🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 29

• 15 351
  • 735
  •   1
Отговори
# 540

Asla Vazgeçmem
 International broadcast

Global Agency обяви пускането на сериала  на следните канали "Планета ТВ" (Slovveniya), "Маркиз" (Словакия), Teletika (Коста Рика), ТВ Пинк (Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина), Ариана телевизия (Афганистан), ZapTV ( Ангола и Мозамбик) бТВ (България), Антена TV (Румъния), Trunk телевизия (Албания), TVR2 (Полша), Rustavi 2 (Грузия), ANTV (Индонезия), Dori Media (Израел), Kurdmaks (Ирак), 2MTV ( Мароко) и Канал 5 (Македония) - 19 държави и това е огромна аудитория

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 16:22 от Emiliya

# 541
Сърцата имат свои правила.
Вълнуват се,
дори когато няма смисъл.

Никола Герджиков

# 542
Сайъшман - младши. Красавец като баща си! Роден актьор!

Цитат
tsayisman

Hey Mr. DJ 🎧
Обичам те толкова много❤️
Нека моят Господ да защити вас и всички наши деца от зли очи, злополуки, неприятности 🤲

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 23:14 от Emiliya

# 543

Revolving Hearts

Hearts Nature Sunny

Revolving Hearts

Малкия красавец е невероятен бонбон! Hug

Nature Boom

Sunglasses

# 544
Здравейте!

Пътят, наречен ''после'',
води до място, наречено ''никога''!

# 545
Здравейте, момичета!

И няма значение какво е времето извън прозореца ...
Важното е, че има близки хора, които ни топлят с Думи ... Действия ... Усмивки.

Спорна сряда!

Софи, намерих снимка на Амине с роклята, която ти хареса. Ще се опитам да я изрежа по-късно. Не успях обаче да разбера от коя година е снимката и за какво събитие става въпрос.

Скрит текст:

# 546

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря,страхотна рокля,
снимката е от 2016 но засега и аз не разбирам от какво събитие е..
ако можеше да се види и с какви обувки е!
Sleeping
Цитат
Heart Eyes

Kiss

# 547
На мен също ми хареса роклята . Шикозна ,вероятно е маркова.
Ще извадете ли любимата рокля  на Иджлял да си направим колекция .
И булчинската й рокля на Иджлял е хубава. Епизода ,когато предизвика пожар много добра игра .

Колко е цифрата с последователите на Толга в ИГ ? Сетих се покрай участието на Ча в агента. Снощи като излъчиха епизода са станали 5 милиона .Скучаят по него. Ако беше активен в мрежите ехе....
Джан вероятно е с двойна цифра,като е социален.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 11:36 от femmi2

# 548

Nature BoomФЕМИ* наслади се.. Sleeping

# 549

Феми, Толгахан не може да се "похвали" с такава "популярност" в Instagram - неговите последователи са само 2 млн. Сравнени със 7,2 млн. на Джан и 5 млн. при Чачо - Толга направо си е неизвестен и слабо познат турски актьор. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Ако продължим със справката излиза, че най-прочут е Бурак Озчивит - следват го 15,6 млн. последователи.
Скрит текст:

Тази снимка ме "уби"! Joy Joy Влюбена съм в оскубаните му вежди - прилича на брадата селска госпожица. Cry Cry
   А за Къванч пък в Instagram сигурно не са чували - не успях да открия профила му, но попаднах на тази статия от 2016 г.

Къванч Татлъту изтри снимките си в Instagram

"Време е аз да кажа какво мисля", казва турският актьор Къванч Татлъту в профилите си в Instagram и Туитър. Актьорът е изтрил всичките си снимки в Instagram. Причината е, че много от хората в социалните мрежи критикуват Къванч за това, че публикува свои снимки, а не коментира неуспешния преврат в Турция.

Актьорът обяснява, че именно сега е моментът хората да са единни и да живеят в мир, а не да проклинат безразборно под снимките на познати и непознати хора. "Смятам да използвам профилите си в социалните медии възможно най-малко. Няма да публикувам нищо, докато средата в тези платформи не стане по-демократична", заканва се Къванч.
bTV Plus

Ето и от мен няколко снимки:

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 12:32 от Emiliya

# 550

Hearts

още малко преди края на лятото Kissing Heart

Джан продължава ударно с автографите Joy

Nature Boom

Nature Boom

Kissing Heart

Nature Boom

# 551

Мерси за снимките , преди да се насладим на роклите ще ви разкажа от агента.

