Спам тема (Отпускарски Спам!) - от 01. 08. до 31. 08. 20г.

• 39 717
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 90
  • Агент под прикритие
turbo-x flynote III + wd ssd 120 май или 240ГБ
Видях го.
Аз това чудо не знам как е живо още. Този тип процесори ги слагаха едно време в тия малките извращения, които бяха 9 или 10 инча.
Гледам иначе е компактен, 14 инча. и лек, няма и кило и половина с батерията.

Има нещо, което ми идва на акъла. Това нещо най-вероятно си го взела с Windows 10 и няма лошо, само дето последните 4-5 години Windows 10 беше обновявана на няколко пъти и последната версия е прасенце ранозрейче. Освен това, тия процесори идват слаби за стрийм видеа през браузъра.

А ти ако си решила смяна, някакъв бюджет определила ли си?

# 91
Хахаххахах 😂 Демек толкова съм дебела, че от гузна съвест няма да мога да заспя 😂 Правилно ли разбирам, Зи? 😂

# 92
Арче, не, бе, Joy шоколада възбужда нервната система. Ендорфин, щастие, възбудимост - трудно заспиване. Joy

# 93
  • Euskal Herria
И аз имам проблем с нета. Леновото често се изключва и след това ми изписва, че свързването е неуспешно. Трябва да рестартирам, за да се върже отново. Не знам къде да търся проблема, май е в самата машина, не от уиндоуса.

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 00:23 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 94
Честит да е сина ти, Янче.
Прекрасни цветя и прекрасен жест.
И да, майката е най важна в деня на раждането на детето.
Както се казва, ако не беше кокошката, нямаше да го има яйцето. Grinning Wink

# 95
  • София
Много здраве и успехи на сина ти, Янче!
За мен е много личен празник рождените дни на децата. Винаги си купувам нещо хубаво за подарък на мен си.

Зи, няма го човекът, дето пита кво му е доброто. Той се е залюбил някъде и няма време да е в лошо настроение 😁

# 96
  • Агент под прикритие
Честито, Янче! Жив и здрав! Simple Smile

# 97
  • над кукувичето гнездо
Янче, живи и здрави!

Топло е тука.

# 98
Да е живо и здраво момчето на Янчето! Най готината зодия - Лъв!
Най - гадната - Водолей.

Лелееее не съм пила алкохол от не помня кога по обед. Прибрахме се с домашния. Направи ми обяд (за първи път в живота ми) изпихме по едно кенче бира и сега мисля да се пльосна по корем и да заспя летен сън!
Като си седна на стола в дневанта от няколко дни до прозореца от вън си имам нов приятел. Но не го барам и не го гоня, щото е красив.
Скрит текст:

И специално за Дайс, един морски мотив от вчерашното ми излизане на заведение до нас.
Скрит текст:

# 99
  • Далече, далече
Хахаххахах 😂 Демек толкова съм дебела, че от гузна съвест няма да мога да заспя 😂 Правилно ли разбирам, Зи? 😂

Джаста правилно го е обяснила. Веднъж изядох два шоколада наведнъж и заспах към 4-5 часа сутринта.

Как мърдате в тази жега? Аз нямам сили да дишам.

# 100
Кой мърда? Всички сме заспали.

# 101
Ян, страхотни цветя! Очите ми останаха. Много мил жест от приятелите му, определено.
Ние ходихме в местно заведенийце, тип столова. Шефката е майка на наш много близък приятел... Как така вкусно готви тая жена, умът ми не го побира, ама направо бях способна да изям всичко де имаше, и да ми се пръсне пупата, ама да съм опитала от всичко Grinning Та, сега се чувствам като бременна хлебарка, преяла, едвам-едвам се дотъркалях до леглото и мислих да дремна, че и малкия спи, обаче съседите имаха друго мнение. Оркестър свири някакви мазни кючеци, вероятно имат празник, обаче е ужаааааааас. Затворила съм всички прозорци и съм пуснала климатика, че е ужасен тоя джангър-джангър...

# 102
Разглеждам за да разчистя всякакви хартии и документи из къщи и си намирам съкровища по плановете за почивки. За всичко има списъци с инфо Blush
Скрит текст:

# 103
Ебаси жегата, чеСно!
Имам да чистя, да пера, да мия посуда, а още се помотквам и само ми се полягва. А, да и трябва нещо да сготвя. Уф.

# 104
  • София
Климатикът вкъщи работи, аз съм се размазала и не ми се подава носа навън!

Реа, 😍😍😍 разкооошното моренце.

Общи условия

Активация на акаунт