Ходите ли гол пред дъщеря си

• 50 888
  • 306
  •   1
Отговори
# 45
  • До хладилника, който обичам
Цитат на: mama kenga
Kажете ако сте гол и дъщеря ви започне да ви сочи оная работа и да вика ъъъъъъъъъъъъ, и да иска да я пипне, или да я дръпне.Аз бих умряла тозчас на място.Мисля, че няма как да се реагира в този случай.

Ще го питам Simple Smile Но иначе, мисля си, че  (ако бях татко й) щях да реагирам по същия начин, както като иска да ме плеска по циците и изобщо прочие дребни 'вандалщини' Wink  - казвам спокойно и твърдо "не така" и някак гледам да я отстраня - примерно й показвам нещо друго, или я вдигам и отнасям на по-интересно място.

# 46
  • с/у ОколоМръсТното
Kажете ако сте гол и дъщеря ви започне да ви сочи оная работа и да вика ъъъъъъъъъъъъ, и да иска да я пипне, или да я дръпне.Аз бих умряла тозчас на място.Мисля, че няма как да се реагира в този случай.
...

ами мамо Кенга, понеже щерката я е къпал само баща й от бебе   ylinfant , та до днес   bath  (почти), то на нея не й прави впечатление точно този орган  no  или които и да било друг!   33uu
Съответно тя не е върло очудена, а просто знае   umnikuu , че мъжете   bowuu  са с пишки...не иска да му я пипне, да я дърпа или каквото и да е друго  Naughty !
Не желае и мен да ме дърпа за гърдите...  Wink
Разни деца - разни поведения  #Milti !

# 47
Шани,
То няма общо, че я къпе с ходенето гол.Не е нужно да я къпе гол, нали?

# 48
  • с/у ОколоМръсТното
Шани,
То няма общо, че я къпе с ходенето гол.Не е нужно да я къпе гол, нали?

ама точно така се къпят.

# 49
Мъжа ми не се разхожда гол, но ходи по бельо пред децата.Преди две години едно от по-малките беше влязло в спалнята докато баща му спеше и забелязало, че гащите му се бяха отворили и оттам се подаваше нещо.Извика всички останали, за да му се "порадват"и после дойдоха да коментират с мен цвета и големината, понеже им беше направило впечатление, че е по-различен от тези на момченцата.Беше голям смях това откритие.А аз не се крия от никой, но и никой не се впечатлява от голотата ми.Не че се  разхождам непрекъснато гола, но винаги има кой да ходи след мен.Докато кърмех не съм се съобразявала къде и кога да си вадя гърдите, но това е нещо толкова естествено, че всяко дете го възприемаше като част от нуждите на бебето.

# 50
Цитат на: Gutnik
Нещо не ми е ясно какъв точно е проблема в голотата....особено пък в тази на родителите ти...плът от плътта ти и кръв от кръвта ти...

Мисля, че проблемът е в това, че тялото на възрастния е по-различно от това на детето и то се впечатлява от това.
А помня, че в dir-ския форум една мама се оплакваше, че като се преоблича, дъщеричката й все я питала за това-онова от тялото й и искала и да пипа... та се чудеше какво да я прави. При това тя е жена, а какво оставаше ако бащата се беше съблякъл. Та така - всяко дете е различно.

# 51
  • До хладилника, който обичам
Цитат на: petty
Нещо не ми е ясно какъв точно е проблема в голотата....особено пък в тази на родителите ти...плът от плътта ти и кръв от кръвта ти...

Мисля, че проблемът е в това, че тялото на възрастния е по-различно от това на детето и то се впечатлява от това.
А помня, че в dir-ския форум една мама се оплакваше, че като се преоблича, дъщеричката й все я питала за това-онова от тялото й и искала и да пипа... та се чудеше какво да я прави. При това тя е жена, а какво оставаше ако бащата се беше съблякъл. Та така - всяко дете е различно.

