Много готин фраг. Йози как гледа Сердар, ще последва Сонер с шамарите

Много са готини накрая Езги и Йози
,благодаря ви за компанията и коментарите! 

Вече гледах ключовите моменти, качени в официалния канал на сериала, но пълния епизод ще изгледам като излезе с испански и български субтитри.
), но далеч не са ми толкова интересни, даже са ми доста банални. На какво мислите, че се дължи този голям интерес към тях? Гледам, че повечето им фенове са от турската аудитория, те очевидно имат по-различни предпочитания от интернационалната публика, може би Озгюр им идва твърде разкрепостен, знам ли. Търсят си сигурното, познатото, аз поне така си го обяснявам. Докато на испанците и италианците им харесва точно страстта и чувствеността у Озгюр и Езги. 
, НООО я НЕПИПАЖ, той е само на Езги (или мой 
). 

Всички бяха прекрасни.
), но далеч не са ми толкова интересни, даже са ми доста банални. На какво мислите, че се дължи този голям интерес към тях?
На мен също много ми харесват. Най-вече, защото се асоциирам с Дениз.

, клише - богат момък, бедна красива амбициозна девойка, конфликт на два свята, махленски простотии и интриги на всякакви нива. Могат да си го точат, не два, ами три сезона, като включат и едно-две извънбрачни деца. Сигурна съм, че почти всяка от нас - пишещите тук, може набързо да изброи поне 3 сериала с аналогичен сюжет. Ами ... втръсват. Аз затова и изобщо не смятам да давам шанс на Ханде и Керем.

,изчетох те с удоволствие! 

... Обаче това не знам дали е възможно в турски сериал, жената да си играе с мъжа и тя да е тази, която изцяло задава тона и го врътка на малкия си пръст, пък и това описание май не приляга много на нежната Езги - тя е много емоционална, открита и праволинейна, дори на една среща не пожела да отиде заради хлътването си по бай Озгур. Препоръчани теми