Животът ми се случва въпреки мен

• 21 919
  • 628
  •   1
Отговори
# 390
Що не допускаш вариант, това което се случва въпреки мен да е по-хубаво от провалените ми планове?
Заради жалните вопли в темите, които пускаш тук от години.

# 391
Що не допускаш вариант, това което се случва въпреки мен да е по-хубаво от провалените ми планове?
Заради жалните вопли в темите, които пускаш тук от години.

явно не са толкова жални щом не предизвикват съчувствие, а агресия и избиване на комплекси

# 392
Не, достатъчно жални са, но агресията, с която са съчетани им идва в повече. Именно тя проволира реакциите.

# 393
Аз правя паралел с атаките срещу Жребчето. Кой ко чел, ко разбрал, винаги за пари става въпрос и само това остава трайно в паметта на хората.

# 394
  • София
Да, някаква пасивна агресия такава. Между другото, много се съмнявам, че в реала си толкова добричка, колкото ни разказваш тука.

# 395
Добре, всички разбрахме, че живееш отлично, макар и да не движиш ти нещата, а някаква друга незнайна сила Simple Smile Не всеки има този късмет, наистина Simple Smile Това е бяла магия. (може да не ми плащаш)

# 396
  • София
Ами да! Ето че сама стигна до заключението, което ти предложих в началото на темата - животът ти е супер положителен, стига да го погледнеш така.

# 397
И да синтезираме: Щом парите не са проблем, значи проблем няма. Въпреки, че парите не носят щастие - напротив - носят нещастие. Чудничко ама нищо не разбрах

# 398
Парите могат да донесат щастие в зависимост как се използват. Те могат да махнат неразбиращия съпруг или гадната свекърва като просто се изнесеш.
Според мен си свикнала да си жертва. Да търпиш, да мрънкаш, да се оплакваш. Това ти носи щастието. Затова и не предприемаш нищо да промениш положението си.

# 399
Защо да го махат, тя не иска без него?

# 400
Парите могат да донесат щастие в зависимост как се използват. Те могат да махнат неразбиращия съпруг или гадната свекърва като просто се изнесеш.
Според мен си свикнала да си жертва. Да търпиш, да мрънкаш, да се оплакваш. Това ти носи щастието. Затова и не предприемаш нищо да промениш положението си.

не знам как видя, че не предприемам нищо. Ежедневно се боря за това семейство да вървят нещата, да се решават текущите проблеми и всички да са щастливи и доволни.
Или под да предприема нещо разбираш да избягам от проблемите. И това го мога и да нямам пари ще намеря - най-лесно е да избягам от всичко и всички. И после кво - да почна отначало и пак да избягам при първия проблем и така до безкрайност?
Аз съм човек, който до последно се мъчи да реши проблемите и не ме е страх от трудности. Бягам едва когато осъзная, че надежда няма.
Нали си чула приказката: "На втората жена (в моя случай ще е мъж) и лайното и е благо."
Щото си осъзнал, че перфектно няма и ще е от трън та на глог. Та най-добре е да си приемеш живота и да си кротуваш, а не да гониш михаля до откат.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 15:53 от Skrekkelig

# 401
Има нещо неизказано в цялата работа.

И какво е според теб?

Да правя анализи на виртуален образ е доста глупаво. Каквото и да кажа ти можеш с лекота да го отхвърлиш, дори и да е верно. Няма и да се опитвам. За всички е ясно едно поне - в душата ти зее яма, дълбока и празна, която не можеш да запълниш нито с пари, нито с член вече.

# 402
  • France
Извинявам се, обърках се. Помислих, че става дума за тема за подкрепа, съвет и потупване по рамото, а то било да се възхитим и ако може да завидим. Моя грешка.

# 403
Еееее 😅 не мога с вас, хора, честно. 😅😅

Да правя анализи на виртуален образ е доста глупаво.

И в същия пост,само ред и половина по-надолу  😅😅

Цитат
в душата ти зее яма, дълбока и празна

# 404
Да си чувала, че щастие с пари не се купува?
Но ти осигуряват спокойствие!
Пък от там натътък задача ти е е да познаваш себе си и и да вървиш в посоката,която те прави щастлив.
Казвам го като човек ,който е живял с 2,а са му трябвали 3.Всеки ден стрес!

Общи условия

Активация на акаунт