Априлски мами 2021 ❤️

• 48 869
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Здравейте Simple Smile аз съм с термин 16-ти април. Имам като цяло леко гадене, което се контролира с подхапване през 2 часа :д последните два дена усещам лека тежест и мноооого слаби болки долу ниско в корема, случва ли се на някоя от вас? А и разстройство от може би началото на бременността, но вече не му обръщам внимание :д

# 451
Здравейте Simple Smile аз съм с термин 16-ти април. Имам като цяло леко гадене, което се контролира с подхапване през 2 часа :д последните два дена усещам лека тежест и мноооого слаби болки долу ниско в корема, случва ли се на някоя от вас? А и разстройство от може би началото на бременността, но вече не му обръщам внимание :д
Здравей, болките смятам, че са нещо нормално, когато са в рамките на нормалното, все пак се разширяваме, аз също усещах такива ниско долу, днес цял ден едни бодежи имам, но предполагам, че е заради шофирането по цял ден. Колкото до разстройството 😃 аз съм по същия начин, уж запек казват че трябва да е, аз съм обратно скачена явно 😃 и все пак мисля, че е по добрия вариант 😃

# 452
Здравейте, някоя от вас има ли болки в опашната кост? Долу ниско в корема рядко усещам болка или придърпване (за там ми казаха, че е нормално), но вчера ходих два пъти по половин час пеш и ме заболя въпросната кост и дори в покой усещам напрежение и лека болка там. Някой с подобни оплаквания? Следващият ми преглед е на 01.10 и не знам дали да търся лекар сега за това или също е нещо нормално?

# 453
  • София
Мами, от днес имам някакво много леко зацапване,  с кремав цвят. Леки болки в кръста, лежа си по цял ден, не се напрягам с нищо, но ме притеснява. Вие имате ли някакво цветно зацапване?

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 13:08 от Sia_go

# 454
Мами, от днес имам някакво много леко зацапване,  с кремав цвят. Леки болки в кръста, лежа си по цял ден, не се напрягам с нищо, но ме притеснява. Вие имате ли някакво цветно зацапване?
Да не е някаква инфекция? Щом не е червено , парене , други симптоми имате ли . Според мен отидете да Ви видят.

# 455
Здравейте момичета, съвсем случайно открих групата и реших да се присъединя към Вас:) терминът ми е на 27 април, влизам в 9 г.с и силно се надявам гаденето да отмине,защото последните седмици бяха кошмар. Не вземам за момента нищо освен неофолик мета и очаквам вече металната морфология в края на 3ти месец:) лека бременност на всички,ще следя темата

Здравей и моят термин е 27ми април, но съм в 7ма г. с. Ти как си изчисли седмиците и термина?

Здравей, гинекологът ми определи седмицата:)

# 456
  • Мадрид
Elitsa. Iv аз имам болки в седалищния нерв, като легна и не мога да стана след това.. Като бабичка съм.. Голяма схващане става даже може и да е от кръста.. Не мога да разбера точно от къде идва това схващане🤔

# 457
  • София
Да не е някаква инфекция? Щом не е червено , парене , други симптоми имате ли . Според мен отидете да Ви видят.

Не, нямам други симптоми. Звъннах на АГ, каза да пия дуфастон и нош па сутрин и вечер по едно и до утре трябва да е преминало. Петък ще ме прегледа.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 18:23 от Sia_go

# 458
Вас от коя седмица започнаха / ще започнат да ви водят на женска консултация? Моята АГ ми казва, че трябва да е след 12 г.с., до тогава ще се вържат общо 4 прегледа. Днес отидох при личната за обикновено направление за АГ, при което много се ядоса и каза, че това си е чисто изнудване. За 20 год. практика се е нагледала и наслушала и нямало такова нещо да се чака чак до 12 гс. Все пак ми даде направление за ЖК и каза "само кажи ако те върне и лично аз ще подам сигнал в здравната каса".
При вас как е?

# 459
Няма такова правило за 12та седмица, аз се водя на ЖК още от 8г.с., заради болничните. Никой не ми е казал, че има проблем толкова рано.

# 460
И при мен след 12седмица ще ме запишат другата седмица съм на преглед в понеделник тогава ми казаха да взема и направление за гинеколог но отдолу трябва да има една отметка избор на аг майчино здравеопазване или нещо такова,иначе досега си плащам прегледите дори плащам и по 50лева за издаване на болнични

# 461
Вас от коя седмица започнаха / ще започнат да ви водят на женска консултация? Моята АГ ми казва, че трябва да е след 12 г.с., до тогава ще се вържат общо 4 прегледа. Днес отидох при личната за обикновено направление за АГ, при което много се ядоса и каза, че това си е чисто изнудване. За 20 год. практика се е нагледала и наслушала и нямало такова нещо да се чака чак до 12 гс. Все пак ми даде направление за ЖК и каза "само кажи ако те върне и лично аз ще подам сигнал в здравната каса".
При вас как е?
Аз съм записана от 10 г.с.

# 462
Мен ме водят от установяването на бременност в 6 г.с.
При вас как е?

# 463
При вас как е?

Това.е по - скоро лично правило на АГ , не на здравната каса,  аз от 10 с.

# 464
Здравейте, момичета. Аз идвам да се похваля, че бях при новия доктор. Според него всичко е наред, отговарям си точно на 11г.с. с термин 7ми април. Малкото вече е 4см, видяхме всичко, което трябва да си има. След 2 седмици ме вика за ранна ФМ.
Показвам ви и на вас една снимка 😊.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт