Ходите ли гол пред дъщеря си

• 50 901
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
Баща ми никога не се е мандахерцал пред мен по пишка и не виждам да имам проблем от това.Просто по-късно съм видяла и това е.А имам позната, която на 25 години ходи по цици пред баща си и той й вика, че е добро парче, че я и пляска по дупето понякога.Това как ви се струва?

# 61
Цитат на: sunny_zt
Да, но съществува и обратния ефект. Това показване на голота за щяло и нещяло прави от децата, хора, които после и те се чудят как да се развяват голи.
За мен това е по-ненормално.
И какво значи - срам от голотата, все пак в обществото всички ходим с дрехи и се събличаме само пред твърде близките си хора.
Предпочитам детето ми да има малко срам, отколкото като порасне да се разкарва голо из апартамента си и да си пери онези работи пред децата си.
newsm74

# 62
  • Sofia
Цитат на: mama kenga
Баща ми никога не се е мандахерцал пред мен по пишка и не виждам да имам проблем от това.Просто по-късно съм видяла и това е.А имам позната, която на 25 години ходи по цици пред баща си и той й вика, че е добро парче, че я и пляска по дупето понякога.Това как ви се струва?

какво? Отврат...

# 63
  • Варна

Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy

# 64
  • с/у ОколоМръсТното
...А имам позната, която на 25 години ходи по цици пред баща си и той й вика, че е добро парче, че я и пляска по дупето понякога.Това как ви се струва?

Arrow ми струва ми се, че имаш много "странни" приятелки!  Wink

# 65
Цитат на: sunny_zt
Да, но съществува и обратния ефект. Това показване на голота за щяло и нещяло прави от децата, хора, които после и те се чудят как да се развяват голи.

Не съм съгласна. Някак си не се чудя как да се развявам гола. Нито пък брат ми...

# 66
  • София
Това да се разкарваш гол пред детето или не си е личен избор и трябва да ти идва "отвътре".
Аз редовно се показвам без дрешки пред дъщеря ми и съм отговаряла подробно на най-различни въпроси относно женската анатомия. Имаше и един кратък период, когато малката /тогава на около 3 г./ искаше много настоятелно да провери има ли млекце, та тогава голям зор видях да я разубедя. Вече на /4 г 3 м/ не съм и интересна и не и правя впечетление, когато съм гола. От време на време само ме тупва по дупето с коментара, че е много голямо.
За мое съжаление баща и не може да се държи така свободно и тя май никога не го е виждала чисто гол. Бих предпочела да не е така, ама като човека не се чувства удобно...
Смятам, че от децата почти нищо не трябва да се крие, включително и голотата. те рано или късно ще се сблъскат с нея. По-добре е това да ставае под "зоркото око" на родителя и по начин по който той е предценил.
Спомням си, че не бях виждала мъжки..., нито бях получавала обяснения за това що е ерекция до доста сериозна възраст /примерно 10-11/ годишна и много се стреснах и отвратих когото една приятелка ми набута едно от онези списания. Та затова предпочитам тези неща и обясненията към тях лично аз да ги поднасям на дъщеря си.

# 67
...А имам позната, която на 25 години ходи по цици пред баща си и той й вика, че е добро парче, че я и пляска по дупето понякога.Това как ви се струва?

Хахахахахха
По темата: Разкарвам се гол, ама тя още нищо не вижда....

# 68
  • Варна
Цитат на: deja pere

Хахахахахха
По темата: Разкарвам се гол, ама тя още нищо не вижда....

Оляля! Кога си сменил ник-а? Викам, жената на Футур пере е, а пък като прочетох "разкарвам се" - разбрах...

