Априлски мами 2021 ❤️

• 48 899
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Аз все още нищо не съм купувала. Добре, че времето е топло и нося рокли, иначе дънките ме стягат. Искам да мине утре прегледа, за да съм спокойна, че бебчо се вижда и има пулс. След феталната морфология - живот и здраве, ще започваме с покупките😋
Кога се правеше фатална морфология, забравила съм всичко от преди 4 години 
GrinningGrinning
Къде ще я правиш?

# 361
Аз все още нищо не съм купувала. Добре, че времето е топло и нося рокли, иначе дънките ме стягат. Искам да мине утре прегледа, за да съм спокойна, че бебчо се вижда и има пулс. След феталната морфология - живот и здраве, ще започваме с покупките😋
Кога се правеше фатална морфология, забравила съм всичко от преди 4 години 
GrinningGrinning
Къде ще я правиш?

Мисля, че първата е между 11-12 г.с. Утре ще попитам за подробности. Иначе съм решила да се следя в Токуда и от там да си взема целия пакет изследвания през бременността. Моята АГ там преглежда и мисля и там да раждам- всичко на едно място 🙂

# 362
Хм... На мен още нищо не ми е отесняло, но и аз съм около 6-та седмица. Много е рано. Иначе от няколко дни се будя сутрин с възглавницата между краката 🤣 Явно през нощта си я намествам, както ми е удобно.

# 363
Привет и от мен!
С термин втори април съм, така като гледам, май ще съм първата от групата, живот и здраве Blush
Предстои ми фетална морфология след 10тина дни в МЦ Фемина. Някой има ли скорошни отзиви от там? Всичко, което намирам в интернет е от преди години.
Лека бременност на всички! Hug

# 364
Здравейте, Априлски мамчета 🙂

Записвам се и аз при вас. На 27 г., живея в София, първа бременност. Определен термин -  9 април ❤

# 365
Моят опит е от преди 1 година.  Бях при Икономова,  доволна съм.  Апаратурата им е добра, лягаш и на голям екран  пред теб виждаш всичко, което и те. Обясни ми подробно всичко. Там правих и БХС.

Привет и от мен!
С термин втори април съм, така като гледам, май ще съм първата от групата, живот и здраве Blush
Предстои ми фетална морфология след 10тина дни в МЦ Фемина. Някой има ли скорошни отзиви от там? Всичко, което намирам в интернет е от преди години.

# 366
Привет и от мен!
  Здравейте моя термин е на 1.04 така че ще поспорим за първото място 😁шегувам се естествено дано да изкарам до там ,била съм в фемина при доцент Карагьозова доста подробен преглед но тогава не бях бременна. За Бхс имам час за 23 септември почти13 седмица тогава се виждало по добре ,вие при кой сте в фемина  ако може и отзиви като мине прегледа 😊

# 367
Добро утро! И аз ще съм при Икономова, много благодаря за хубавия отзив, срещнах някои лоши из нета и доста се бях наплашила.. Там ще правя и БХС, защото моята наблюдаваща реши, че ще го прави къде към 14та седмица, а аз искам по-рано. Ще пиша и аз отзив след прегледа за следващите Blush
Друг въпрос, казват ли ви нещо за пътуванията? Аз не съм от София, моята докторка тук е категорично против да пътувам, а съм чувала от други, че това са пълни глупости. Нямам отлепяне, кървене, всичко е наред, освен малко болки като менструални, заради които пия но шпа, магнерот и утрогестан.

# 368
Добро утро! И аз ще съм при Икономова, много благодаря за хубавия отзив, срещнах някои лоши из нета и доста се бях наплашила.. Там ще правя и БХС, защото моята наблюдаваща реши, че ще го прави къде към 14та седмица, а аз искам по-рано. Ще пиша и аз отзив след прегледа за следващите Blush
Друг въпрос, казват ли ви нещо за пътуванията? Аз не съм от София, моята докторка тук е категорично против да пътувам, а съм чувала от други, че това са пълни глупости. Нямам отлепяне, кървене, всичко е наред, освен малко болки като менструални, заради които пия но шпа, магнерот и утрогестан.
Здравей и добре дошла! За какво пътуване става Въпрос, със самолет ли? 😁 Защото ако е с кола, според мен няма никакъв проблем, освен, че дългият път малко уморява гърба и кръста и евентуално може да те позаболят. Също така коланът -  би могло да се наложи да не го слагаш ако ти пречи. Често казано изобщо не съм се и сещала да питам за такова нещо, да не би да ти го е казала, защото имаш болки? 🙄🙄

# 369
Здравей и добре дошла! За какво пътуване става Въпрос, със самолет ли? 😁 Защото ако е с кола, според мен няма никакъв проблем, освен, че дългият път малко уморява гърба и кръста и евентуално може да те позаболят. Също така коланът -  би могло да се наложи да не го слагаш ако ти пречи. Често казано изобщо не съм се и сещала да питам за такова нещо, да не би да ти го е казала, защото имаш болки? 🙄🙄
Благодаря!
За кола става въпрос, тя ми го каза още като установихме, че съм бременна и започна с нарежданията: без риба, без вдигане на тежко, без пътуване с кола, самолет .. и т.н.  Обясни ми, че от дупки и вибрации от пътя може да стане беля.  Ама решила съм до София, лека полека с почивки, ще си разпъна седалката да съм в легнало положение и така. Явно само при моята лекарка е този страх Simple Smile

# 370
  • Мадрид
Ако нямаш никакви оплаквания, няма проблем да пътуваш . Аз преди няколко дни пътувах със самолет и автобус след това,така че не виждам никакъв проблем.

# 371
Благодаря!
За кола става въпрос, тя ми го каза още като установихме, че съм бременна и започна с нарежданията: без риба, без вдигане на тежко, без пътуване с кола, самолет .. и т.н.  Обясни ми, че от дупки и вибрации от пътя може да стане беля.  Ама решила съм до София, лека полека с почивки, ще си разпъна седалката да съм в легнало положение и така. Явно само при моята лекарка е този страх Simple Smile
Здравей, смятам, че ако нямаш проблеми притесненията са излишни. Аз си работя и шофирам по близо 5 часа всеки ден, по не много добри пътища 😃 Естествено има моменти в които се усещам че ми идва в повечко и спирам за почивки 🙂 Та според мен, вземи си една възглавничка за кръста ии си готова 🙂

# 372
Ама хич не ги разбирам тези лекари като почнат да ни стряскат- без това, без онова. В крайна сметка това, че сме бременни не означава, че живота свършва или ни трябва стъклен похлупак. Ако нямаш проблеми си живееш както си си живяла преди- аз си пътувах и със самолет и с кола, във вълните онзи ден скачах, ще сменя бягането в парка с бягане на пътека или ако не ми е кеф ще продължа с тежестите само. Не се натоварвай излишно, но и не спирай с нормалния живот. Мен ме интересува защо да не се яде риба? Има риби, които дори е добре да се консумират поне 1-2 седмично...

# 373
Благодаря!
Това, че сме бременни, не означава, че сме болни. Доста се дразня на такива лекари. Ако се чувстваш добре и нямаш някакви проблеми, заради които се налагат ограничения, според мен си живей спокойно. Едно постоянно пазене и треперене според мен е много по-кофти, дори чисто психологически. Да, има храни, които е добре да се избягват, като сурови риби, синьо и други непастьоризирани сирена, забравила съм какво още беше, но не са много. Рибата, стига да не е от видовете, които могат да съдържат живак, също е даже полезна и добре да се яде. За тежестите, първите три месеца е добре да се въздържаш, макар че аз примерно с малкото дете и това не мога да избягвам.. да чукам на дърво за сега съм добре. Също така тренирам и предната бременност бях спряла първите три месеца, после си продължих до 8ми месец като просто намалих тежестите. Шофирах си през цялата бременност. Какво да ти кажа.. Слушай си организма и не се претоварвай, но и си живей нормален живот, както до преди бременността.

# 374
Хехе, благодаря ви момичета, доста кураж ми вдъхнахте. Hug Ще ми е по-спокойно докато пътувам. Blue Car
За всичките ограничения ще питам все пак и  във Фемина, да видим какво ще кажат от там, може моята да е видяла нещо в мен и затова да ми забранява всякакви работи, а може и да си пада по превантивните мерки. Ще видим след 10тина дни Blush

Общи условия

Активация на акаунт