Искам да кажа... (173) през август 2020

• 55 042
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 1 020
Чести празник на всички Алита- мъжки и женски.

# 1 021
  • някъде ... тук ...
Але, здрава да си!
Честит празник на всички, носещи това име!
И брат ми да е здрав!

# 1 022
Добро утро!
Казвайте ги по-рано тези неща с празниците, че кака ви чисти и пра килими. Снощи търках банята, днес простирах и мих, взимам приз за ранобудна булка;)

Честит имен ден Але!
И братът на Мари да е честит!

Аз ще закусвам и ще опна крачетата, по някое време ще ида на фризьор и ще се лакирам. Ще си хубавея днес, че след толкова отметната работа ми се полага;)

# 1 023
  • дядовата ръкавичка
Честит имен ден, Али!
Честито и на всички именици!

И моят холандец, пардон нидерландец, е именик. Липсва ми времето, когато всяка година ходехме на аквапарк, за да отбележим  празника.

# 1 024
Честити да са Али, братът на Мари и момчето на Айяла Simple Smile
Бубе, жив и здрав да ти е именникът, нищо че си е харесал друга дата.

Ени, предишният ми беше 6-ца. Ако не го бях изпрала в пералнята, сигурно още щях да съм с него.
Днес може да разгледам в магазина, че само по картинки и описания не е ок.

Тути, това се казва хубава програма за неделя. Аз планирам фитнес и лакиране.

# 1 025
Честито на всички именици в темата и извън - здраве и късмет!

Бурно е морето днес

# 1 026
Честита да си, Али, както и всички именици!
Момичета, вчера най-накрая се подстригах! Мисля, че стана добре, не скъсих много, но има форма и бретон на една страна. Взех си една боя светъл кестен и се триумя върху тъмно кестенявия шампоан оцветител какво ще се получи. Освен това на слепоочията кичурите са във всевъзможни цветове - бяло, червено, кестеняво...Ще помисля още малко. Ще ви се покажа, но след боята.

# 1 027
  • Germany
Честита да си Али! Здраве и късмет!
Честито и на всички останали именици!

# 1 028
Али, честит да си! Здраве, щастие и любов!
Честити да са и останалите именици!

# 1 029
Честити да са всички именици!

За телефоните съм казвала - само самсунг, айфон и да ми го подарят няма да го погледна. Около мен всички, които имат айфон поне по месец в годината са без него заради ремонт. Не навсякъде обхватът им е добре. С две думи антифен съм им.

Аз ползвам среден клас самсунг. Има всичко необходимо  даже и в повече. На две години го сменям, толкова ми е търпимостта. Имам малко изисквания - памет, батерия и снимки. Всичко ми е в гугъл профила и смяната на апарат става за минути.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 12:58 от rummi_pl

# 1 030
Але,честит празник! 🤗🌺🎉
И на другите именници!
Лин,най-добре е така,да идеш да разгледаш и да си избереш. 🤗 После да се похвалиш.
Руми,от 7 години нося ябълки,никога нищо не съм ремонтирала,освен някоя батерия да ми смени ММ. А даже не всички са били нови,от магазин. Явно съм късметлийка. 😂 Аз лаптоп не ползвам,всичко е през тел.
Новинка,честита прическа! Чакаме да видим. 🤗
Рир,пълниш ми душата със снимки! Благодаря ти! 😍
Изпратихме гостите,изчистих,изпрах,сега влизам за душ и се опъвам и аз. 😁
Хубава неделя! 🌺

# 1 031
Руми, моите айфони никога не са ходили на ремонт. Най-старият, 3-ката, още е жив, работи и е в употреба.
Имат обхват, нямат бъгове... ама като ми е влязла муха за Андроид по-висок клас, няма спасение.
Лошото е, че ако го направя, ще се поизмъча да прехвърлям снимки, данни, пароли разни и т.н. Sad

Рир, чудна снимка!

Новинка, сподели резултата после.

Ени, аз не мога без лаптоп. Затова сега съм толкова нещастна, че останах без зарядно.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 12:35 от Linofrina

# 1 032
Аз съм с Xiaomi Redmi 5. От две години го имам и щях да съм доволна, ако батерията не падаше бързо. По принцип мисля, че не е читава. Беше на сервиз и нищо не направиха. Та, ще го сменям. Иначе прави хубави снимки..
ММ е с Huawei и вероятно и аз ще взема такъв. Или Самсунг. Предишният ми телефон беше Самсунг и макар и по-стар модел, беше без грешка. Като цяло харесвам марката. Но гледам, че ММ е доволен от Huawei, поне засега. Не че съм тръгнала веднага, ако взимам ще е след 2-3 месеца, може би.

Иначе цъкам на телефона, но не прекалено.. когато мога, предпочитам лаптопа.

# 1 033
Лин, така е, старите бяха без грешка. Наблюдението ми е към по-новите модели. Вярно е, че повечето са в децата, а майките се оплакват 😉
В последните две години ми е това наблюдението, яко ремонт и честа смяна на стъкла. В единият случай протекторът беше здрав, а стъклото беше заминало 😁

# 1 034
Момичета, благодаря за пожеланията към брат ми, но той днес не празнува. След 6 дни ще е. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние имаме котешка драма. Не е за споделяне, кофти случки.
Тути, не ти ли стигаше разходката до летището, че се зае с килимите?
Избираме трети айфон. Стискайте палци.

Общи условия

Активация на акаунт