# 69
Мъжа ми никога не се е крил от щерките.А за дръпването случвало се е при каката докато беше на 1-2г .Струва ми се че ако се криеше обаче интереса ще е по-голям.Пък и за какво да се крие нали като ги изправим да чишкат навън виждат подоробностите на малките момченца.Така че въпросите са неменуеми.Във връзка с това си спомням една комична случка.Каката израсна с момченцето на една съседка което обича много  и до ден днешен(Виж ти каква последователност от кой ли я е взела)Та когато го видя да чишка прав и докато аз кажа не вече и тя се беше изправила до него и чишаше права.Много съжаляваше че не може и тя да чиша права като момченцата.
А въпроси винаги е имало сега е убедена че като порасне ще има гърди и косми като на мама.И за да стане майка щч има голям корем и т.н
В интерес на истината никога не се е разхождал тенденциозно.Но каката като беше в проходилката блъскаше вратите докато се отворят така ставаше и ако тати или  мама са в тоалетнта  или тати се преоблича след баня.
Между другото когато му се случи да го види за първи път той се стресна и се опита да се прикрие,но тогава стана по зле на нея и стана интересно какво има под кърпата и започна да го гони щом го видеше с кърпа на кръста.Той спря да отдава внимание на това да ли го е сварила гол и на нея вече не и беше толкова  интересно.
Тези които имат второ и разликата между двете е по-голяма не са ли се сблъскавали с въпросите "ми как ще излезе Или Как Е влязло бебето вътре.Е за излизането отговора беше лесен-Чичо доктор е отрязъл корема.Ама на втория въпрос можах да кажа само че само е влязло
Когато станат по-големи няма да го прави,но сега докато са мънички какво пък.
И аз съм на мнение че тенденциозното криене,рано или късно води до по-голямо любопитство защото прави впечатление а децата са любопитни.Между другото докато навърши 3 години аз във банята или тоалетната не можех да влезна без нея.Ако нямаше друг човек вкъщи да я гледа иначе започваше един рев пред вратата.Същото се отнася и за тати като е оставал самичък да я гледа И той я пускаше при него
Между другото имах много консервативни родители в това отношение Мога да ви кажа какъв беше резултата при мен.Значи къпех се и се обличах в банята криех се дори от майка си.По мое време се ходеше на лагери.Та докато бях на лагер се къпех с другите момиченца по-бански а се преобличах под одеалота така че никой да не ме види.И имах сумати комплекси които страшно трудно преодолях.Едва ли щеше да бъде така ако и моите бяха постъпвали като нас.Нямам спомени да съм виждала баща ми гол но когато съм се родила сестрами е била на 9г ,а и нали ви казвам те бяха консервативни и ми го насадиха

# 70
Цитат на: Kissa
Баща ми никога не се е мандахерцал пред мен по пишка и не виждам да имам проблем от това.

Много имаш спомени от тогава когато си била на 2-3г че да знаеш

# 71
  • София
Сега се сетих за една случка когато сестра ми беше малка! Баща ми не е ходил гол пред нас, но по гащи постоянно. Една вечер баща ми излиза от банята при което сестра ми му отваря хавлията с въпроса "Тати, къде ти е пишаката?". При което баща ми ошашкан успя да измисли само "При майка ти!". Сестра ми хукна при майка ми и "Мамо, мамо, дай да видя пишката на тати!!!". Според мен прекалената голота не е нормална. На всяко момиченце му се иска да научи всичко, но за всичко си има време!

# 72
Мисля, че всички които се разхождат голи постоянно пред децата си им увреждат психиката. Няма значение дали децата казват нещо или се държат сякаш не им прави впечетление. Те забелязват всичко... Племеника ми гледа майка си гола всеки ден, а също и дядо си (свекър ми) и го намирам за много извратено дете. Сега си имам момиченце, което е на 9 месеца и не смея да я оставам около нея - незнам къде ще я пипа и какво би и направил. Не е нормално едно момче на почти 6 години да те заглежда като мъж и да ти говори мръсотии[/b]

# 73
Цитат на: bettyІ
Не е нормално едно момче на почти 6 години да те заглежда като мъж и да ти говори мръсотии[/b]

Eто това изказване, вече не е нормално. #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 74
Цитат на: bettyІ
Мисля, че всички които се разхождат голи постоянно пред децата си им увреждат психиката. Няма значение дали децата казват нещо или се държат сякаш не им прави впечетление. Те забелязват всичко... Племеника ми гледа майка си гола всеки ден, а също и дядо си (свекър ми) и го намирам за много извратено дете. Сега си имам момиченце, което е на 9 месеца и не смея да я оставам около нея - незнам къде ще я пипа и какво би и направил. Не е нормално едно момче на почти 6 години да те заглежда като мъж и да ти говори мръсотии[/b]

Душа, иди се прегледай!
Освен ако не си били жертвана сексуално насилие, в който случай дълбоко съжалявам, но и така да е - потърси помощ.

Общи условия

Активация на акаунт