Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 30

• 74 910
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Деспи не знам как успяваш да изглеждаш толкова добре,при тези вкусотии ,които приготвяш .Аз на твое място щях да съм с наднормено тегло.
Нашата вечеря е пиле с картофи

# 376
За закуска белгийски гофрети по рецепта на Ваня

Вечерята беше гювеч със свинско, но забравих да снимам.
Хубава вечер! А нетърпеливите ръчички са много, много сладки. Heart

# 377
  • София
И аз "творих" тази вечер- пълнени сини домати- ама бели (много меки и вкусни, но ми липсва стипчиво- лютивия патладжанен вкус) .

Преди Blush (за ММ без кашкавалено "одеалце", с доматено)

И след...

# 378
# 379
За закуска белгийски гофрети по рецепта на Ваня

Вечерята беше гювеч със свинско, но забравих да снимам.
Хубава вечер! А нетърпеливите ръчички са много, много сладки. Heart
Може ли рецепта?

# 380
Ще си забраня да отварям темата сутрин Wink вече се чувствам като вълк гладна  Много разкошни чинии !
Снощната вечеря , мързи ме да готвя тия дни. Затова сурова вечеря , орехи,сирене и смокини, полята с розе

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 09:03 от pinko

# 381
# 382
  • В царството на игрите:)

Нещо като пица, ама "блата" и е от нарязано на ситно пилешко с кашкавал. Идеята е от темата и стана много вкусно.

И салатка...

# 383

Когато ти останат, малко кори от панирането на сиренца и кашкавалчета ,и малко майонеза от соса за пилешките хапки - си спретваш мини баничка с майонеза

# 384
Night_ShadowMOM, съжалявам че не мога да дам линк. Рецептата е "Класически белгийски гофрети" на Vanja77 в сайта "Веселият готвач". Дано успееш да намериш рецептата. 🌹

# 385
# 386
Дара, благодаря! 🌹 Това е рецептата, по която правих гофретите.

# 387
  • София
Импровизирани бонбонки с къпини.

# 388
  • София
Хрупкаво свинско със сладко-кисел сос и хляб.

# 389
Запеканка "От нежна по-нежна" от пилешко месо и мека рикота по тази рецепта.https://www.edimdoma.ru/retsepty/67999-pirog-s-kuritsey-i-rikott … -nezhnee-nezhnogo

Скрит текст:

Нямах рикота и направих с крема сирене на Олимпус, стана наистина много нежна. Съжалявам, че нямах подходяща формичка, трябва по-плитка и излишните кори трябваше да подрежа малко, че ваденето беше трудно, макар че слагах хартия за печене. Следващия път ще направя с рикота за сравнение.

Тараторче с рендосани краставици и орехи.

Мини кюфтета и кренвирши на скара.

Яхния с агнешко и сини сливи по тази рецепта https://www.edimdoma.ru/retsepty/134187-sup-s-baraninoy-i-chernoslivom.
В състава още има картофи, зелен боб, чушки и ябълки. Интересно съчетание на вкусове, на нас ни хареса. Yum

Скрит текст:
Десерт - пъпеш.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 19:36 от Муми

Общи условия

Активация на акаунт