🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 29

• 15 352
  • 735
  •   1
Отговори
# 525

Nature Boom Феми* за розето само ти и аз коментираме, спирам с Чачо
и да ме питаш, повече нищо няма да коментирам за него..
тръгне ли Думата* и ще го забравя,обещавам!
Joy Hands V

Kiss

# 526

Софиии, аз тайно си "пийвам" от розето и ви чета по време на рекламите. Тази вечер започна 3-ти сезон на "Клетва" и се заплеснах по Нарин и Кемал.
     Но ... "старата любов ръжда не хваща" - веднага превключих на Ийт и Нур Козан.
     В очакване на "Дума на честта" запълвам време със "Сега и завинаги" - този сериал не може да ми омръзне.

# 527
А,Софи  не спирай да коментираш Казанова. Ще го оставиш само на мен да подпираме стените Grin
Винаги е интересно да чета мнения .
Ето сега за проблема не го казваш само ти.

Емиии ,разкажи какво става с Клетва ,от нерде се взе новата как представиха героинята й. Рейхан при раждането на бебето ли е умрала ?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 01:54 от femmi2

# 528

Flowers Bouquet ЕМИ* г-н Иит няма конкуренция..
скоро не съм гледала нищо от сериала ,само снимки и видео от IG*
но удоволствието продължава да е голямо..страхотен образ на Толга*
Heart Eyes

На тази клюка попаднах случайно, от преди 3 дни* Thinking

Къванч Т* в смъртна опасност**

Kiss

# 529
Софии ,сега Киво ли е в полезрението ,той си е във форма ,нема кво толкова да го дялкаме.
Наскоро си прави тест за вируса ,добре е .
Релаксира и не спира да обикаля морето.

Коя е новата на Брад Пит ,чух че прилича на бившата му Анджелина .

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 01:57 от femmi2

# 530

Софи, благодаря ти за статията. Беше ми интересно и се замислих, че за Къванч аз почти нищо не зная, а го харесвам като излъчване, талант и поведение на екран. Красавец е! Гледала съм много от сериалите му, но дори и биографията му не съм чела. Не съм попадала и на информация за личния му живот.
    Хареса ми уводната част:
Цитат
Повечето хора съзират само положителната страна на славата - онази, окъпана в ярките светлини на прожекторите, осигуряваща на знаменитостите мечтания от мнозина луксозен живот и носеща със себе си любовта и признанието на околните. Но както се казва, всяка монета има две страни. Точно така стоят нещата и с популярността, от която, подобно на луната, се вижда само нейната ярка част.
    Вярно е, че ние виждаме само ярката страна на популярността, но никога не сме изключвали факта, че и "звездите" си имат своите проблеми, болки и душевни терзания. Това е живота!
   И както казва Ийт Козан  - „Времето е толкова ценно! Животът е нещо, което постоянно виси на косъм!“

Емиии ,разкажи какво става с Клетва, от нерде се взе новата как представиха героинята й. Рейхан при раждането на бебето ли е умрала ?

Феми, епизодът от новия сезон на "Клетва" не ме удовлетвори. Очаквах отговор на въпроси свързани с Кемал и Нарин, а сериалът започна със скок във времето - 3-4 месечното бебе и Емир, гневен на целия свят заради смъртта на Рейхан. Не запомних физиономията на новата героиня, но от фрагмента разбрах, че тя ще се появи като бавачка на малкото вероятно в някой от следващите епизоди.

# 531

Nature Boom Феми* новата на Брад Пит привлича богати клиенти в
баровските ресторанти на съпруга си, с който имали отворен брак..
тримата приличат на дядо,чичо и внучка - Никол Потуралски
Joy
Скрит текст:

# 532
Рускините пишат, че в Дума на честта се присъединява нов актьор Умут Курт.
Непознато име е за мен.
Поредицата ще започне този сезон по шоу тв.

Ти шегуваш ли се за Брад Пит ?
Значи тази има отворен брак ,демек прави квото си иска и се загаджила с мега Холивудска звезда.
Е ,как става това? Брад я видял в ресторанта и я харесал. На мен ми харесва Деженифър Анистън преди Анджелина.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 00:32 от femmi2

# 533
Здравейте!

Не се вкопчвай отчаяно във живота –
той като риба ще ти се изплъзне.
Просто си го живей:
от днес за утре,
от дъжд на вятър,
от трън, та на глог...
Радвай се еднакво
на госта - и на самотата;
на болката при събуждане –
и на сладкото потъване във съня;
радвай се безпричинно,
разплаквай се лесно, като децата,
засмивай се с още мокри очи.
Не скътвай вече нищо –
ни за утре,
ни за в празник,
ни за тия след теб.
Ако свърши виното на житейската сватба,
напълни делвите с кладенчова вода
и – сигурна в чудото – разливай по чашите
доброта,
доброта...

Станка Пенчева

# 534
Здравейте, момичета!

Щастлив е онзи, който се събужда сутрин с усмивка...
Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене. Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

Феми, за Умут Курт намерих тази статия:

Трансфер от телевизионния сериал  "Payitaht Abdülhamid" към сериала "Şeref Sözü!"

TelevizyonGazetesi.com / Detay -  Друго известно име се присъедини към поредицата "Şeref Sözü", която ще бъде прожектирана по Show TV.

Умут Курт (17 април 1981 г., Ерзинджан, Турция), който даде живот на героя на  Kolağası Celal  в последната поредица "Payitaht Abdülhamid", се завръща отново в сериалите след 3-годишна пауза. Заснемането на телевизионния сериал "Şeref Sözü", който започна на остров Калем срещу  Dikili, стана по-силно с този трансфер.

Толгахан Сайъшман е в главната роля на сериала "Şeref Sözü", в който Eda Tezcan написа историята. Актьорът беше последно на екран по TRT1. След финала на шампионската поредица Сайъшман ще се появи на екрана в съвсем различна роля с новия си сериал.

Сериалът, заснет от майстор-режисьор като Cevdet Mercan, е силна продукция на Tims & B.

# 535

Heart

Heart Eyes

Nature Boom Феми*  холивудската реклама върши чудеса
затова Брад Пит е еталон за сравнение,реално погледнато турските сериали
са пълни с много по-красиви и секси актьори, но нямат рекламата на набедените красавци*..
за извратените им бракове не ми се отваря дума!
Joy

Flowers Bouquet ЕМИ* Nature Sunny ЦЕЦЕ* Flowers Hibiscus

Kiss

# 536

Най-добрият модел на света

Преди 15 години, на 8 септември 2005 г. турският актьор, модел и телевизионна звезда Толгахан Сайъшман  спечели десетото издание на Manhunt International, проведено в Пусан, Южна Корея.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 14:32 от Emiliya

# 537
Шоу бизнеса има и тъмни страни.
Трудно се пробива в Холивуд ,там е меката на киното.
Нали  коментирахме за промените и ролите. Сега видях новата визия на Бурак Йозчевит за Осман ,косморляк и бузи с къса прическа.

Ча и Киво са хамелеони .
Киво предстои да снима за Нетфликс, засега няма подробности.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 00:40 от femmi2

# 538

Феми, определението хамелеон според мен не подхожда на Киво.  Мисля, че и Чачо не е нагаждач и безпринципен човек - справка Тълковен речник "Човек, който се нагажда според обстоятелствата; безпринципен, конюнктурен човек" Но ти познаваш по-добре характера и поведението на Чачо. Може пък и такъв да е ...

# 539
От както следя турските актьори за Киво се пише ,че е хамелеон.
Пък как го тълкува речника.......
Всеки си го тълкува според себе си.
Нагаждачи не са ,но за роля изграждат образ и визия.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 00:45 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт