Ходите ли гол пред дъщеря си

• 50 903
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
Цитат на: sladka hapka
Цитат на: bettyІ
Мисля, че всички които се разхождат голи постоянно пред децата си им увреждат психиката. Няма значение дали децата казват нещо или се държат сякаш не им прави впечетление. Те забелязват всичко... Племеника ми гледа майка си гола всеки ден, а също и дядо си (свекър ми) и го намирам за много извратено дете. Сега си имам момиченце, което е на 9 месеца и не смея да я оставам около нея - незнам къде ще я пипа и какво би и направил. Не е нормално едно момче на почти 6 години да те заглежда като мъж и да ти говори мръсотии[/b]

Душа, иди се прегледай!
Освен ако не си били жертвана сексуално насилие, в който случай дълбоко съжалявам, но и така да е - потърси помощ.

Shocked
Май за преглед са домашните нудисти... все пак не сме животни бе хора! Затова носим дрехи, а не се разхождаме голи по улиците  Shocked

# 76
Tezi pisaniq sa po-podhodq6ti za tozi site
Eto vi i adresa
http://bgnude.com/forum/index.php
Moje bi tuk 6te namerite otgovorite

# 77
Цитат на: bettyІ
Не е нормално едно момче на почти 6 години да те заглежда като мъж и да ти говори мръсотии[/b]

Връщам се пак към този цитат, провокирана от репликата на Sea Father . Хубаво де, като сте все мъже в този форум, нека някой да ми обясни как, аджеба, едно шестгодишно дете може да гледа "като мъж". Това, че говори мръсотии значи просто, че има сериозен проблем с възпитанието. Ама на 6 години няма дете, дето да гледа голяма жена като сексуален обект. Айде холан! За сведение - имам едно на 9 години в къщи и много добре знам как гледа и какво гледа.

Моя мъж ходи гол когато се налага - демек докато се преоблича, докато отива в банята и май това е, поне през зимата. Ако дъщеря ни е там, го прави пред нея. На нея това изобщо не й прави впечатление.

# 78
  • Sofia
sladka hapka, изобщо не сме само мъже.
Както е видно сме сериозно посещавани и от жените  Simple Smile
По темата :
И на мен ми прави впечатление този цитат, като коментарът ми е следният:
Да, едно 6 годишно дете МОЖЕ да говори какво ли не, но това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО резултат от среда (пример) и възпитание (отношение).
Относно "гледа като мъж", обаче нещата седят коренно различно. НЕ може да "гледа като мъж" по десетки обясними причини! Значи остават 2 варианта :
1. Имитира нечие поведение, което препраща, отново към средата и възпитанието.
2. Детето не "гледа като мъж" а гледащият дава такава оценка, което определено издава проблеми на самия оценяващ.Тук за разнообразие, мога да вкарам и подвариант оценяващия да няма точна представа какво значи "гледа като мъж" (което пак са камъни в неговата градина).
Личната ми чуденка относно цитата е как точно betty I направи пряка връзка между некриещите голотата си членове на семейството и поведението на детето Shocked  Confused:

# 79
Благодаря, Татти.
Вече си мислех, че съм член на някоя разюздана нудистка банда.  Wink Или че някои неща за момченцата не са ми били ясни.

# 80
Цитат на: boo
Мъжът ми не се съблича специално, но понякога, когато къпе детето, естествено, се съблича, няма в банята по шорти я. Чела съм, че до 3г възраст половото осъзнаване не е такова, каквото е при възрастните. За мен лично няма нищо неприлично в това. След тази възраст смятам, че вече трябват ограничения, т.к. децата наистина започват да разбират повече.
В такъв случай контра: а ако имате момченце, мами, дали ще се криете от него тоже, а само баща му да се показва гол? Едва ли. Според мен и към детето от другия пол ще имате същото поведение/отношение, както към дъщерята, тоест когато се налага, ще се показвате голи и толкова.
                         Напълно съм съгласна с теб боо

# 81
Цитат на: mama kenga
...А имам позната, която на 25 години ходи по цици пред баща си и той й вика, че е добро парче, че я и пляска по дупето понякога.Това как ви се струва?

сериозно??????? ....... ГАдост.......  Crossing Arms
Това не мога да си го представя .......  Neutral Face

# 82
И човека е доста известен - ако ви го кажа току виж се оказало , че познавате я него (важен доцент, лекар), я дъщерята.

# 83
  • София
аз съм любопитна кои са.кажи ги моля те. Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 84
  • Sofia
ако ви го кажа току виж се оказало , че познавате я него ... лкар, я дъщерята.

да се намеся и аз .
Самият факт, че бащата е доктор коренно променя ситуацията!
При първи прочит  и аз се "възмутих" , после просто помислих.
Докторите са една друга бира в доста отношения. Плюс, че хуморът им е друг и на тях и на хората около тях. За хората извън средите им е .......... малко странен Simple Smile
Представям си ситуацията и репликата........ ако е домашен хумор и закачка в точния стил "баща-дъщеря" какъв е проблемът??? мога да посоча около 200 "безобидни реплики" в аналогична ситуация с недвусмислено сексуален отенък.
Та няма място за възмущение ! Всичко е въпрос на прочит Simple Smile)))

# 85
Цитат на: Tatti
ако ви го кажа току виж се оказало , че познавате я него ... лкар, я дъщерята.

да се намеся и аз .
Самият факт, че бащата е доктор коренно променя ситуацията!
При първи прочит  и аз се "възмутих" , после просто помислих.
Докторите са една друга бира в доста отношения. Плюс, че хуморът им е друг и на тях и на хората около тях. За хората извън средите им е .......... малко странен Simple Smile
Представям си ситуацията и репликата........ ако е домашен хумор и закачка в точния стил "баща-дъщеря" какъв е проблемът??? мога да посоча около 200 "безобидни реплики" в аналогична ситуация с недвусмислено сексуален отенък.
Та няма място за възмущение ! Всичко е въпрос на прочит Simple Smile)))

Аха, точно така е. Лекарите развиват един особен вид цинизъм и чувството им за хумор е малко странно, но това е ясно откъде идва

# 86
е,да, ама по цици пред баща си............И той не е гинеколог .....

# 87
е,да, ама по цици пред баща си............И той не е гинеколог .....

Айде сега, чак пък толкова!
Нали и е баща! Сякаш не я е виждал никога гола и не и е мил аканото дупе, като е била бебе.
Въпрос на виждане...

# 88
аз преди години имах колежка /на 18г  Rolling Eyes/ която си ходеше по монокини в двора на тяхното село  Mr. Green пред дядо и баба й  Wink
тя беше доста надарена  Whistling и баба й все я гонила да се облича, ама дядо й пък я поощрявал в събличането  Party
а най добрата ми приятелка от гимназията с техните ходеха само и единствено на нуди плаж, и съм я разпитвала как се чуства в присъствието на баща си без гащи  Mr. Green и тя ми обясняваше, че винаги е било така, и просто не й прави впечатлние  Mr. Green

# 89
Не се събличам за да ходя специално пред нея гол. Но се случва да ме хване в тоалетната докато си върша малката нужда. На годинка и 5 месеца е и и е много интересно. хваща се за крака ми с едната ръка, накланя се леко напред и гледа любопитно какво е това дето държа и накрая клатя. А накрая ми пуска водата.
Не мисля че има нещо лошо в това и затова не се крия.

Общи условия

Активация на акаунт