Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 199
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
И аз не знаех, Tuty. Моите ги гледам от 4-месечни, а такива токущо родени сефте виждам, изглеждат ми много мънички. И цял ден ги наобикалям да видя добре ли са Grinning

# 301
# 302
Тути, ако искаш да знаеш, на нас и бръчките ни са хубави 🤣

И при нас вАлна. Тичахме да покрием покрива, тамън се нагъзурчихме и спря 😁

# 303
  • при моите деца .....
При нас имаше буря.... Още вали....
Наздраве!
Май прекалих с виното, но ММ приготви пържоли, аз салата.....
Четиримата сме вкъщи, Уютно и приятно ми е....
Или ММ е на път, или тийнейджърката с приятели, та семейна вечеря е рядкост.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 22:42 от * Боби *

# 304
  • София
Вече сме си в София, като ни заваля след Стара Загора и не спря, така ми олекна като видях, че влизаме в София...и ни нападна страхотна буря с градушка, още не съм видяла има ли щети по колата Confused. Добре си ми беше на морето, нищо, че духаше.

# 305
Бъни, и ние така се прибирахме от море.
Боби, идилично ми стана като те прочетох 🤗.
Руми, най-хубавите са нашите, разбира се😀!
Ще подхвана някоя книжка, за да не заспя, че чакам пералнята.
Ама и тук вали, що ми трябваше да я пускам.

# 306
  • Бургас
Ние трябваше да сме тази вечер на селски събор и да тропкаме хорца на мегдана, но заради вируса е отменен. Не пречи обаче от всяка къща да се носи миризма на цър-пър Wink
Истинско магаре впрегнахме днес, обаче ми се отели волът да тичам след каруцата, щото онова като се засили и наби гората. Водачът си беше за бой, ама айде, да не се караме с хората.

Рир, много кофти за партито. Дано рожденикът/рожденичката е успял/а да се порадва на празника си, въпреки провалените планове.

И тук снощи се появи таралеж, стоя поне 15 минути, докато всички деца му се нарадват. Не бях виждала от дете. Днес пък сърничка ни мина път. Дано имам късмет и си тръгна утре без среща с моите „любимки”, че с това обикаляне по горите си е напълно възможно.

# 307
  • на Мелмак
Добро утро!

Малко ми е раничко, особено когато всички спят, ММ похърква, а аз вече пия кафе, пуснала съм филм и чета форум. Днес съм работна, трябва да пазарувам, че къщата ми е пълна, а хладилника празен. С ММ последните седмици се повеяхме из заведенията в квартала, че нали бяхме без деца и на работа, та не съм и пазарувала. Довечера ще се почне обаче Grinning
Таралежите са супер сладки, но докато са с майка си, Дари, ти само им се радвай. Гледай да не са на течение или много топло, нали знаеш - златната среда.
Едно от момичетата, което работи при мен от доста време, не знам всъщност колко години, закъса здравословно. Дълго време е в болничен и май няма да може да се върне на работа. Много ми е мъчно, не ми се разделя с нея. Не искам и нов човек, искам си я нея. Мрън. Но май ще трябва да пускам обяви отново.

Много съм приказлива рано сутрин, 'начи Grinning

Измислих и ядене - свински хапки в медна марината. Въпреки, че ММ искаше да седнем някъде, той така готви Wink

Тит, скоро на родна земя?

Фонс, майстор пандишпан си!

Бубе, как е бебо?

Тути, прочетох те за пералнята и се сетих, че забравих моята да пусна снощи, но бях много изморена!

Задачи, пускам на децата по вайбър и снощи ги слушам как се пазарят кой да свали кучето - единия изморен от работа при нас, другия изморен от работа в къщи Joy

Хубав да е денят ви, момичета!
Довечера да е пълно с чудесни снимки/спомени.

# 308
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Ети, добре е бебчо. Спокоен е, като изключим коликите от време на време. Сега е на гости, на другите баба и дядо на морето.  Нямам търпение да го видя, че вече месец не съм го виждала. Heart Eyes
Дано да се оправи момичето и да има шанса, да се върне при вас. Споделяла си, колко трудно намираш хора!

Тит, малко остана и се прибирате! Мъчно ли ти е?

Ако не вали, ще скокна на канго, ако ли не, ще се заема с обичайните неделни задължения + правенето на 10 кила краставички!

Тути, от къде взимаш кремчето?

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 07:18 от Бубoлина

# 309
Добро утро!

Кукнах рано аз, но съм наспана. За днес имам планирани санитарно - разкрасителни процедури и басейн парти - част две - с кифлите. Поваля и тук снощи, но културно.

# 310
Добро утро.
Вярвате ли, че вече забравих, че съм била на море? Ужасна седмица имах.
Днес се прибираме към София, че от утре съм в офиса. Трябва да подредя багажа от морето, да заредя хладилника, а и при вуйчо ще имам доста работа.
Хубав да е денят ви.

# 311
  • при моите деца .....
Добро утро!
Станах в 7, пуснах перална....
Не знам кога ще успея да изпера всичко....
Планът днес - перални, ще събирам багаж на ММ (утре тръгва), на обяд ще гостува е на свекървата.
Хубав ден!

# 312
Добро утро.
Наспах се. Сега кафе и телевизия за фон. За днес планът е мързел. То, аз и вчера така ви говорих, но измих фурната и аспиратора (моля, не завиждайте за чистите уреди). Имам дрехи за гладене, но едва ли са сухи след вчерашния дъждовен ден.
Приятен и лежерен ден.

# 313
Добро утро!

Не се наспах, но нищо ново. Арчи ни буди рано, знаете.. От сутринта съм работна. Първо разходих диването, минах през банята, пуснах пералня и врътнах един крем-карамел. ММ ме побърква с него, всяка седмица правя. Поне става бързо и лесно. Друго няма да пипна днес. Има ядене от вчера. Ще си почивам, че от утре пак на тръстиката.

Хубав и слънчев ден!

# 314
  • На брега на реката
Изморих се здраво. Наскачах се на кангото - 2 часа и после за почивка, направих 22 буркана краставички. Официално приключвам със зимнината в буркани.

Общи условия

Активация на акаунт