Априлски мами 2021 ❤️

• 48 867
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Аз имам чувството, че колкото повече стаж трупат, толкова са по-безскрупулни стават. Естествено не важи за всички, но има доста такива. Знам, че за тях сме поредния случай и са видяли вече безброй като нас, ама на нас ни е за първи път. Всеки има нужда да го успокоят, да му обяснят. Аз лично, ако ги нямаше форума и интернет, не знам колко щях да съм наясно с нещо, ако разчитах да ми се обясни.

# 406
И моите първи прегледи минаха буквално за броени минути, но бях при лекар, с който не се познаваме иии явно така минават прегледите. В понеделник моята лекарка си идва от отпуска иии ми каза, че няма търпение да ме прегледа тя. Явно при много лекари има значение дали си техен пациент или не- при моята съм от около 10 години.

# 407
  • София
Здравейте момичета, съжалявам че се чувствате неразбрани и сами в този труден момент. Това е личен момент за всяка една от нас, но за всеки пациент си има правилният лекар.
Да се похваля, преди малко се прибрах от преглед, точно 7г.с. съм, видяхме сърчице, върви си идеално за сега. Нямам зацапване, само гърди пред взривяване и тук там придърпване в слабините. Предписаха ми витамини за бременни Prenatal на фирма Denk и да увелича Фолиевата киселина на две хапчета, аспирина го продължавам до 12г. С.

# 408
При мен нещата са на молитви 😑 Откриха от какво е кафявото зацапване, което е оскъдно, но си го има. Имам полип в следствие от отлепването по-рано,който държи шийката леко отворена и е опасно от навлизане на инфекции и спонтанен аборт. Другата седмица ще правя пренатален и чакам 12та седмица за серклаж и евентуално "зачистване" на полипа. След смяна на 5 доктора намерих моята определено. Иначе Човекът си расте нормално за седмицата и не се интересува от проблемите около него 🙃

# 409
Titi, стискам палци да се оправи всичко. Щом бебето се развива значи си се бори и всичко ще завърши успешно. Прави, каквото ти кажат и е най-хубавото, че си намерила точния лекар. Ще чакаме само положителни новини от теб от тук нататък ❤

# 410
Здравейте на всички, не знам дали съм споменала но съм с хашимото и следя ТСХ сега видях, че е 3,2 утре ще звъня на ендокриноложката да видим, какво ще каже дали ще увеличава дозата, до сега все казваше, че трябва да е под или около 2 малко ме притеснява, някой от вас има ли подобен проблем

# 411
При мен нещата са на молитви 😑 Откриха от какво е кафявото зацапване, което е оскъдно, но си го има. Имам полип в следствие от отлепването по-рано,който държи шийката леко отворена и е опасно от навлизане на инфекции и спонтанен аборт. Другата седмица ще правя пренатален и чакам 12та седмица за серклаж и евентуално "зачистване" на полипа. След смяна на 5 доктора намерих моята определено. Иначе Човекът си расте нормално за седмицата и не се интересува от проблемите около него 🙃
Не се притеснявай поне сте открили проблема на мен също чи откриха полип най вероятно и аз ще правя серклаж не се притеснявай всичко ще е наред един съвет по внимателно като ходиш до тоалетната не трябва да се напъваш изобщо на мен така ми прокървя 3 пъти ,на мен ми забраниха и полови контакти защото при това положение е много опасно от най малкото кървяли тези полипи, но доколкото знам те се хранят от менструацията а сега като липсва има вероятност до края на бременноста да изчезнат, моя лекар превантивно ми е дал глобули точно с цел предпазване от инфекции

# 412
Здравейте и от мен, днес влизам в 11та седмица. Вчера бях на преглед, всичко е перфектно, малкото човече расте с 5дни напред. След отлепяне на плоден сак, хематом и огромния стрес, който ми донесе всичко това се чувствам много по спокойна след като видях, че всичко се развива наред. Аз съм безкрайно щастлива, че попаднах на много внимателен лекар, който ми вдъхва невероятно спокойствие- доктор Даниел Ставрев от Селена в град Пловдив.

# 413
Не се притеснявай поне сте открили проблема на мен също чи откриха полип най вероятно и аз ще правя серклаж не се притеснявай всичко ще е наред един съвет по внимателно като ходиш до тоалетната не трябва да се напъваш изобщо на мен така ми прокървя 3 пъти ,на мен ми забраниха и полови контакти защото при това положение е много опасно от най малкото кървяли тези полипи, но доколкото знам те се хранят от менструацията а сега като липсва има вероятност до края на бременноста да изчезнат, моя лекар превантивно ми е дал глобули точно с цел предпазване от инфекции
Кога ще ти го правят ? При мен кърви като се напъвам да повръщам повече, но това не мога да контролирам.

# 414
Най вероятно около 16 седмица каза заради плацентата да се е оформила хубаво може и по рано нали знаеш всеки доктор си работи по различен начин всичко ще е наред не се притеснявай .А за повръщането ако трябва си вземи някакви лекарства

# 415
Здравейте! Престраших се да пиша за първи път днес. 😅 Имам положителен тест на 12 август. Днес ходих на преглед за първи път и видях тупкащо сърчице. ❤ В 8 - мата седмица съм.  Помолих да го чуя , но лекарите казаха,  че било рано и опасно. Но няма значение щом всичко е наред.В момента имам всички симптоми и най - вече болката в гърдите от която почти не мога да спя. Вие как се справяте с нея? Иначе съм от късметлийките , които не повръщат. Но ми се гади от всякакви миризми. 😬 Пожелавам на всички ни лека бременност и много положителниемоции . 🥰

P. S. Извинявам се за дългият пост.

# 416
Здравейте.
Аз бях вчера на преглед и чух сърцето и съм края на 8 ма седмица.В какъв смисъл е опасно?

# 417
Добре дошла, Summer!
Как така не ти пуснаха да чуеш, защо да е опасно? На мен ми се налагаха прегледи всяка седмица 7,8,9,10 и ми пускаха сърчицето всеки път.
Момичета, за гаденето ви препоръчвам Emil, някакво италианско хапче е, точно за бременни и за гадене, може да прочетете онлайн и да питате лекарите си. Не е много познато, но е много ефикасно, на мен като ми стане непоносимо лошо взимам едно и до 15, 20 минути нищо ми няма.
Весел ден на всички Blush

# 418
И аз се зачудих как ще е опасно , аз още в 6с и 3 д го чух и такова нещо не са ми казали , в 8 пак ходих . Много странно .

# 419
И аз съм чувала, че не е хубаво. Самия Доплер нещо си там излъчвал, не съм на ясно, но съм го чувала.

Общи условия

Активация на акаунт