Да са живи и здрави сценаристите и продуцентите на РП и МГ, че създават и някакви нормални сериали и все така да бъде, ние ще им се радваме от все сърце
Много са интересни, защото ни показват различни типажи хора. Харесва ми, че има развитие и не се е зациклило само върху главната двойка, която трябва да изнесе сериала на гърба си. Дано продължат така и видим още развитие при тях. След като изгледам епизода на български ще драсна още някой коментар, защото имам предположения, но искам да съм сигурна. 
Мисля, че тяхната популярност идва от излъчването им. В Туитър имат страхотни колажи. Двамата са като от списание, така да го кажа. Не съм гледала епизодите, но от снимките излъчват точно това. Всичко при тях е перфектно. Очевидно са много красиви и заедно изглеждат добре. Вероятно и действието се развива главно около тях, а и доколкото знам те са започнали ударно отношенията си. В МГ не беше така. Но най-много впечатление ми правят дрехите. Езги и Йозгюр имат нетипичен стайлинг. Модерни са, докато при другата двойка всичко е класическо. Затова мисля, че се получи така. Сигурното е по-примамливо. Екипът на МГ просто бяга от познатото. Рискуват и затова се намираме в тази позиция. Разбира се, това което сте писали за припознаването в турската публика е точно така. Но пък в чужбина напълно ще се хареса сериала.

С тия джамии, забрадки... Кошмар. Била съм на турска сватба в Кападокия.. Трудно ми е да коментирам за какво става дума.. Булката не се усмихваше, защото не и е позволено да показва радостни емоции...

Препоръчани теми