Априлски мами 2021 ❤️

• 49 237
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
С първата ми бременност до 5тия месец не можех да кажа, че съм бременна. Никакво гадене, никакво неразположение, бягах като кон насам-натам, работех. Никой не е казал, че когато се чувстваш добре непременно нещо не е наред, напротив. Наслаждавайте се на безпроблемното си бременеене като се пазите разбира се. Това е израз за нас, които още първия месец се сблъскваме я с повръщане, я с кървене...Успокояваме се взаимно, че всичко ще е наред.

# 241
Мами,някоя от вас видя ли вече ембрион в плодния сак?

Аз имам записан час чаааааак за 02.09, когато ще съм в 8/9 седмица. Голямо напрежение е. За капак постоянно ми излизат някакви статии и истории за кухо яйце и подозирам, че докато му чуя сърчицето ще съм успяла да се побъркам 😀 Чувствам се добре (да чукам на дърво) и освен, че заспивам рано нямам никакви симптоми (а, да, + гърдите 😀) ама пуста психика... хич не ми помага...

Да,и аз постоянно чета за това "кухо яйце". С първата ми бременност при 6 дневно закъснение се видя ембриона,а този път не. И ми е адски притеснено не знам кога да ида на преглед,за да се установи поне дали има ембрион в плодния сак. Знам,че сърдечна дейност поне след 10,11 г.с.

Здравейте , аз чух сърцето в 6 с и 3 д , така , че може да опитате по - рано , видя се ясно и ембриона  , знам , че зависи от ехографа на АГ

Мисля да ида другата седмица за по-сигурно.Притеснвам ме единствено,че имам менструални болки от време нс време и бяло течение,но лекаря каза щом няма кръвотечение,значи всичко е наред.

# 242
Момичета, мина и моя преглед днес. Чухме пулс и съм малко по-спокойна ❤. Засега докторът каза, че се развива добре. Имам малко отклонение спрямо ехограф и последна менструация и вървя назад с 4-5 дни, но според него е нормално и няма нищо притеснително. За термин ми каза 10 април, нищо, че по ехограф излиза 14. Продължавам с пазенето и лекарствата и се надявам всичко да продължава да се развива по план 😊.

# 243
Момичета, мина и моя преглед днес. Чухме пулс и съм малко по-спокойна ❤. Засега докторът каза, че се развива добре. Имам малко отклонение спрямо ехограф и последна менструация и вървя назад с 4-5 дни, но според него е нормално и няма нищо притеснително. За термин ми каза 10 април, нищо, че по ехограф излиза 14. Продължавам с пазенето и лекарствата и се надявам всичко да продължава да се развива по план 😊.

Успех ❤В коя седмица си?

# 244
Мерси ❤. По ехограф изписа 6+6, иначе по приложението, което имам 7+4. Дано наистина да не е проблем, че е по-мъничко. Все ще имам за какво да се притеснявам, но ще си вярвам на АГ и ще опитвам да съм спокойна.

# 245
Мерси ❤. По ехограф изписа 6+6, иначе по приложението, което имам 7+4. Дано наистина да не е проблем, че е по-мъничко. Все ще имам за какво да се притеснявам, но ще си вярвам на АГ и ще опитвам да съм спокойна.

Не се притеснявай. Кое приложение ползваш. Като цяло не са много за доверие. Довери се на АГ

# 246
Свалила съм едно българско - Майко мила и едно на английски - Pregnancy+. Иначе си права, че трябва да слушам доктора, ако ставаше само с интернет и приложения, нямаше да ги има тях 😃. При мен проблемът е, че разполагам с прекалено много свободно време и изчетох всички истории на жени с двурога матка и сега няма да имам мира докато не родя. Все пак гледам да мисля позитивно и да се сещам само за хубавите истории, които видях. Пожелавам ни на всички да сме тук до деветия месец и да споделяме само положителни емоции 🥰.

# 247
Супер, че сте чули сърчицето, Беле! ❤️ Не се тревожи относно "изоставането", често се случва първите седмици. Пък и реално ако имаш малко по- късна овулация, бебочето може да е заченато по-късничко и от там да идва разминаването. Например при мен според последен цикъл, трябва да съм с два дни напред, но аз знам точно кога съм забременяла и съответно като въведа тези данни, се водя два дни назад.. Абе въобще, няколко дни са нормално разминаване.
Благодаря ви!!! Няма да ставам, но при мен наистина това е много трудно, защото имам и друго дете, мъжът ми често пътува и в града няма кой да ни помага. Направо не знам как ще стане?!! За сега има човек вкъщи, но после...Много ми е притеснено...
Съчувствам ти искрено. Как е положението днес? И на колко е по-голямото детенце? Силно се надявам бързо да овладеете ситуацията! Аз самата съм с две годишно и често я вдигам, нося. То просто няма начин..След всяко по-продължително носене все ме е страх да не сме направили някоя беля.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 16:20 от Mimz13

# 248
Когато чета хубавите ви новини и си подобрявам настроението ❤ Моето момиченце е на почти 8 години и ми помага доста, но се тревожа ако останем двете кой ще готви, кой ще пазарува...Гледам да не мисля за това сега. Близките ми ще ударят едно рамо и ще се справим. Само да спре това кървене Sad Иначе за изоставането не се тревожете въобще. Аз сега по цикъл трябва да съм 8 седмица, а реално съм 6та. Последният ми цикъл дойде почти 5 дена по-рано, защото имахме неприятно събитие, смърт на близък. И им обяснявам по кабинетите, че датата на последния ми цикъл е 5.07, но мъжът ми беше в чужбина до 16. Как да забременея преди това??? Не, гледало се датата на последната менструация и сакчето ми изоставало, ембрион не се вижда...Абе каша страшна!!!! Иначе сакчето по ехограф ми излезе точната седмица до ден, защото аз много добре знам кога сме си направили бебето.

# 249
Здравейте! Искам да се присъединя към Вас, мили момичета, макар и със свито сърце. Втора бременност ми е . С първата всичко беше наред. Сутрешното гадене и повръщане тогава, сега ми се струва, че е било нищо. В 6 г.с. получих голям кръвоизлив. Добре, че бързо ме приеха в болница. Единият лекар ми вика отлепен сак, другия, че не е отлепен. Сега съм в 7 г. с. + 6 дни. Пазила съм се, не съм вдигала тежко, не знам защо се получи така. Дано всичко лошо да е зад гърба на всички ни Simple Smile.
Против запек мога да ви препоръчам съвсем спокойно индийски живовляк / хуск/, които представляват разтрорими фибри. Аз го ползвам не само сега. Както и 1 сироп "Фрути лакс", съдържащ само екстракт от сливи и фурми, и натриев бензоат като консервант. Той е много подходящ за бременни и малки дечица. За снабдяване на организма с ценното желязо сок от цвекло, бирена мая на люспи и червени меса. Като се препоръчва да има интервал от 2 часа между тях и млечните продукти, тъй те намаляват абсорбацията на желлязото.
Дай Боже всяка бременна да роди живо, здраво и щастливо детенце. Пък неудобствата и трудностите някак си ще ги изтърпим Simple Smile

# 250
Свалила съм едно българско - Майко мила и едно на английски - Pregnancy+. Иначе си права, че трябва да слушам доктора, ако ставаше само с интернет и приложения, нямаше да ги има тях 😃. При мен проблемът е, че разполагам с прекалено много свободно време и изчетох всички истории на жени с двурога матка и сега няма да имам мира докато не родя. Все пак гледам да мисля позитивно и да се сещам само за хубавите истории, които видях. Пожелавам ни на всички да сме тук до деветия месец и да споделяме само положителни емоции 🥰.
Ето сега и от мен ще чуеш една хубава история Simple Smile
Една от най-близките ми приятелки е с двурога матка, тромбофилия и т.н , беше се стреснала много в началото- ембрион не виждали, после се появи, след това пулсът беше проблемът...накрая реши, че напук на всички ще изкара една спокойна бременност и ще прави това, което зависи от нея, вече имаше един аборт зад гърба си и знаеше, че това също е възможно. Мисля, че в момента, в който тя се настрои по този начин и прие, че има неща, които не може да контролира, а просто трябва да приеме, всичко си тръгна нормално и сега си има едно прекрасно, здраво детенце! И при теб ще е така! Мисля, че ще се потретя, но бъдете спокойни- не го казвам просто така Simple Smile

# 251
Rachel Bean, много си права за положителното мислене и за настройката. Благодаря за историята, действат ми много добре ❤.  Всички правим, каквото зависи от нас, другото ще си стане така или иначе.

# 252
Мами,някоя от вас видя ли вече ембрион в плодния сак?

Аз имам записан час чаааааак за 02.09, когато ще съм в 8/9 седмица. Голямо напрежение е. За капак постоянно ми излизат някакви статии и истории за кухо яйце и подозирам, че докато му чуя сърчицето ще съм успяла да се побъркам 😀 Чувствам се добре (да чукам на дърво) и освен, че заспивам рано нямам никакви симптоми (а, да, + гърдите 😀) ама пуста психика... хич не ми помага...

Да,и аз постоянно чета за това "кухо яйце". С първата ми бременност при 6 дневно закъснение се видя ембриона,а този път не. И ми е адски притеснено не знам кога да ида на преглед,за да се установи поне дали има ембрион в плодния сак. Знам,че сърдечна дейност поне след 10,11 г.с.

Здравейте , аз чух сърцето в 6 с и 3 д , така , че може да опитате по - рано , видя се ясно и ембриона  , знам , че зависи от ехографа на АГ

Мисля да ида другата седмица за по-сигурно.Притеснвам ме единствено,че имам менструални болки от време нс време и бяло течение,но лекаря каза щом няма кръвотечение,значи всичко е наред.

Оо бялото течение е напълно нормално , защото ми обясниха , че организма работи двойно за да попречи да се появи възпаление, гъбички и т.н. Тоест почиства и се старае да не се получи инфекция и нещо да повреди на плода , а за меструалните болки също ми казаха , че са нормални понеже хормоните бошували и са възможни всякакви симптоми , които не са вредни освен обилно , червено  кървене, тогава моето Аг каза веднага да отивам на спешвн кабинет и така всичко е нормално 😘 Пожелавам Ви спокойствие и позитивизъм на всички мами ❤

# 253
Супер, че сте чули сърчицето, Беле! ❤️ Не се тревожи относно "изоставането", често се случва първите седмици. Пък и реално ако имаш малко по- късна овулация, бебочето може да е заченато по-късничко и от там да идва разминаването. Например при мен според последен цикъл, трябва да съм с два дни напред, но аз знам точно кога съм забременяла и съответно като въведа тези данни, се водя два дни назад.. Абе въобще, няколко дни са нормално разминаване.
Благодаря ви!!! Няма да ставам, но при мен наистина това е много трудно, защото имам и друго дете, мъжът ми често пътува и в града няма кой да ни помага. Направо не знам как ще стане?!! За сега има човек вкъщи, но после...Много ми е притеснено...
Съчувствам ти искрено. Как е положението днес? И на колко е по-голямото детенце? Силно се надявам бързо да овладеете ситуацията! Аз самата съм с две годишно и често я вдигам, нося. То просто няма начин..След всяко по-продължително носене все ме е страх да не сме направили някоя беля.

И мен ме е страх моето бебе е на 8 месеца и тежи 9кг. Постоянно е на ръце и всеки път ме боли корема,но да се надяваме,че всичко ще е наред.

# 254
Здравейте дами,тази сутрин към 03.00 ч се събудих с кървене . Сега ще тичам при АГ,дано всичко е наред..😭

Общи условия

Активация на акаунт