Животът ми се случва въпреки мен

• 22 171
  • 628
  •   1
Отговори
# 405
И кое не можеш, steliosi - да правиш разлика между анализ и наблюдение? За смях си е, да.

# 406
И кое не можеш, steliosi - да правиш разлика между анализ и наблюдение? За смях си е, да.

Не го приемай лично де.
Просто двете части от поста ти ми прозвучаха с коренно различен тон в главата, това ми се стори забавно

# 407
  • София
Щастието не се купува, така е. Просто седи малко по-нависоко в оная пирамида. Трябва да имаш на какво да стъпиш, за да го стигнеш.
Най-щастливата жена, която познавам, практикува йога, непрекъснато се усмихва, гледа положително. И е женена за един от най-големите тв продуценти. 😜

# 408
Извинявам се, обърках се. Помислих, че става дума за тема за подкрепа, съвет и потупване по рамото, а то било да се възхитим и ако може да завидим. Моя грешка.

не беше това целта, но оценявам и възхитата и завистта - явно има защо

# 409
Голяма част от проблемите няма да изчезнат, пак ще се бориш. Но поне може да махнеш някой дразнители и това ще те облекчи.
Мъжът ти е голям човек и децата ти са пораснали, дори и да не си там те пак ще вървят напред. Няма нужда да си там и да се бориш. Даже за децата ти ще е по добре да се поблъскат малко, а не някой да им решава проблемите. Помисли за себе си и за твоето щастие.

# 410
Още ли се чудиш защо, вместо съчувствие, предизвикваш агресия?
оценявам и възхитата и завистта - явно има защо
Не ме карай да ти казвам кви пари имаме да не ти докарам болест.
Предполагам, това е изказ, характерен за щастливите и удовлетворени от живота си хора.

# 411
Това е изказ в стил “влизам ти в тона” 😂

# 412
Хм, в темата не съм забелязала потребители с толкова простафунгелски тон, че да се влиза точно в него.

# 413
За мен лично,ако няма сериозни проблеми..
Щастието е в това да си намерил- смисъл,цел,посока..Нещо в което да влагаш енергия,да ти дава ентусиазъм и да те вдъхновява.
Без значение какво.
Не е свързано с пари,а с теб самия.
Случва се,когато си презадоволен ,всичко да ти изглежда сиво и да те дразни.
Скрег не е лично към теб.

# 414
Тъй ли? А аз да. Не знам за просташки, но достатъчно неприятен, че да провокира подобни ответни рекции. Парите ти, парите ти. Преразказани нейни истории, коити кой знай колко са достоверни, и колко украсени, но ако е колкото за сиренето и милионите на друг потребител, не ми  говори 😂

# 415
  • София
Не съм съгласна за това с вземането на беден мъж и раждането от него. Ако повечето хора разсъждаваха така, сигурно половината потребители поне в тази тема изобщо нямаше да бъдат родени, че и техните деца едва ли щяха да бъдат родени. Едва ли всички майки на пишещите тук са се омъжили за заможни мъже или пък самите потребителки все от заможни са родили. Колко пари да има един младеж? А доста меркантилни хора пропускат, че който има, хич няма да е склонен да дели, а най-често меркантилните срещат меркантилни и са си лика-прилика - никой не иска да дава, а иска само да взема и да къта своето. Да си го кажем направо - брак по сметка, а в брака по сметка нищо друго не е важно, освен сметката.

# 416
Абе тук вече са се взели, децата са им поотраснали, просто тия хора проблеми нямат. Обаче как да разберат, че са щастливи,  ей това е въпросът.
Скрек, теб какво ще те направи щастлива -Да командваш ли ?

# 417
  • София
Защо описваш ролята на мъжа, който не е заможен по такъв начин? Непременно трябва да лежи, нищо да не прави, че и да тормози жената нощем ли? Повечето мъже, особено когато са млади, не са заможни, повечето така и не стават заможни, но си изхранват семейството и децата, нормални хора са.  Повечето хора са женят млади, а колко пари очакваш да има един 20-годишен младеж или 25-годишен младеж? И да не забравяме, че ако този младеж е толкова заможен, това не го прави автоматично способен да издържа семейство, защото вероятно тези пари са на родителите му и те ще пускат и спират кранчето.

# 418
Andariel,
🙃
Цитат
. Как ще го прави си е негова работа - дали пари ще печели, дали ще произвежда домашна храна и построи къща с двете си ръце, дали риба ще лови... - няма никакво значение.

Просто трябва нещо да прави.
(Ника ти ми навява LoTR постоянно)

# 419
  • София
Тоест дистанцирано си поставяме изискванията към мъжа и става кеш-енд-кери - ако няма кеш, няма и кери.
За мен е твърде цинично, никак не ми прилича на нещо общо като семейство, а всеки за себе си и кой каквото успее да докопа.

Общи условия

Активация на акаунт