Пита и иска да пипа, защото са се крили от него и като види случайно детето, любопитства. И ако му отклонят вниманието и го заглавичкат, или му кажат, че за това не се говори -- ето ти комплексар по въпросите, свързани със сексуалността като възрастен, мисля аз. Като бях малка, майка ми освен обясненията ми рисуваше телата - голи - тогава нямаше такива цветни книжки, като сега - и ми разясняваше подробно как стават нещата. Познайте бях ли популярна сред приятелките си в училище с моите знания  Mr. Green

# 52
# 53
Цитат на: boo

Пита и иска да пипа, защото са се крили от него и като види случайно детето, любопитства. И ако му отклонят вниманието и го заглавичкат, или му кажат, че за това не се говори -- ето ти комплексар по въпросите, свързани със сексуалността като възрастен, мисля аз. Като бях малка, майка ми освен обясненията ми рисуваше телата - голи - тогава нямаше такива цветни книжки, като сега - и ми разясняваше подробно как стават нещата. Познайте бях ли популярна сред приятелките си в училище с моите знания  Mr. Green

Ааа, имаше едни книжки май на Мари Клод Дьолае специално за това как се прави бебето, бяха супер.
И моята майка по тях ме е образовала.

# 54
  • Кори Селести
Цитат на: sunny_zt
Да, но съществува и обратния ефект. Това показване на голота за щяло и нещяло прави от децата, хора, които после и те се чудят как да се развяват голи.
За мен това е по-ненормално.
И какво значи - срам от голотата, все пак в обществото всички ходим с дрехи и се събличаме само пред твърде близките си хора.
Предпочитам детето ми да има малко срам, отколкото като порасне да се разкарва голо из апартамента си и да си пери онези работи пред децата си.

стига де:)
пресилваш нещата вече.
никой се се чуди как да се разкарва гол постоянно...
просто се случва понякога и в това няма нищо неестествено

на мен винаги ми е било много смешно как на плажа никой не го е страм да се покава по бански, а ако някой те види по бельо вкъщи...вече става голям проблем....?!?!?!

# 55
Цитат на: boo

И аз си мисля, че едно дете би се впечатлило, чак толкоз, ако преди това не е виждало...ако при всяко къпане, например този който го къпе е гол, било то бащата или майката, то едва ли би забелязало или обърнало чак такова внимание. Според мен ако голотата не се афишира излишно, то тя не буди интерес, а се приема като част от нормалния живот. А ако пита, му се обясняват нещата такива каквито са... Имах братовчед, който на около 7-8 годишна възраст се криеше от майка си в банята. Той по бански, тя гола...еййй, побъркваше я тая жена....тя не може да го измие, нито пък той може, нито пък дава... ами ако възникне някакъв проблем, предпочитам детето ни да не го е срам да сподели с нас, отколкото от срам нещата да стигнат твърде далеч...А понеже баща ми е починал рано, не съм го виждала много, много, но си спомням една много комична случка: бяхме с дядо ми на море (била съм около 5 годишна) и той човека ме водеше в мъжката баня на станцията, като няма хора....и аз като се върнах и гордо заявих на майка ми, че дядо ми има три пишки, като на магарето......години наред се смеем на трите пишки на дядо ми......и никой не е пострадал от тая работа....нито пък аз имам навик да ходя гола по цял ден, само защото родителите ми не са се крили от мен....освен това на пишки вече се бях нагледала в детската градина... Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Close-mas:

# 56
# 57
Това за банските наистина е много смешно - нормално е на морето да се гледат стотици хора по бански, но иначе да видиш по бельо някой - срамно!
Верно си е това...винаги са ми били смешни такива хора. И като ги питам защо - "Ми на морето е друго!"  Twisted Evil

# 58
  • Кори Селести
Цитат на: Darth_Vader
"Ми на морето е друго!"  Twisted Evil

друго е...дръжки:)
ето това са предрасъдъците в действие....иначе...ела ни виж колко сме отворени и модерни....

# 59
Да, но съществува и обратния ефект. Това показване на голота за щяло и нещяло прави от децата, хора, които после и те се чудят как да се развяват голи.
За мен това е по-ненормално.
И какво значи - срам от голотата, все пак в обществото всички ходим с дрехи и се събличаме само пред твърде близките си хора.
Предпочитам детето ми да има малко срам, отколкото като порасне да се разкарва голо из апартамента си и да си пери онези работи пред децата си.

202uu

Общи условия

Активация на акаунт