Априлски мами 2021 ❤️

• 48 813
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • Мадрид
При нас не го пуснаха заради корона вируса.

# 556
Попринцип не пускат и в Щерев. Но вече доло на входа като се мери темперстурата с “робот” или каквото е там това нещо според мен по-лесно може да влезне в самата болница. Когато бях аз на прегледа пред кабинета две от жените бяха с мъжете си, но те не влизаха в кабинета.... може да пробвате, но май шанса е много малък. Най-неприятното покрай този вирус е именно това, че изолират бащите дори и при раждането. Надявам се докато дойде нашето време за раждане татковците да могат да си видят дечицата преди изписването. Hands Pray

Interested23  Как си днес? Чу ли се с лекар? И на мен ми се е случвало да изпитам подобно пробождане около 9с, но четох, че ако е еднократко и не е продължително няма проблеми. Лекарката ми пък ми е казвала, че ако нещо ме заболи леко просто да пия но шпа и да почивам повечко.

fia37 Добре дошла! Желая ти лека и безпроблемна бременност. Heart

# 557
Привет, Цвети,
Благодаря че попита, утре съм на преглед сутринта, продължавам да имам леки наболявания, долу в ляво. Пия 3 по 2 ношпа, но не виждам ефект, вчера и днес държа връзка с лекаря. Сутринта каза направо с багажа да ме следят няколко дни, но после прецени първо да ме прегледа и да отида на гладно и тогава да се решава, предвид, че нямам зацапвания, течения и болката не е непоносима,постоянна и силна..

# 558
Здравейте, дами! Имам детенце на 11 г,  но най-после след четири години опити и две неуспешни бременности и аз се записвам при вас! В момента съм 11 г.с., термин около 24-ти април! Желая успех на всички ни! Искам да попитам във Варна някой знае ли добър лекар за секцио?

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 14:00 от vanny@

# 559
Стискам ти палци всичко да е наред и утре да те успокоят. Hands Pray

Привет, Цвети,
Благодаря че попита, утре съм на преглед сутринта, продължавам да имам леки наболявания, долу в ляво. Пия 3 по 2 ношпа, но не виждам ефект, вчера и днес държа връзка с лекаря. Сутринта каза направо с багажа да ме следят няколко дни, но после прецени първо да ме прегледа и да отида на гладно и тогава да се решава, предвид, че нямам зацапвания, течения и болката не е непоносима,постоянна и силна..

# 560
Здравейте и от мен. Включвам се като бъдеща априлска мама с термин 07.04.2021г. В момента съм в 12г.с.+ 5 дни. Бебчето върви с 6 дни по-голямо и отговаря на 13г.с. + 4 дни. Първа бременност ми е, така че не съм много запозната дали е добре това или не. Утре съм на преглед при гинеколога ми и в сряда ще ме изпрати на БХС в Майчин дом. Някой бил ли е там за този преглед да сподели информация ? При мен всичко върви нормално по негови думи. Утре чакам да ми излязат резултатите от кръвните изследвания да видим и там как е положението. Вие пиете ли витамини изписани ви от гинеколога ? На мен ми предписаха Огестан и Биозинмама.

# 561
ralichka31, и моя термин е 7ми април ❤.
Аз в сряда съм на ранна фетална и нямам търпение да идва вече. Изследвах си витамин Д и Б12 и двата са ми много ниски и предполагам ще ми изпишат нещо. Иначе пия само фолиева киселина засега.

# 562
  • София
Излезе ми резултата от БХС. Нямам притеснения за синдромите, тъй като правих неинвазивен генетичен тест, но двата показателя оградени в червено ме притесняват. Намерих в интернет референтни за PAPPA - 8.03±2.75 mIU/L, но в изследванията ми не е посочена мерна единица. Утре ще ги изпратя на доктора, но моля, ако някой е наясно или е коментирал вече да сподели. Четох, че  понижението на този показател е индикатор за възможна прееклампсия и недостиг на хранителни вещества, а от там и изоставане та бебето

# 563
Здравейте, и аз се включвам с термин 7-ми Април. Към момента съм 12г.с. + 6 дни. Първа бременност ми е. Вчера бях на БХС, до петък ще чакам и резлутатите (може и по-рано). Вчера на прегледа бебчето беше много неспокойно, както и предния път при следящия ме АГ - голямо шаване беше. Даде предположение, че ще е момче, но за сега е само предположение. На 12ти октомври съм на консултация при АГ и надявам се тогава разберем пола. При вас случвало ли се е бебето да е  неспокойно при прегледите? Попитах лекарката от какво може да е при положение, че не пия кафе, кола и сладко почти не консумирам и тя каза, че някои бебета усещат честотите на ултразвука. Леко бременеене на всички пожелавам! Heart

# 564
Момичета, влизам да се отчета след прегледа. Вагинален ехограф и преглед на шийката на матката на магаре с едно болезнено нещо.
Бебето движи яко, има си пулс и ми маха с ръчички (пуснах сълза), отговаря си на седмиците и всичко е наред. Прегледа ми и шийката на матката с нещо, което беше малко болезнено и после като се забърсах имаше леко розово, но и там всичко е наред. Продължавам на 2 х 2 но шпа сутрин и вечер.
Към 20ти трябва да ходя на БХС и фетална, препоръката ми е за д-р Калев в Щерев. Не знам как се запазват за там часове, и какво точно да кажа и май е още рано да запазвам, но не знам как се заемат там часовете, ако имате впечатления, ще се радвам да споделите. И като цяло повече инфо на едно лис е правят изследванията какво представляват (знам, че има време, но ако се запълват часовете рано, ми се иска да съм си запазила)

П.С  чудех се да ходя на 2ро мнение след днес, но ММ смята, че щом всичко е наред, няма нужда да се рови повече и да се влача по болници и прегледи. Все пак ако почувствам нужда бих отишла преди 20ти на частно за преглед.

ПС2 копирам го от групата за майските, защото термина ми засега е на 1ви май и следя и двете темички.

# 565
Здравейте, при мен мина ФМ и всичко изглежда добре, върви напред с почти седмица, но за сега няма нужда да се коригира термина. Направих и БХС, чакам резултати до петък.
Моят малък мъж ми докара от градината такава жестока хрема, която той изкара за 2 дни, а аз влача вече 4, нито мога да дишам, нито мога да спя, нито храна усещам! Искам само едни нормални капки за нос, а не може Sad Sad Sad

# 566
И моя хубавец донесе от  училище някакъв вирус от снощи съм с болки в гърлото направо незнам тая зима как ще я караме 😪

# 567
Момичета, не знам дали сте пробвали домашни лекове, но на мен много ми помогна промивка със солена вода. Аз съм с хроничен синузит, който рядко се проявява, но хремата и запушения нос ме държат със седмици, когато се случи. Миналата седмица започнах с непрестанното кихане и запушения нос и реших да опитам със солена вода преди лягане. Бях сигурна, че няма да се спи заради носа, обаче нямах никакви проблеми и на сутринта си бях здрава. Не мога да гарантирам, че всичко е било от промивката, но не пречи да опитате, поне няма да навреди.

# 568
Момичета, не знам дали сте пробвали домашни лекове, но на мен много ми помогна промивка със солена вода. Аз съм с хроничен синузит, който рядко се проявява, но хремата и запушения нос ме държат със седмици, когато се случи. Миналата седмица започнах с непрестанното кихане и запушения нос и реших да опитам със солена вода преди лягане. Бях сигурна, че няма да се спи заради носа, обаче нямах никакви проблеми и на сутринта си бях здрава. Не мога да гарантирам, че всичко е било от промивката, но не пречи да опитате, поне няма да навреди.
Благодаря, но всичко пробвах-топли компреси с морска сол, инхалации, промивки, Инфлуназал- нищо не помага Sad проклета хрема!!!
Имах проблем с гърлото за 1 ден, доста болезнено, но гаргара със сода ме спаси много бързо.
Малкият не ме е заразявал до този момент и аз не знам как ще я карам тази  зима.

# 569
Тогава мога само да ти пожелая бързо оздравяване 😊. За съжаление ще трябва да си търпим неразположенията и да чакаме да минава от само себе си...

Общи условия

Активация на акаунт