перипетии и интриги, няма и сериал. Дано да греша и да не опростяват нарочно историята, водейки ни към финал след още 3-4 серии.

Извинявам се за дългия пост, но това си го мисля вече от няколко дни. Аз по принцип не гледам сериали, още по-малко турски, но този ме изненада и зариби изключително много с модерната си и свежа визия, съвсем различен от стандартната ми представа за турските сериали. Неслучайно и чужденците са луднали по него, повече и от турците. Аз съм и пристрастна, защото другият турски сериал, който ми е любим, е Dolunay, и там се влюбих във Ферит и двойката му с Назли - но за съжаление точно там претупаха финала, не знам поради каква причина, нисък рейтинг ли, що ли (също не мога да си обясня как би могъл толкова сладък сериал да е с нисък рейтинг, явно турците си падат по тежки семейни драми, знам ли). Та така, това са ми размислите и страстите в малките часове на деня, дълго е, ама няма пък само в темата за Sen Cal Kapimi потребителките да развиват съчинения по картинка, я. Joy

П.С. Фенката по-горе е сладка и симпатична, признавам, не като онази испанска мамаша Laughing, НООО я НЕПИПАЖ, той е само на Езги (или мой SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye).

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 05:56 от ПiПiруда

# 577
Добро утроо! WinkHugPurple Heart

Честит празник!Бъдете здрави и благословени!
Честито и на именниците днес! Flowers Bouquet
Скрит текст:

Епизодът със субтитри е готов и пуснат само на Мила Дизи....

Мистер Ошибка (7 серия) Русские субтитры - uTETa
https://uteta.tv/movies/serialy/69231-mister-oshibka-7-serija-ru … kie-subtitry.html

Ето с озвучка....
Мистер Ошибка 7 серия русская озвучка
https://turkru.tv/mister-oshibka-7-seriya1.html

Снимка зад кадър от акаунта на г-жа Гюлтен,майката на Джан.До Езги е преподавателят по танго.Вчера имаше пусната снимка на Джан с него.

фрагмана с озвучка,ако не можете да отворите линка със субт.

и репликите отделно....
▪Первый фраг к 8-ой серии «Мистер Ошибка».

ОЗГЮР: — Если что-нибудь произойдёт или, если он позвонит - дай мне знать.
ЭЗГИ: — Хорошо.
СЕРДАР: — Какой же ты внимательный начальник!
ОЗГЮР: — Я ей не просто начальник.
ОЗАН: — Тебе нужно скорее что-нибудь предпринять, иначе ты будешь сильно жалеть и будет уже поздно. Говорю тебе.
ДЕНИЗ: — Ладно, как я и предполагала! Озгюр запудрил голову тебе, да?
ОЗГЮР: — Чтобы сделать какие-нибудь шаги в отношение Эзги, я сначала должен быть уверенным, что она хочет этого.
НЕВИН: — Ну-ка, взгляни на меня...Или ты влюблена в этого парня?

да допълня гифчета от тренировките,че пуснах поста по-рано за да не изчезне зареденото...

Желая ви приятна събота,където и да сте! Two HeartsFlowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 08:33 от Zlatina3

# 578
Добро утро и от мен Simple Smile

Джан с най-голямата му фенка Wink Purple Heart

# 579
Цял ден ще се облизвам! Вече има руски субтитри, а дано спи на обед дребното да потанцуват малко. Голямо е дръвче Джано, но то погледи, то докосване, прегръдка...ох

# 580
Добро утро! Много ми хареса епизода. Heart Eyes Всички бяха прекрасни.

Гледам, че в YouTube двойката Озан-Дениз има много фенове, които дори пишат, че тях ги харесват повече и от ЕзГюр, искат да им се даде повече екранно време... Мислите ли, че може да орежат моментите на главните герои за сметка на второстепенната двойка, тоест да им дадат еднаква тежест или дори да ги разменят по важност? На мен Озан и Дениз са ми симпатични (особено Озан Stuck Out Tongue Winking Eye), но далеч не са ми толкова интересни, даже са ми доста банални. На какво мислите, че се дължи този голям интерес към тях?
Интересът се дължи на това, че най-накрая е показана независима, работеща и студена жена, която не тича след мъжа. А самият мъж е готов да я гони. В този случай той е топлият и романтичен герой. Това четох и мисля, че е вярно. Hug На мен също много ми харесват. Най-вече, защото се асоциирам с Дениз. Grinning

# 581
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро и честит празник! Hug

Злати, мерси за кафето и линковете. Flowers Hibiscus

Пеперудке, правилно си се ориентирала за вкуса и нагласите на драгия турски зрител. Дай му драма, бой, сълзи и вечната ножица между бедни и богати. Нищо от това го няма в МГ, затова и рейтингът му е по-нисък. МГ е блестяща история за успешната средна и малко над средна класа. Подобна беше и историята в Пълнолуние. Няма малоумни традиционалисти, няма забрадени, няма купчина чистещи боб и леща лелки ... Т.е. няма нищо, с което масовият турски зрител да припознае себе си в сериала. Само млади самостоятелни стъпили здраво на краката си еманципирани жени. От 82 млн. население по данни за 2019г., колко да са такива като героите, и особено героините, в МГ?! Съответно няма я и емпатията, която да кара комшиите и комшийките да се чувстват част от случващото се. Не съм заглеждала "Почукай на вратата ми", но от четеното в нета подразбирам, че им поднася точно добре познатото, и добре работещо Wink, клише - богат момък, бедна красива амбициозна девойка, конфликт на два свята, махленски простотии и интриги на всякакви нива. Могат да си го точат, не два, ами три сезона, като включат и едно-две извънбрачни деца. Сигурна съм, че почти всяка от нас - пишещите тук, може набързо да изброи поне 3 сериала с аналогичен сюжет. Ами ... втръсват. Аз затова и изобщо не смятам да давам шанс на Ханде и Керем.
Друго - на МГ рейтингът му не е нисък. Вярно, че малко падна заради конкуренцията на излъчващия се по същото време Мастер шеф. Но телевизиите са крепили сериали с къде-къде по-ниски рейтинги. Освен това вече е ясно, че сериалът е много високо оценен в чужбина и има интерес към разпространението му. Това е сериозен стимул продуцентите да поддържат излъчването му поне колкото е планирано първоначално. Бях чела за някъде около Нова година. От по-голямо разтегляне според мен и ние ще загубим като зрители. Забелязала съм, че летните сериали ги планират за приключване долу-горе тогава. В този смисъл очаквам МГ да е с продължителност близка до тази на Пълнолуние. Впрочем, него го спряха на време, защото историята нямаше какво повече да предложи. Колкото и да са красиви и хармонични ГГ, щяхме да ги намразим и да ни доскучеят в едно безсмислено продължение. Сегашната форма - да ни предложат същата прекрасна двойка в нова история, за мен е по-добрият вариант. Огромна наслада от страхотната им игра, от готиния сюжет, от прекрасните режисура и заснемане. И Джан, и Йозге са страшно различни като Ферит с Назлъ, и като Йози с Езги. Чакам си петъците с нетърпение, а когато свършат, просто ще си повтарям гледането наново, както сега правя и с Пълнолуние. Понякога хубавото старо е по-добро от калпавото ново.

Извинявам се за сутрешния чаршаф, но исках да отговоря на Пеперудка с моите виждания.

# 582
Привет! Hug

Наминавам отново...Wink

Профи Hug,изчетох те с удоволствие! Simple SmileHands Plus1
И аз не съм за много епизоди...поне да са около 30 еп.! Wink

още един линк за гледане в РУ...не иска регистрация...
https://vk.com/cherryru?z=video-119841867_456239774%2F55f74ee366 … l_wall_-119841867

и рейтинга...почти се запазва....дори в АВ(богатите и образовани) се е покачил малко,което е добре...за рекламите..

📊Рейтинг 14.08.2020 г.
TOTAL:
2.Мистер Ошибка - 4.69%/-0.07/
АВ:
2.Мистер Ошибка - 4.63%/+0.47/

# 583
Мадлен, Профи, благодаря ви за отговорите! Hug

Надявам се наистина Грешният да е с продължителността на Пълнолуние, 25-26 епизода според мен са достатъчни, и аз не харесвам разтегнати локуми до безкрай. Просто дано запазят качеството до края, а не вземат да го разводнят и/или претупат.

