Животът ми се случва въпреки мен

• 21 864
  • 628
  •   1
Отговори
# 240
не е ли най-лесно да занимаваш ума си с нещо друго /ново, интересно, забавно/ и да забравиш за съществуването й?

# 241
Малко примери за "знаци" на съдбата:
пълния списък обикаляше соц. мрежи преди време, сега обаче не ми се търси, ще напиша по памет някои от нещата.
Уолт Дисни - уволнен от някакъв вестник като млад, поради липса на въображение
Майкъл Джордан- изгонен от колежанския баскетболен отбор поради некадърност
Алберт Айнщайн- до 4, 5 годишна възраст не може да говори, първият му учител казва за него, че никога нищо няма да постигне в живота си
Стив Джобс- изгонен от университет...

Най-големият американски въздушен ас в Европа по време на ВСВ, едва не е изгонен от школата за летци, първият му инструктор го съветва да се откаже, защото не ставал за летец.

Тези хора обаче не се отказват, и постигат невероятен успех. Дали ако бяха следвали тези знаци на съдбата и оценки на околните, щяха да постигнат същото?

# 242
Е, аз и писах с "молба за помощ" Grinning, но не ме отрази Simple Smile
Какво пишеше в обявата всъщност ?

# 243
Колко пари иска?

# 244
Е, аз и писах с "молба за помощ" Grinning, но не ме отрази Simple Smile
Какво пишеше в обявата всъщност ?

Беше обява, че продавам пресен домашен мед. Вадим в момента - чуден е Simple Smile
Ама тя прочела ли е съобщението ти?

320лв иска за разваляне на магия

# 245
И как ще ти направи магия? Тя нито има достъп до теб, семейство, до твои неща. То ако ставаше през фейсбук да се омагьосва, всички щяхме да имаме десетки магии.

# 246
Не го е прочела. Обикновена циганка, виж какво име си е сложила... явно бръмчат и онлайн вече. Не се връзвай на глупости.

# 247
Скрек и аз мога да ти гледам, да позная, че си неудовлетворена, че имаш проблеми, неразбирателства...  Намират човека, пеейки една и съща песен и който им върже.

# 248
Аз също ти "познах" нещо на лични онзи ден. Елементарно е. Много е лесно да вкараш на някого психоатака, те са опитни.

# 249
Преди време ходих на изпит в София, една жена ми врачува, че това за което отивам, ще е успешно. Много е "трудно" да се познае, при положение, че 99% от провинциалистите отиват да си свършат нещо. Те имат 2 рефрена или че всичко ще ти е наред или че имаш магия.

# 250
Мда. И ако спрат млад човек, е смърт на родител. Ако спрат жена - смърт на дете. Репертоарът е един и същ с леки вариации.

# 251
  • Далече, далече
На мен името й на тази ми звучи като на героиня от бразилски или мексикански сериал.

Когато човек има реални проблеми, по-полезно е да се обърне за помощ към лекар, психотерапевт, дори и към свещеник, но не и към съмнителни хора.

# 252
Точно това ме наведе на мисълта че е от боята. А фамилията е доста близка до една типична циганска фамилия.

# 253
  • Далече, далече
На мен и профилът й ми изглежда изкуствен, без нито една лична снимка.

# 254
На мен пък веднъж една циганка ми каза:
-Ти не страдаш от хората, страдаш от егото си!
Смятам, че беше права, но пари не съм и дала, просто започнах да вървя по-бързо, защото ме е страх от тях. Както и авторката я е страх. Обаче когато се чувствах много тъжна, все пак дадох на една циганка 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт