Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 310
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 690
  • Canada
Приятна почивка на морските ни сирени!

Лили, да бъде!

Четири часа работа ме делят от уикенда! Приключих наскоро Алексис Зорбас. Ех, тази балканска душа - неспокойна, пъстра, многопластова. Мъчно и носталгично ми стана, липсва ми този дух!

# 691
Али, що да е лудост Simple Smile
Ставаш рано, свежо, приятно, натичваш се и на връщане, когато отварят баничарниците, си взимаш една гореща закуска с боза и си я хапваш с чиста съвест. Simple Smile

Щерката е на море със спортния си клуб. Другата седмица се прибира и заминава пак, този път с брат си Simple Smile а след това... няколко дни адаптация и хайде на училище.

# 692
  • на Мелмак
Приятно ви почиване, момичета!
А ти Бубе, поне бирата не отказвай!
Отвори ми се (засега) десетдневка за почивка, още не е много сигурно, план няма, но това не ме притеснява - имаме варианти за цялата страна Joy в последния момент, също така и Истанбул не е далече, само трябва да разбера там къде и как се правят тестовете Simple Smile

# 693
  • На брега на реката
Дабро утро.

Голямо затише в темата. Явно всички сте по купони.

Ети, аз затова казвам,че съм се повредила, щото и бира не ми се пие, а нея винаги съм я обичала.
Снощи пих чаша бяло вино, ама и нея не допих, абе за тревога си е.
Дано, ти се задържи прозореца за почивка и да щъкнете нанякъде.

Али, как я карате?

Фонсче, ей го на, уикенда. Почини си хубаво.

Приятна почивка, на всички почиващи.
Мери, как е на Белоградчик? Не сме ходили там и го планирам, ама не знам за кога.

# 694
Добро утро и от мен.

# 695
  • на Мелмак
Добро да е!

Изморена съм, спи ми се, трябва да ставам за работа. ММ отиде до Шкода да сменя нещо на чистачките и фаровете ни трябвало да се сменят.
Дано изкарам нормално до петък!

Желая ви много хубав ден!

# 696
  • някъде ... тук ...
Добър ден!
Почерпете се за мое здраве! Пораствам днес Simple Smile

# 697
Ели, честита са си, здрава и щастлива 🎂🎉🎁🏖

# 698
  • София
Жива и здрава бъди ЕлиТ!

# 699
  • на Мелмак
Много здраве, късмет и пътешествия! Flowers Bouquet

# 700
  • На брега на реката
Ели, здраве, късмет, сбъднати мечти и много приключения! Flowers Bouquet

# 701
  • югозапад, под "Марков камък"
Ели, честит рожден ден. Здрава и щастлива!

# 702
Добро утро!

Ели, честит рожден ден! Да си много здрава,  обичана, щастлива, да създаваш само невероятни спомени!

Ние си изкарваме супер. Снощи уважихме и един плажен бар и всичко е точно 😊

# 703
  • На брега на реката
Аз, да ви споделя, от какво съм възмУтена.
Всяка сутрин, излизат гости от хотела и си запазват чадъри на плажа, като си слагат хавлиите на шезлонгите. До тук нищо лошо.
Лошото в случая е, че тези хора идват на плаж чак на обяд или следобеда и чадърите и шезлонгите стоят неизползвани, а други гости на хотела, няма къде да плажуват.
Ние също започнахме да  слагаме  хавлиите, защото иначе няма да намерим място, но идваме на плаж към 8 часа.

# 704
  • някъде ... тук ...
Мда, припомни ми защо не обичам организирани плажове, а и се изръбвам от тия шезлонги.
На Иракли има достатъчно свободна зона. Има доста хора, но като си опънем декатлонската тента в 8 и постигаме дистанцията от по-късно идващите на плаж. Ние сме от рано идващите и целодневно плажуващи.
Обаче ми прави впечатление, че в платената зона чадърите и шезлонгите са доста разредени заради ковида. Но не и пълни. Днес, съботно, може би ще се напълнят.

Блягодаря за честитките!

Общи условия

Активация на акаунт