Искам да кажа... (173) през август 2020

• 55 088
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 15
Янче, да ви е жив и здрав! Чудесен подарък е имало и за теб.
И при нас е жега, но днес реших да включа фурната за печени бутчета. Приятно изкарване- кой където е- море, планина, стадион, контейнер, диван, легло (последното е, защото мъжът, от който купих домати за ММ на изпроводяк ми пожела " и много любов").....

# 16
  • на Мелмак
Привет, мацки!

Али, благодаря за темата!

Бубе, да се издърпаш от тази дупка, ама веднагически Hug

Може би ще ми се размине отпуската тази година, че едната колежка пострада и ще е в дълъг болничен, но ще се надявам на дълги уикенди.
Радвам се на снимките ви, разкошни са, не спирайте!

Моите рози, малките - не спряха да цъфтят Heart Eyes Големите нещо се кумят, но пък са красиви. Петуниите не ми оцеляха обаче Confused
Хубав ден от мен! И приятни изживявания!

# 17
Честит да ни е най-отпускарския месец!Да го посрещнем и изпратим в добро здраве и настроение,с по-малко грижи и минорно настроение!
Тези дни съм на вълна жега.Или по-скоро все за това говоря и се жалвам 😂.Та,да знаете-горещо ми е,ама толкова,че все едно съм пак на работа (ако някой се сеща къде работя 😁).Големия намира разхлада в новия му басейн.Така се беше улисал в началото,че много качествено изгоря.Вече се и бели,което му се случва за пръв път 🙄(смятайте колко се е поувлякъл).
Хайде,ще се разхлаждам с бира.Който си позволява от по-раничко-наздраве 🍻😁!

# 18
  • На брега на реката
Алечко, благодаря за темата!

Благодаря ви и за подкрепата и прекрасните снимки! Знам, че и това ще мине, ама е трудно!

Тит, ако можех, бих дошла!

От сутринта, от 8:30 бях на канго, та до 11 часа. Много добре ми дойде. Сега пека една баница и ще си ходя до село, че нали майка беше рожденичка, пък не съм я виждала.

Ети, и аз не зная кога ще почивам, а толкова много имам нужда!  Дано ни се случи!

Чуден летен месец, на всички!

# 19
  • София
Благодаря на Алечка за новата тема!
Страхотни снимки пускате, благодаря!
Мен вчера ме заболя зъб, почнах антибиотик и днес вече съм добре! Притесних се, че точно за почивката получих зъбобол и ще трябва да търся зъболекар по курортите, ама размина!
Пожелавам един хубав лежерен август!

# 20
  • при моите деца .....
Привет!!!!!
Да се похваля къде бях вчера аз

Успях!
Покорих го.
Но съм натежала.....
Сега съм с болки в мускулите, справите...
Честит ни нов месец!
Само мигове на щастие и приятни занимания да споделяме.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 13:57 от * Боби *

# 21
Алечко, благодаря за темата Flowers Sunflower.
Да я изпишем само с хубавини.

Жегата и мен ме мори, но аз си знам, че е от критиката. До преди 2-3 години тези температури изобщо не ми пречеха, даже се чувствах добре на тях. Да минава тази критическа, че да си дойде всичко на мястото. Добре поне, че само това ми е дискомфортът и никакви други "екстри" не съм проявявала. По този повод, Бубе, нали сме почти на едни години, да знаеш, че тези мрачни настроения и безпричинни тревожности като нищо може да са на хормонална основа.

Много хубави снимки видях. Продължавайте да ни радвате.

Боби, голяма си свежарка Hands Thumbsup. Мускулната треска ще мине, но споменът от хубавото преживяване ще остане Simple Smile.

# 22
  • На брега на реката
2в1, напълно е възможно, защото реално няма причина. Мъчно ми е за малкото, но това не е повод за такива състояния. 

Боби, страхотно изглеждаш и поздравления за успеха. Аз, не знам дали бих могла.

# 23
  • Ямбол
Ех, че хубави неща сте споделили. Много цветна и уютна започва темата ни.
Аз се включвам в пожеланията за легло на Марето, че тук пък е силен вятъра и на плажа не е приятно. Та полежах си сутринта, излязохме да обядваме и сега продължавам същото занимание. И без това има много народ, не обичам да се бутам. Няма жега тук, идеално е за спане. Така я разбирам отпуската.

# 24
Браво, Боби! И на щерката (нали е тя?) голямо браво!

# 25
  • Canada
Але, благодаря за темата 🌻

Боби, браво, страхотна емоция е това!

Почивка ми трябва и на мен, поне седмица и далече оттук с плаж, море, слънце.

Съжалявам, че не съм в България, бих подкрепила протестите. Срам ме е от това мутренско, некомпетентно и нагло правителство.

# 26
  • На брега на реката
Съни, забравих да отговоря. Принцеска ще е другото бебче. Аз понеже имам двама сина и вече един внук, много се радвам, че най-после ще имаме момиченце!  Само, всичко да е наред!

# 27
  • при моите деца .....
Браво, Боби! И на щерката (нали е тя?) голямо браво!
Да.
Това е дъщеря ми.
Тя и миналата година го изкачва.

# 28
Здравейте Simple Smile
Али, благодаря за темата!

Боби, браво! Simple Smile
Титина, бих дошла с удоволствие.

Бубе, ако знаеш как те разбирам за скрития текст ...

Напълно подкрепям протестите и ако имах възможност, бих се включила.

# 29
  • София
мони, за оток от ваксина само компрес от реванол са му предписвали.

Общи условия

Активация на акаунт