Ходите ли гол пред дъщеря си

• 50 911
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
  • на Север
Нашият тати си ходи гол, естествено за малко, като се преоблича или като ще се къпе. Голямата ни дъщеря е на 4 и не го гледа странно, ако въобще го загледа де. Още не и правят впечатление тези неща Confused

# 91
Да ви разкажа нещо смешно!Когато за първи път влезе да къпе дъщеря ни беше с боксерки.Тя 100 пъти пита ти защо се къпеш с гащи?Като я изкъпа си свали боксерките и каза"Дай на майка ти да ги сложи в пералнята"!!!!! smile3532 smile3532

# 92
Нямам дъщеря, но само мисълта за това ме отвращава Close

# 93
Така както днес не съм се смяла!Поглеждал ли се е някой през очите на своето дете?Много често децата са толкова впечатлени от подобен момент(че някое тяло е различно от тяхното ),че с дни говорят за това.Чували ли сте отзиви от рода на:"да знаеш пък на тати колко му е голяяяям!" ! JoyНищо прекалено не е добро.И пак си се разхождайте голи....ще простинете бе, хора:)

# 94
За ходене-не,но когато я къпе-да.Къпането представлява малката с единия от нас под душа.

# 95
Не ходи гол, но като влиза / излиза от банята, нашето момиченце  - стрела към него, сочи го нещо с пръст и се хили Любопитства си малката госпожичка и не иска да излезе от спалнята. А сме само на 1  год и 7 мес. Ако не се запиша в родителският им съвет като тръгне на училище, да не се казвам nad smile3519

# 96
Не изчетох цялата тема, но не мисля, че е срамно да се ходи гол пред децата- били те момичета или момчета.
Ние се събличаме пред малкия без срам. Не искам да му насаждам впечатление, че голотата е нещо лошо и срамно и един ден, когато започне да се усеща сексуално да се срамува и да се чувства гузен, че му се надървила пишката.
Разбира се не се разкрачваме и не сме заклетите нудисти и не му натрапваме голотата си.
Доста съм чела по въпроса и съм стигнала до извода ,че хора ограничаванаи в това отношение се превръщат в най-заклетите чекиджии.
За пример ,ще кажа,че  ходихме в държава, където изповядат религията "хину"т.е. там са доста консервативни, дори захлупени. По телевизията няма да видите една цица. Та по този повод на плажа гледам аз един ден таксиметров шофьор се изправил до едно дърво и яко буравестеше. На плажа естествено беше пълно с европейки по моникини. На следващия ден гледам друг пък на 2 метра от жените във водата вършеше същата работа.
Явно сексуалната свобода и информираност е хубаво нещо.
Аз няма да се крия от малкия, но когато стане на определена възраст искам да е свободен да говори с мен на тази тема и да му обясня кое е етично и кое не.

# 97
Имаме дъщеря ,както се вижда по-долу, големичка е вече.Никога баща и не си е позволявал да ходи гол пред нея. NaughtyАз също не си спомням да съм виждала баща ми .Не мисля ,че съм изтървала кой знае какво. ThinkingКогато си му дойде времето ,всичко ще и се изясни.Не бива с това да се прекалява. Crossing Arms

# 98
  • Стара Загора
Нито се крием, нито се показваме... Като я къпен, засега сме с по някаква бегла дреха, но само защото е студено... Като порастне още малко и се стопли... По нас няма да остава сухо място, така че... Какви ти дрехи...
Като влизам в банята, като излизам, като се преобличам след работа, вечер преди лягане... Не се крия... Нито аз, нито майка й... Вижда ни голи... И ще ни вижда... Това е...
Хайде сега кажете, че развращаваме детето...

# 99
Имаме дъщеря ,както се вижда по-долу, големичка е вече.Никога баща и не си е позволявал да ходи гол пред нея. NaughtyАз също не си спомням да съм виждала баща ми .Не мисля ,че съм изтървала кой знае какво. ThinkingКогато си му дойде времето ,всичко ще и се изясни.Не бива с това да се прекалява. Crossing Arms

Peace

# 100
  • София
 Shocked Абсурд! Не! Имахме разногласия по този въпрос-неговия баща се е разкарвал гол из къщи, моя-никога. Вижда ми се извратено!

# 101
Хм ... моя баща май се разхождаше по едно време, имам спомен, че майка ми му се караше.

# 102
  • София-Лагера
Баща ми за пръв път го видях и то по боксерки преди 5г,азсъм на 30г.  bouquet

# 103
Не, мъж ми не го прави. Те децата каквито са любопитни..... просто не ми се мисли, ако го види гол.  Mr. Green

# 104
 babydust7 НЕ и немисля че е редно  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт