Искам да кажа... (173) през август 2020

• 55 040
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 1 065
Добро утро!

Моля, стиснете палчета днес! На обяд ще ходя да ми вадят зъба. Притеснено ми е доста, но какво да се прави..
Днес не съм на работа. Дано всичко мине гладко и утре да съм сравнително добре...

# 1 066
Добро утро. Цвети, стискам те веднага. Дано да мине без болка и бързо.

# 1 067
  • Ямбол
Добро утро!

На родна земя съм вече. Прибрах се вчера и имам чувството, че съм се върнала от чужбина. Много жега тук, много комари и други подобни твари.
Видях се с мама, отдавна не ни се беше случвало да си побъбрим на живо. Оплаках ѝ се за драмите в училище, тя е била в подобно на моето положение и много добре ме разбира.
С телефона и аз имам лек проблем. С Редми 8 съм и от силното слънце на плажа май му се прецакаха цветове. Червеното е оранжево. Не ми пречи засега. Батерията е много яка и ако не даде други дефекти, ще го задържа.
Доста работа ме чака вкъщи, а утре и в училище, та тия дни рядко ще се включвам.
Спорна седмица, момичета!

# 1 068
Добро утро и лека седмица. Уморена съм от уикенда.
Аз съм фен на Iphone и  продуктите им, но много са скъпи. В момента съм със Самсунг, а си взех XIAOMI POCO F2 PRO (рекламирам го с две ръце).
Калин за спешни случай в Хюстън имаше iphone4, а тук му подариха СамсунгА51( сега като започне училище му прибирам телефона). Интересно, че превръща всичко в iPhone 11pro, казах му като стане на 21

# 1 069
  • на Мелмак
Добро утро!

Фенове сме на Андроид, Сега сме с Хуауей и на малкия друг беше, не се сещам в момента. Батериите са им много издръжливи. Аз използвам много телефон и за работа, мейли, разговори. Доволна съм, даже и хубави снимки прави. С про версия съм.

Да ви се похваля, от много отдавна не съм имала мускулна треска от планинско ходене. За два дни около 20км избродихме по пътечки, много съм доволна!
Малко снимки :

Скрит текст:
Белинташ

От Белинташ

Бачково

От Караджов камък

Караджов камък

Кръстова гора

Хубав ден и успешна седмица!
Ние малко ще починем и ще продължим да обикаляме Grinning

# 1 070
Ети,моите мъже вчера ходиха на Караджов камък 😁.Нищо чудно и да сте се засекли,ако и вие тогава сте били.Аз,по уважителни причини, пропуснах 😂.А на Белинташ последно преди 4 години бяхме.Много магично място!

ПП.Има в района една новооткрита пещера-Добростански бисер.Пътеката към нея е много приятна за ходене(бременна я минавах).В нея е най-голямата популация на прилепи.

# 1 071
  • на Мелмак
В събота бяхме на камъка, Ренко!
Белинташ е страхотен. Вчера обаче един си пусна дрон да му прави снимки на него от високо. Това много бръмчи и магията отлита с него. Идосах се, ама, нейсе!

# 1 072
Добро утро Simple Smile
Цвети, да минава бързо и безболезнено. Зъболечението ми е болна тема.
Упойка, лекарство, може би АБ след това... няма да те боли. Първите 2 дни ще внимаваш, като се храниш и като си миеш зъбите, после минава.

Лили, добре завърнала се. Ако телефонът работи нормално и батерията държи, което е още по-важно, карай с него.

Титина, за мен телефоните на Apple са единственото по-достъпно нещо от продуктите им, на близки цени са с идентичните телефони на други марки. Всичко останало ми е скъпо.
Твоето XIAOMI изглежда супер на снимки, особено синьо-зеленото Simple Smile

Вчера разглеждах телефони в магазина. S20 ми залепна в ръцете, S10 също ми хареса. iPhone ми е до болка познат, там нямаше изненади Simple Smile Четох ревюта за двете S-ки, но колкото хора, толкова и мнения. Според някои по-новият си заслужава повече, други смятат, че 20 има съвсем малко повече екстри от 10, който е на по-добра цена. Не бързам, не е спешно, просто тема за размисъл в свободното време  Grinning  Grinning 

Страхотни снимки от Белинташ и региона. Никога не съм била там, някой ден...

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 12:10 от Linofrina

# 1 073
Използването на медийни устройства в ранна детска възраст се свързва с увеличаване на тревожността и агресията, лошо поведение, намаляване на способностите за концентрация и запаметяване, хиперактивност, лош сън, затлъстяване, проблеми с кръвно и диабет. Материали по темата има огромно количество на достъпно ниво на всякакви езици, въпрос на 2 клика усилие.

# 1 074
Лина, за таблети, само на IPad, имаме още няколко, но с тях не мога да направя нищо. Иначе на моят съм му свалила куп приложения и работя с тях

# 1 075
Момичета, благодаря за подкрепата!

Вкъщи съм вече. Мина добре, не ме боля. Усеща се дърпане, но то е неизбежно. Оказа се, че въпросният зъб има 2 корена. Затова отне около 20-30 минути. На жената, която беше преди мен и го извадоха за 5. Хирургът беше много добър! Изписа ми антибиотик. Каза и да изпия обезболяващо, нищо, че упойката не е минала. Цялата ми лява страна е изтръпнала, ама това да е проблема. Имам и лист с инструкции какво да правя и да не правя. Дано след като мине действието на упойката, да не е силна болката.. но имам аулин.
И всичко това заради зъб, който не е направен както трябва на времето..

А ми се пие кафе.. въпреки че пих сутринта. Но няма, без топли храни и напитки.

# 1 076
Али, честито ви християнче и честит ви имен ден на патерици!
Да са живи и здрави и другите именици!
Цвети, бързо възстановяване!
Лин, аз съм с личен Samsung Galaxy s10 и служебен iPhone 7 plus и двата телефона ги ползвам ежедневно, хубави са и двата, доволна съм, единствената по-голяма разлика, която виждаме, че на Samsung батерията е една идея по издържлива. Любимият е с iPhone 11 pro и това вече е наистина страхотен телефон. Звук, картина, камера, всичко е в пъти по-добро от моя Samsung или стария iPhone. Моят по принцип е заклет фен на марката и всичко му е на Apple - лаптоп, таблет, телефон, часовник, но дори и аз, която не съм голям фен на марката, смятам, че телефона си заслужава парите. При мен лаптопи и таблети редовно ми бягат 2-3 метра пред мен ( не аз ги изпускам, те ми бягат Grin ), затова не е добра идея да са прекалено скъпи.
Ети показа родопски красоти, аз ще ви покажа баварски. Ей сред този рай бяхме последните 4 дни, спокойно, зареждащо и много зелено. Разбирам, защо футболисти и милионери си купуват къщи в околността. Grinning Очарована съм от хотела ни, не ми се тръгваше днес, място направено с мисъл, традиционна за мястото архитектура и обзавеждане , много удобно легло, много вкусна закуска и домакини, които те карат да се чувстваш у дома си. А бе, с кеф да си дадеш парите. Напролет мислим да повторим.

Планът за остатъка на деня е да си дочета книгата.

# 1 077
  • на Мелмак
Лелии, голяма е жега!
За първи път пускам климатик, лятото в Банско. 35 градуса гледах преди малко.
Искам да честитя вчерашния празник на всички именници! И аз си имах именник, почерпихме се за негово здраве Simple Smile
Цвети, дано бързо премине болката!
Ем, много хубави снимки Simple Smile

# 1 078
Ети, много обичам да ходя в Банско и през лятото винаги съм уцелвала нормално топло... как веднъж не хванах адска жега Simple Smile
Сега много ми се идва, но няма как.

Честито със закъснение на вашия именник!

Ем, прекрасни снимки!
11 про ми е над бюджета, а след като изпрах предишния и безброй пъти изтървам останалите, не ми се рискува.

Цвети, защо да не може кафе? 2 часа след интервенцията не е проблем, само да не е вряло или ледено.

# 1 079
Може, Лин. Но аз го обичам горещо. Трябва да е хладко или студено. Сетих се, че фрапе мога да пия. Това лято май не съм пила..
Важното е, че сладолед може. Smiley Пише го на листа. А упойката вече ме отпуска. Засега са добре нещата.

Ети, жив и здрав да ви е!

Снимките са страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт