Искам да кажа... (173) през август 2020

• 55 047
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 1 005
Лин, айфон ползва мъжа ми, аз не съм им фен. Не изневерявам на Хауей последните три години, два техни модела ползвам за това време, препоръчвам!
Ако има пиещи, наздраве! Аз съм със сайдер на терасата;)
Мисля и чипс да си отворя, че да не губя форма.
Але, честито да е християнчето!
Видях част от украсата на стори, да се замисля твоята снаха за агенция, удава ѝ се!

# 1 006
Мари, дано успеете. Надявам се да не е мокрен или пран, че тогава е сложно. Цветът трябвада е бял или розов, нали Grinning Grinning
Янче, какъв модел е твоят?

# 1 007
Лино, повярвай ми, нямам идея какъв е телефона на цвят. Докато си снимали клипчета спрял и не успял да се включи. В два сервиза не успяха да го поправят.

# 1 008
Глас за айфон от мен! Дори и Синеочка си има,тя всъщност има 4! телефона,но определено си предпочита айфона. 😁😂 Особено от айфон на андроид не мисля,че ще ти хареса. Дори новите модели,като впишеш акаунт и се започва едно циклене,едни рестарти... Аз съм пристрастна де,виж ги. Хуауей също са добри,но пък с тези проблеми с гугъл плей.. не бих рискувала.
Мари,ще питам какво може да е. 😃
Але,здрав да е и честит малкия християнин!
Мид,и твоето момче да е здраво и щастливо!
Ние сме с гости от четвъртък,утре си тръгват. Сега бяхме на двора,но на дребната й се доспа и се прибрахме. Обиколихме разни манастири,разхождахме се,не усетих кога мина времето.
Лека вечер и наздраве!

# 1 009
  • Euskal Herria
В момента ползвам Samsung Galaxy S9.
Скрит текст:
Но имам и Galaxy Note20 Ultra 5G
Признавам си, че сме фенове на марката, доста техни неща имаме. Старият ми лаптоп също е Самсунг и много съжалявам, че спряха продажбите му в Европа, веднага бих си взела.

# 1 010
Янче, дай повече инфо за Галаксико, това е този новият, нали?
Ени, какви цикления и рестарти, това заради андроида ли? Нямам такива драми аз.

# 1 011
Ени, мен точно разните му цикления и забивания ме притесняват.
Хахауей засега ще ги пропусна.

Янче, аз съм загледала S20. Ако отново е ябълка, може би 11-ца. Излизат ми горе долу на еднаква цена.
Може да ми се смеете, но никога не съм ползвала устройство с Андроид. Само каквото съм виждала от телефоните на дъщеря ми и на приятели и колеги.

# 1 012
Тути, сега виждам, наздраве от мен с бира. Не съм пила не помня откога, чак й забравих вкуса Simple Smile

# 1 013
  • Euskal Herria
Да, tuty. За момента все още му разучавам функциите, но няма нещо, което да ме е подразнило. Много екстри, полезни са ми. Прехвърли всичко от стария телефон, дори и оформлението е същото - както си бях направила снимката на екрана, папките, подредбите. Снимки, файлове, контакти - няма липси. Страхотна камера, снимките са перфектни. И слушалките са същите.
Допълвам се - камерата, когато е включена, доста загрява апарата. Дъщеря ми се рови и в сайтовете при тях, имало е отзиви, няколко души са споделили, че в началото го е имало и при тях това, както и че бързо е падала батерията, но после всичко се е нормализирало.
Направихме проба при една от разходките, поснимахме.

# 1 014
  • София
Аз минах от айфон на Андроид,беше ми тересене в началото Свикнах,мм ползва Хуауей,най-високият клас,ми няма циклене,уникални снимки прави,Гугъл ,маркет,плей всичко има.

# 1 015
Мид, много ли е терсене? Поне да му свикнеш за основните неща и да не се луташ... останалото се разучава.
Аз не ползвам и не тегля много приложения, трябва ми да е здрав, бърз, надежден, да прави хубави снимки, за говорене, фейсклюк, нет, музика, все обичайни неща.

# 1 016
Тути,възможно е да няма,аз пиша от собствен опит. 😃
Здрав,бърз и надежден лично за мен е само айфон. По стечение на обстоятелсвата от Хs минах временно на 6-ца. Ми телефон на сума години и пак е ок. Това андроид на толкова години жив няма. 😁 Отделно,че покрай нас масово близките ни приятели минаха на айфони и за друго не искат да чуят. Но всеки с предпочитанията си. 🤗 Пак казвам-пристрастна съм!

# 1 017
Добро утро!

Лин, зад олтарът не рева. Не искаше много да ходи, но го изтърпя стоически 😂 Бе изобщо завидно самообладание прояви това дете 😁

Аз от години съм със Самсунг,  и то нисък клас, защото знаете, че ги трОша за добър ден тия телефони 😂😂 Нямам забележки,  ако бяха и нечупливи щяха да са перфектни.  Но аз и нямам кой знае какви изиаквания де, даже и към камерата...Работата с операционната система е въпрос на навик и свикване, с поред мен.

За днес имам планирани 100 задачки, ще видим какво ще свърша. Подозирам, че като ме затисне жегата ще е нищо и половина,  но все пак 😂

# 1 018
Добро утро .
Честити да са чичовото и Павката.
Честит имен ден на Али и другите именици.
Почивката свърши, днес отново имам 100 задачи.
Хубав ден.

# 1 019
  • На брега на реката
Добро утро.

Честита да си, Али! Каквото си пожелаеш, да ти се сбъдне!

Нека са здрави и щасливи, всички именици!

Малкия ми син, също е именик, но той си избра преди години, да го празнува на 23 ноември.  Сега обаче са си при нас и ще си го нагушкам.

Хубав ден, на всички!

Общи условия

Активация на акаунт