Априлски мами 2021 ❤️

• 48 909
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, дами! Аз също съм болничен в момента, но ми дадоха такъв без да се записвам за ЖК, така че предполагам, че не е задължително и аз най-вероятно към 12-та седмица ще се запиша.

# 346
  • Мадрид
Здравейте , момичета! Днес бях на първи  преглед . Всичко е  наред с бебчо , отговаря на размерите за г.с. 18.8 мм. Олекна ми и всички лоши мисли вече са извън главата ми. Пожелавам на всички здрави бебчета😍😍😍

# 347
Здравейте, от вчера ме боли гърлото, преди малко погледнах с фенерче и какво да видя--налеп, огромен бял, сякаш се стича секрет от носа, освен всичко, и при дразненето е станало това. Проблемът е, че съм бременна едва в 8 седмица и нямам идея какво да правя. Личната ми лекарка е от обяд на работа, но едвам преглъщам. Взех Тонзилотрен, направих си гаргара с лайка, нещо друго? :/ Парацатемол???

# 348
За гърло съвсем спокойно може да везмаш Голдисепт спрей. Той е подходящ за бременни и ще успокои по-бързо лигавицата. Също много ефикасно и безвредно е 1 лъжица мед смесено със сода бикарбонат. Да остане в гърлото колкото може повече и като преглътнеш, не пиеш нищо в следващите 30 мин. Дано бързо премине.

# 349
Здравейте, от вчера ме боли гърлото, преди малко погледнах с фенерче и какво да видя--налеп, огромен бял, сякаш се стича секрет от носа, освен всичко, и при дразненето е станало това. Проблемът е, че съм бременна едва в 8 седмица и нямам идея какво да правя. Личната ми лекарка е от обяд на работа, но едвам преглъщам. Взех Тонзилотрен, направих си гаргара с лайка, нещо друго? :/ Парацатемол???
За гърло на мен много ми помога джинджифил - режеш или стържеш и ядеш в комбинация с мед, минава за ден-два

# 350
  • София
Мамита, още сме много в началото на приключението, но ми е интересно, а и като една типична шопинг маниачка, Ви питам какви са първите Ви покупки или бъдещи такива, свързани с бременността? Аз обмислям сериозно да си взема една възглавница за бременни, че бюста ми е голям, боли ме като легна да спя и се обръщам настрани.

# 351
Ами незнам как се случват там тези работи с г.с .Според мен е по добре че върви по напред плода (смисъл развива си се,защото съм след спонтанен аборт юни месец.) Но ми се върти и друго в главата .... ДА НЕ СА ДВА ПЛОДА... 😁😁😁.. Добре се чувствам за сега но днес нещо стана .... Пишкаше ми се страшно много и докато стигна до WC кихнах и ме започнаха едни болки ниско долу ... и веднага ...ШАШ И ПАНИКА
.... Изпих 1 но-шпа и засега всичко е наред ...

# 352
Аз лично този път не смятам да правя никакви покупки, защото с предишната бременност бях купила всичко, освен легло и така стои прибрано в една стая, с която не съм влизала, откакто се случи.
Относно покупките за мен - като ми наедрее коремчето ще си купя дрехи. Имах едни дънки от предната бременност, но ги подарих.  Ааа тази възглавница със сигурност, защото предният път се чудих, чудих и така и не взех, но знам, че са доста удобни.

# 353
Аз си купих едно зимно яке за бебеносене, става и по време на бременност да се носи. Тъй като дъщеря ми беше много ревливо бебе, количката  си я тиках и бебето си го носех на ръце. А и искам свободно да се движа до магазина и т. н без да трябва да мъкна постоянно нагоре надолу количката. Взех си и 2 чифта дънки за бременни, тъй като ми стяга всичко вече Sad За бебето не мисля да купувам нищо докато не се роди живот и здраве.

# 354
Ами незнам как се случват там тези работи с г.с .Според мен е по добре че върви по напред плода (смисъл развива си се,защото съм след спонтанен аборт юни месец.) Но ми се върти и друго в главата .... ДА НЕ СА ДВА ПЛОДА... 😁😁😁.. Добре се чувствам за сега но днес нещо стана .... Пишкаше ми се страшно много и докато стигна до WC кихнах и ме започнаха едни болки ниско долу ... и веднага ...ШАШ И ПАНИКА
.... Изпих 1 но-шпа и засега всичко е наред ...

За жалост продължава едно пристягане лека ниско долу и отзад в кръста ... дали да звъня на АГ или да вземам но шпа и да изчакам ...??

# 355
От предната бременност дрехи не ми останаха, освен една рокля, която е супер яка и нямам търпение да я поднася пак...интересно къде се загубиха другите ми рокли, но ще си купя още 3-4 ! За самото бебе имам всичко, е малко са пръснати нещата по приятели, но ще ги съберем когато му дойде времето. Бебешки дрехи- всички са ми универсални и имам много, които не са носени, синът ни е роден пак през април, а и предвид, че няма да знаем пола до самия край няма да купуваме нищо ново Simple Smile

# 356
Аз пак да подсетя и поканя всички в групичката ни във Фейсбук Hug
Който иска, да ми пише на лично с линк към профила си Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 17:10 от veni.b

# 357
Аз за сега си купих едни дънки,че без това всичките ми се изпокъсаха. Ластика им не е така широк,а е около 4 пръста и само отпред. Заглеждам и аз тези възглавници. Но още не съм се решила. Много ми е трудно спането, спя в едно полубудно състояние, събуждам се ,защото ми се гади... Тези дни положенението с гаденето  и повръщането е почти непоносимо. Пуснах си една седмица болничен и само лежа. Почнах и набързо килограми да свалям.

# 358
Възглавницата е супер полезна Simple Smile изобщо не се чудете. Прави сънят по- приятен ( ММ моята ми я крадеше от време на време ), може да се облягате на нея и облекчава болките в кръста, след това и при кърменето е полезна, за заграждане на бебето става- супер покупка е!

# 359
Аз все още нищо не съм купувала. Добре, че времето е топло и нося рокли, иначе дънките ме стягат. Искам да мине утре прегледа, за да съм спокойна, че бебчо се вижда и има пулс. След феталната морфология - живот и здраве, ще започваме с покупките😋

Общи условия

Активация на акаунт