Предположих, че това е причината за интереса към двойката Дениз-Озан - силна независима жена и сладък, влюбен-загубен мъж. Затова и образът на Озан се харесва повече от този на Озгур, който беше представен като безчувствен плейбой в началото. Обаче бронята на Дениз вече се пропуква, тъй че не мисля, че още дълго ще държи фронта на независимата, бягаща жена.
На мен лично са ми по-интересни Левент и Джансу, моментите с тях са ми много забавни, той е страшен образ. Тяхната двойка пък е най-малко обсъжданата сред феновете, нещо май не ги харесват много, особено Левент, явно приемат персонажа твърде буквално, а той трябва да се приема с хумор.

На мен ми се ще да развият сюжетната линия около Езги и Озгур в посока малко ОзДен - тоест Озгур да хлътне много здраво, закоравелият плейбой тотално да си изгуби ума и да забрави всички тактики, а Езги леко да се дърпа и да трябва той да я преследва и ревнува, да се пребори за нея. Ето това, мисля, би се харесало на много дами, стига само жените са страдали и проливали сълзи в тия сериали! Все пак нали лесното не било толкова сладко, няма да е зле Езги да не се предаде веднага и да поизпоти малко Мистър Грешен, да покаже, че наистина ученикът е надминал учителя, някоя и друга тактика да му врътне Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning... Обаче това не знам дали е възможно в турски сериал, жената да си играе с мъжа и тя да е тази, която изцяло задава тона и го врътка на малкия си пръст, пък и това описание май не приляга много на нежната Езги - тя е много емоционална, открита и праволинейна, дори на една среща не пожела да отиде заради хлътването си по бай Озгур.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 12:23 от ПiПiруда

# 584
Много хубави коментари сте написали, момичета. Аз се чудя как изобщо някой и нещо може да ни бъде конкуренция? Гледам, искам или не фраговете на Почукай на вратата ми, докато чакам МГ да започне - нищо против никой нямам, само да не ни застрашава нас! Да си имаме уважението!
Аз също си гледам Пълнолуние още понякога. Булут и Тесла са страхотни допълнения към ГГ. А главните ни герои са ми слабост. Как да ви кажа – за мен всяка нова серия е подарък, нямате си представа какво удоволствие изпитвам от играта, музиката, цветовете, местата – нищо не ме дразни от пислиците, защото са в умерено количество, и дано така продължим. Джан прави страхотен Йозгюр, всяка една физиономия, жест, поглед са ми любими и на място, влюбена съм в този герой, гласа на Джан обожавам, и тук вкарва такава нежност, топлота, никак не му  ходи да се кара и крещи, толкова е грижовен, сякаш характера му е създаден да отговаря на темперамента на това момиче - огромен изглежда, а как нежно гушва крехката Езги…
Левент и Джансу са ми много симпатични. Тя е романтична, но сдържана, обожавам владеещите се хора, непоказващи вътрешните си емоции. А Левент, няма такъв образ,  така да ми е на сърце – как говори, какви физиономии, маниери, браво на актьора!
Озан е мъжкия вариант на Езги – нетърпелив, импулсивен, не иска тактики и правила, човека е влюбен, иска да го изкрещи, иска да го изживее, иска да вярва и всичко да е естествено. Много хубав образ.
Всичко и всички ми харесват! Искам да ги гледам постоянно! Е, сега на 2-3 гледане не гледам всичко, нашите нали, са си № 1, но това е ясно.
И аз се чудя сега като се поизясниха нещата около главните двойки как ще продължим, но вярвам пак и пак ще ни изненадват, снимат 2-3 серии напред, вярвам имат някаква линия, която следват. Каквото и да ни чака, аз съм на първа линия, зарибена до няма и къде от темата ни, от героите ни, от сериала НИ. Хубави почивни дни!:blue_heart:

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 12:25 от sonnni

Общи условия

Активация на акаунт