Искам да кажа... (173) през август 2020

• 55 050
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 990
Привет!

Али, да е живо и здраво детенцето!

Сега седнах с кафето. Рано станахме, но се наспахме. Милото отиде на работа. Аз изчистих, напазарувах и сложих една леща. Даже е почти готова. За десерт има кекс и грозде. Ако на ММ му е малко, има разни мезета в хладилника. На тая жега няма да се залепя на печката. Почива ми се..въобще горещините не ми понасят, винаги е било така. Е, и мързел има, ама това е друга тема.Smile  Сега смятам да гледам някой филм.

Хубав уикенд!

# 991
Моите внуци още не са кръстени, нещо ни куца организацията, но ще стане, само не се знае кога.
А нашата организация включваше само кръстниците и се получи много добре. Каката беше на около 2 г., а момчето на около 5 г. Големите тържества по такъв повод са ни чужди.
Който обича рок пускам едно парче на наш приятел.
https://soundcloud.com/mike-avramov/no-family?fbclid=IwAR0jgM1ZT … cp5SHa2L76tFE-3qE

# 992
  • Canada
Але, честито да е чавенцето! Здрав, усмихнат, безгрижен да расте!

Мид, честит да е и Павката! Голям мъж да порасне!

Хладно и дъждовно е при нас, дойде време за любимата ми пилешка супа! Тренировка имам в графика, после час при китайчо да ме намачка.

Започна цирка при нас - тази седмица някои училища отвориха, вече има затворени класове заради позитивен с вируса родител. Щерката си получи графика - физическо възпитание онлайн. Бясна съм, пълно безумие е това! И по зле ще става, следя какво се случва в Австралия, те сега излизат от зимния си период.

Тит, браво, щяхме да ходим заедно ако си бях в БГ Simple Smile

# 993
  • Бургас
Але, честито да е чавето! Здраво, щастливо и с късмет да расте!

Моите и двамата не са кръщавани, както и ние с баща им, но и не планираме да променим този факт.

Циркът с училищата и при нас предстои, Фонс.

# 994
Али, честито да е чичовото, живо и здраво, палаво и щастливо!
И Павката да е честит!

Хич не искам и да си представя какво ще е, като почнат училище.
Поне малката да успее да се запознае със съучениците си и с учителите Joy
Представям си, ако пак пуснат кпп-тата, абе интересни времена ни чакат.

# 995
Руми, и малката ли ще заживее при баба и дядо? Леле, вие направо на младоженци ще заприличате. И ремонт направихте. Точно като млади съпрузи.

# 996
  • на Мелмак
Честито, Али!

Родопите са уникални, знаете, нали?
Обичам ги Heart

# 997
  • На брега на реката
Ети, тъкмо за теб си мислех! Явно почивката е започнала. Весело да си изкарате.

Аз обичам Родопите. Ще се радвам на някоя и друга снимчица!

Али, плака ли новоприетия християнин или се държа мъжката?

# 998
Да, Мари, от понеделник до петък ще сме младоженци 😊

# 999
Благодаря ви, дами!

Али, плака ли новоприетия християнин или се държа мъжката?

Плака като се опита отецът да му отреже коса с тъпа ножица 😂 После искА да избяга малко, ама се кротна. Стоически понесе всичко, включително и един милярд снимки 😂 Много беше хубаво всичко. Снаха ми, да е жива и здрава, много хубава украса, торта, картички и всичко си беше направила 🥰

# 1 000
Честити и здрави да са Павката и малкото християнче!
Али, младежът плака ли, когато отецът го занесе зад олтара? Моят мамин златен изтърпя ритуала, протестира срещу рязането на косата и се разцепи от рев зад олтара Grinning

Титина, браво! Бих се присъединила, стига да имах възможност да дойда до столицата.

Банда, някоя от вас минавала ли е от iOS  на Android? Заглеждам телефони, че моят е почти на 4 години и от време на време се опитва да сдаде багажа, та да имам идея за следващ. Не съм сигурна заслужава ли си да продължавам с iPhone, но ако да, ще си продължа с познатото.

Моята сага със зарядното продължава. Днес отидох, но клонът не работеше, а според работното време на вратата, би трябвало. Добре, че една приятелка ми услужи със зарядно за няколко дни. Бясна съм и вдругиден ще ходя в централния клон да попитам как мога да си получа пратката.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 21:52 от Linofrina

# 1 001
Лино, щерката погуби 2 айфона за 2 години. Сега от повече от седмица е без телефон, но пак иска айфон. И дума не дава за друга марка.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 22:50 от mariat

# 1 002
Мари, тийнките са друго нещо... там айфонът е въпрос на престиж. 
Новите Самсунги не изглеждат никак зле, обаче нямам опит нито с марката, нито с Андроид.

# 1 003
Знам, знам. Ще видим дали ще купим трети или този ще успее да се съживи.

# 1 004
  • Euskal Herria
Аз съм само и единствено на Самсунг, сега пак такъв взех. Без забележки.
Али, здравичък да е чичовото! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт