Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 748
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Каменица искат ли печеливша капачка /и? Съпругът ми спечелил и после ги смесил с другите. Как мога да проверя коя е?
Искат, и не една а три за 50 лева и 10 за 500. Четете условията бе хора, или поне темата.

# 121
  • Пловдив
Добро утро!
Като спечелиш и им звъннеш,ти казват последните 3 цифри на печелившите.Аз така ги отделих..

# 122
  • София
Сега погледнах какво става в Морени не стига че има ограничение за кодовете на ден по 9 ами и зануляват кодовете към 17ч регистрирах 6 кода и ми изписа опитай пак регистрирай още 3 за мешка и още 3 за джобен фотопринтер Сега като регистрирах 1 код и ми изписа регистрирай още 2 за мешка и още 8 за джобен фотопринтер явно за да искаш да спечелиш джобен фотопринтер трябва да регистрираш кодовете в деня в който си регистрирал преди не беше така много е гадно така смисъл ако аз сега регистрирам един код и утре още 2 няма да участвам за мешка този код просто се губи
Според мен това е грешка в системата им. Звъннете им и питайте най-добре.

# 123
В 8ч регистрирах 9 кода в Морени и познайте нищооо Sad

# 124
В 8ч регистрирах 9 кода в Морени и познайте нищооо Sad
От година на година все по зле стават. През 2018 г с тонколонките които бяха 3000 раздаваше по 49 на ден. Миналата година със слушалките по 32 ден защото бяха 2000 а сега с тази мешка са 1000 и раздава по 16. Аз лично другата година очаквам 500 и така колкото се може по надолу. Утре започва играта на Милка там поне ще раздават по 72 награди на ден.

# 125
Има ли някой с награда от Чибо и да не са му звъннали още?

# 126
  • Русе
Не мога да се свържа с морени за наградата. Всички оператори са заети.

# 127
  • Пеликания
Аз много се изнервих с Каменица. Май повече няма да участвам. Всеки чакали да рег.кодове и печелят по 20 награди. Кой знае и клана какви софтуери ползват.

# 128
  • София
Привет на всички. Тази сутрин регистрирах пореден код на КК и за пореден път Опитай пак! На Прингълс съм регистрирала над 15 кода и нищо, а толкова много искам този полароид (дали има печеливши часове?) . В Морени ще участвам веднъж за принтера и ако не спечеля се отказвам. Голям карък съм напоследък. Успех на всички в игрите!

# 129
  • Варна
Има ли някой с награда от Чибо и да не са му звъннали още?
Да сестра ми.

# 130
Добро утро,
от Своге пращат смс за продуктов пакет, приятелка го спечели с 1 бележка в последната седмица - те това е късмет.
Не съм от никой клан, но спечелих в Каменица, така че който иска да се върне назад в темата и да види какво сме коментирали, а не да очаква наготово някой да му каже в колко часа се печели, защото няма такъв точен час.
Не бях ял ФаФли от много време и взеха че ми харесаха морените, но най-много още 3 да взема Simple Smile
Днес ще купя Орео на децата и утре ще регистрирам бележката, не знам дали ще спечеля, но като не пише в правилата после ще се разправям Simple Smile

# 131
  • София
На Своге и аз бях с една касова бележка и спечелих продуктов пакет. За Морени обмислям да купя около 30 Тина вафли и каквото стане. Само че кой ще ги яде, не знам.
 За прингълс - явно има печеливши часове, в темата обсъждаха 12 и 30ч. Но нека от спечелилите някой се изкаже в колко часа е спечелил.

# 132
Здравейте. Честита нова тема и печеливш нов месец пожелавам. Аз съм също с баатерия от старопрамен , а играх за раница....Та питах когато се обадих за наградата и казаха ,че вече мога само за голямата награда да играя. Да знаете.
Иначе чакам своге и роден край. В каменица не играя ,че бира не пия, а ММ категорично отказва да я пие. И морени не ям така, че и там няма да участвам. Simple Smile

# 133
9 кода от Морени опитай пак. Мисля да не купувам повече. И не е грешка това че зануляват. Обадих се и ги питах защо така те ми казаха че може да е станала грешка. Сега като регистрирах 9тия код днес е 3тия ми изписа още 6 за фотопринтер а не 9 както беше вчера. Всеки ден ги зануляват. И не знам защо така правят. Ако сега регистрирам 1 код и утре още 2 ще ми зачете за мешка 2та единия си губи.

# 134
  • София
Да им имам логиката на морени. Как се очаква човек да изяда по 9 вафли на ден ???

Общи условия

Активация на акаунт