Който иска да чете , ще го сложа в спойлер.
Не съм се съмнявала в него. Само  трябва да намали яденето.

Скрит текст:
Това , което ви казах се потвърди
Момата , която го издирваше накрая го попита а брадата  Чаатай бей , той се усмихна и каза за роля. Тя му направи комплимент че му отива и той с усмивка каза благодаря.
Веднага след това Нетфликс написа пътищата отново ни се пресякоха , очаквайте филма на ЧУ скоро на платформата.
Но преди това да разкажа началото
Момче и момиче пристигат в затънтена месност, където се е окопал Ча. Той ги кани на риба лично изпържена от него, разговарят.... Момчето е млад актьор в романтичен сериал и Ча допълва думите му с нещо от сорта че май това не му носи радост (явно с това идва да ни каже самият Чачослав че онези зъбни протези и криви отгоре на всичко са били от подобни чувства)

Кривите протези  са от Меджезира. Тогава се изписа какво ли не заради Серенай. Това не му харесва.
Самите думи на Ча
Я прекрасно понимаю тебя. Выдут новости типа о твоих отношениях. Они заставят дым выти там, где и намекека нет на огонь. Они будут связывать тебя в ситуации с которыми ты не связан никак.

По време на разговора с младежите Ча им казва че винаги когато може бяга сред природата на ето такива места. Остава сам със себе си за да взима решения.
Не може само клошари , така че иска не иска любов ще играе.
Накрая му дават сценария за сефте виждам такова нещо Нетфликс да прави реклама при конкурентите.  Младежите намекнаха че бил с жена визират Дуда. Разбира се не я показаха , но се подразбира че искат да кажат, че има севгили.
Има сценарии ,думите които каза са си негови. Бил е искрен.Hands Pray

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 01:43 от femmi2

# 552
Скрит текст:
Цитат
tsayisman.fans
Толгахан стана отговорен мениджър за връзки с пресата в @bayrampasaspor.

PN: Все още не знам по-големи подробности, защото само чух името на отбора. Бях изненадан, но вече знаех, че Толга, тъй като е фен на турския отбор Фенербахче, има участие в много футболни дейности. Самият Толгахан знае какво прави, затова му пожелаваме успех.
Трябва да добавя, че не мисля, че Толга е започнал нещо, без да има специалност, веднъж писах в биографията му, тук също казвам, че Толга е учил мениджмънт в университета, така че той си знае работата 🧡🥰

Нил Сайъшман е от няколко седмици в Турция. Съчетава почивка из известни турски курорти и очаква с нетърпение премиерата на "Дума на честта".

Скрит текст:
Майчинството  ме направи зряла

Алмеда Абази, съпругата на актьора Толгахан Сайъшман, беше отразена върху обектива на мястото, наречено Azur в Yeniköy предишната вечер.
Абази, която беше домакин на приятелите си от Албания каза, че е много по-зряла, след като е станала майка: „Животът ми се промени, след като станах майка. Нещата, с които сме си убивали времето, изглеждат толкова празни. Разбрах, че най-важно е здравето. Започнах да съм по-зрял човек. "Чувствам се сякаш съм пораснала с 10 години."
Абази, която отдавна е далеч от екрана, каза, че внимателно е разгледала офертите, мислейки първо  за грижите около сина си Ефехан. Абази също призна, че синът й Ефехан е палаво момче: „Сигурни ли сте, че ще кръстите синовете си Ефе? Те биха били палави " - каза тя.

# 553

Flowers Bouquet Успех на Толга  и в другата кариера,
бизнеса му върви добре, албанските навлеци са големите печеливши..

обаче "отговорността" на пиявицата ми идва в повече, с офертите които
разглежда, мислейки за грижите по сина си Ефехан,който бил много палав..
 нито е първата,нито последната жена която има дете,за да се превзема и
обяснява какво било преди и сега.. това пък като роди още едно дете,
сигурно Толга и издател ще стане..да четем колко трудно се гледат деца
и как  се справят такива като нея жертвали кариерата си!
Joy

Joy

# 554
Софиии ,преди като обменяхме мнения е друго ,сега сама си водя диалог.

Ама как познах че визията му е за роля,способен е.
Искам още от Казановааа ,като за учебник Stuck Out Tongue Winking Eye
Ех ,мечти и каст и всичко.

За Киво за инста не съм  запозната,но също като Ча качва рядко снимки. Башак е активната и качва за Киво.Сподели как готви на яхтата.Косата му е дълга с опашле.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 01:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт