Искам да кажа... (173) през август 2020

• 55 035
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Euskal Herria
Хубава неделя, момичета!
При нас е студено и дъждовно, 19 градуса е, ама още тази седмица температурите пак ще скочат над 30-те.
Здрави да са всички, които днес празнуват!

# 1 036
Руми,няма телефон от “модерните”,който да остане здрав след стабилен удар. Аз се чудя на 6-цата на малката как още е здрав,тя на ден го изпуска по 4-5 пъти на плочките. 😂 С хубав калъф шансовете да остане здрав са по-големи.
Мари,и вие ли? 😃
Аз чакам да видя септември новите и ще видя какво да си взема. От Хs-а бях много доволна!

# 1 037
При нас е жега Янче, даже много.
Имах гости досега, след тях пак чистих, че с деца, ядящи навсякъде стана лудница. Хем на терасата седяха основно;)
Новинка, ще чакаме снимка, значи;)
Маре, какво им е на котките?

# 1 038
Благодаря ви,  дами!

Тук е 35 градуса. Прибягвам да се топя в басейна и се крия вътре.
До сега ших пердета 😂 Купих си миналата седмица от Джъмбо, ама понеже математиката не ми е силната страна сега ги преправях. После ще правя кекс с моркови 😂 Напекло ме е, очевидно.

# 1 039
  • София
Здравейте! На Али и останалите именници честит имен ден! Пожелавам им здраве и късмет!
С Хуауей съм аз и съм много доволна, само дето след 2 години батерията почна да пада бързо, но други забележки нямам.
Аз пък съм на вълна пералня, че викахме майстор за необичаен шум и диагнозата е амортизирали лагери. Засега мисля да изчакам да се прецака съвсем, понеже си работи, но скоро ще трябва да купувам. Насочила съм се към Беко WTV 8712 XSW.
Времето е чудесно за релакс, хубава неделя на всички!

# 1 040
Непонятно ми е набиването на маса пари в мобилен телефон 🙄.Аз ги обръщам в друго-приличен диван,хубава фурна,прилична почивка за трима, екскурзия за двама,1/3 от автомобил,набор на племенника ми,мечтан плот за кухня... Телевизор май не споменах, лаптоп също 😂.
Ние в последно време сме фенове на Xiaomi.Детето даже сам си спонсорира неговия,на мама спестовника 😁.
Ени,как 4 😳.Ама кво толкова ги прави,използва ги за гледане,или си играе на магазин и ги продава?

# 1 041
😃 Ренко,тя просто пуска клипчета,песнички в ютуб и почва да си играе. След известно време пада батерията,взима следващия. Има един,с който си говори на камерите с наши приятели. На всеки има различни игри и така. 😁 Сега много не ги ползва де,основно зимата гледа повече,когато е лошо времето и не излизаме.

# 1 042
Ени, най-малката ми племеница е така, постоянно нещо си пуска на телефона. Клипчета, музика, все нещо звучи оттам.

Не ми допада, но мен никой не ме пита. Явно всички сега растат така.

# 1 043
  • Бургас
Имениците да са честити! Да им е на здраве и късмет името!

Жестоки вълни имаше днес, децата се търкаляха на брега и сега не мога да им изчистя пясъка от банските.

С тези телефони и у нас е кошмар. Вики още няма неин и ако не им дадем нашите, няма как да играят каквото и да е. ММ е хитър и си е сложил лицево разпознаване, а аз имам една игра на телефона и се оправдавам, че не разбирам и не мога да изтегля други. Приела съм, че е неизбежно, устройствата са част от ежедневието им, различно от нашето едно време, просто се опитвам да огранича, доколкото е възможно.

# 1 044
Мари, стискам. Похвали се после какъв.
Надявам се котешките драми да се решат възможно най-добре, за каквото и да става въпрос. Гуш гуш!

Руми,  когато са в децата,  това са обичайни драми... още не умеят да пазят и белите стават бързо. Обаче и аз съм чувала, че айфоните от XR нататък не са толкова читави, като старите, а двама собственици на XR много ги псуваха.

Аз не обичам да си сменям телефоните. Веднъж на 3-4 години ми е добре, т.е. или когато ме изоставят, или когато остареят и започнат лека полека да сдават багажа. Но за мен е важно да имат перфектен звук в слушалката, а това е най-добре постигнато при по-скъпите модели.
Пробвала съм как се чува с по-обикновени... на близки, служебни, ами за жалост не е същото.
Така че се налага да наливам пари в телефони и разни помощни устройства.

# 1 045
Аз много се радвам, че снаха ми не дава телефон. Чавето може да си пусне ютюб и да си избере песничка, може да се обади по вайбър на някой от нас (за справка- дядо му не може😂), но до там. Клипове не гледа, обръща с екрана надолу, защото знае, че не даваме. Не мисля, че още е гледал детско нито на телефон,  нито на телевизор. Естествено проявява интерес, ма никой не му върже 😂 има 2-3 неработещи телефона и си играе с тях. Ясно е, че детството им е много по-различно от нашето,  но зомбирането може да се отложи във времето.

# 1 046
Е хайде сега,моето излезе зомбирано... 😁

# 1 047
Е, Ени,  къде видя да се обръщам към теб или да визирам твоето дете? Говоря за моето.  И частично се обръщам към Руми, която сподели негодувание по темата. Аз пък споделям расост, защото със снаха ми мислим еднакво по този въпрос.

# 1 048
  • София
Признавай Ено,от сега с айфон го зомбирате.Grinning
Ние бяхме до Черни връх.

# 1 049
  • Canada
Лин, препитах набързо щерката, тя мина от  android на iPhone pro. Това, което я дразни е, че iPhone няма автоматично напомняне за date потреблението. Иначе била по бърза операционната система.

Честити да са всички празнуващи днес!

За децата и всякакви електронни устройства мнението ми е колкото по-малко, толкова по-добре! Както и за захарта впрочем Joy

Общи условия

Активация на акаунт