Искам да кажа... (173) през август 2020

• 55 031
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 1 050
Споко де,очаквах го. 😃 Аз виждам доста положителни неща,а и всеки си преценява. Да,аз съм решила,че няма проблеми да си пуска клипчета и песнички,защото научи страшно много неща. Не я определям като зомбирана,а напротив. 😋 Да не говорим,че в ДГ масово им пускат детски на ТВ. За мен всички категорични забрани и ограничения не са ок. Но това съм аз. Уважавам решенията на другите родители да не дават,но не си позволявам да давам определения... 🙂

# 1 051
А, за захарта също съм крайна,  ама там не срещам разбиране 😁 Макар, че аз самата ям като полудяла сладко за детето съм против. Ма му дават 😁

# 1 052
Фонс, интересен аргумент Simple Smile

Моите деца уж са златната среда по отношение на мобилни устройства и консумация на сладки. Никоя крайност не е полезна, а младежът знае много думички на английски именно от клипчетата и песничките. Също и на руски Simple Smile

# 1 053
Лино, Iphone SE 2020 си е избрала щерката и го поръчахме. И потвърждавам, че момчето се научи на английски език благодарение на лаптоп.

# 1 054
Навън е ад, не се диша! Излязохме за малко с Арчи, и двамата изплезихме език. Сега сме се опънали блажено, аз пия айрян.Smiley Търся си филми за по-късно. Май ще гледам "Анабел". Гледат ми се ужаси.

# 1 055
Привет дружина Simple Smile.

Поздрав за всички с повод за празнуване през изминалите и предстоящи дни, че не знам кога пак ще ми остане малко време за писане.

Ние още сме пълна къща и се очертава да сме така поне до нова година. Опитваме се да запишем Буболечето на детска гадина, но се оказва, че и при нас има проблем с местата. Казаха ни да изчакаме до октомври и да видим дали ще стане тогава. Ако ли не, ще си я гледам. То детето си е кротичко и не прави проблеми, но си иска средата. До сега имаше доста деца по улицата и си играеше с тях, но те от септември тръгват на градина и тя няма да си има другарчета през деня.

На Буболечето е разрешено да гледа песнички, клипчета и филмчета, но без да се прекалява. Факт е, че покрай тях наистина запаметява и песнички, и думички, и се опитва да преразказва каквото е гледала, което за мен е хубаво. Времената са други и не можем да сравняваме с това какво е било преди. То, като гледам повечето родители как са забили носове в телефоните постоянно, как да очакваме при децата да е различно.

# 1 056
Аха, ей това исках да кажа и аз, ние сме пристрастени, няма как този ни пример да държи децата далеч от телефона.

На прическа съм, пихме чай по женски с приятелка,  денят го броя за успешен от към социални контакти;)

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 21:56 от tuty

# 1 057
Тути и Мари, днес сте ми пример за подражание.
Аз се отчитам само с фитнес и излежаване, домързя ме да се лакирам. И утре е ден.

# 1 058
Лино, ама аз защо?

# 1 059
Мари, заради шопинга на мобилни устройства, как защо Simple Smile

# 1 060
Ооооо, мани, мани, Лино. ММ викна щерката и ѝ каза, че 2000 лева за телефон няма да даде, но тя да разгледа сайтовете да си избере и да му каже"Тати, ето с тоя телефон няма да ме е срам да излизам." Преди години се смеех на кака ми, а сега и ние сме като тях. Момчето като разбра и той се включи с претенции.

# 1 061
Мани, Мари, няма скука с младото поколение. А пък по-малките като гледат и копират от каки и батковци, става оле мале Grinning Grinning

# 1 062
Да са здрави, затова да ги даваме парите.
Аз съм ѝ казала, че нов телефон ще има като видя резултат за прием в гимназия, да се настрои да си го пази този още две години;)
Каквато съм мека Мария, ще е чудо, ако удържа;)

Лин, нищо не съм си купила аз днес;)

# 1 063
Тути, с моята се бяхме разбрали, че ако я приемат в МГ от 5-ти клас, ще получи ябълка. Ако не, друга марка нов телефон.
Не я приеха, има Нокиа, доволна е, всичко по договорка.

И аз не си купих нищо, не си сама.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 23:57 от Linofrina

# 1 064
  • Euskal Herria
Добро утро!
Лека седмица, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт