Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 758
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 135
Да им имам логиката на морени. Как се очаква човек да изяда по 9 вафли на ден ???
Проблема е че в правилата изобщо не го пише това че ги зануляват преди не беше така тази година защо го направиха така не знам

# 136
  • Велико Търново
Това с 9те вафли на ден и мен ме учудва много. Все едно шоколади за 5 лева да трябва да се изядат за 24 часа. Много не здравословни игрички!

# 137
  • при късмета
Нищо не зануляват от морени. Вчера имах регистрирани 5 кода, днес регистрирах шести и си ги отброи правилно. Не спечелих мешка, а за принтер ми иска още 3

# 138
И на мен ми ги занулява! Вчера имах 2 кода регистрирани и след 12.00 часа бяха занулени! Много гадно така!

# 139
Тази година Морени се изложиха първо с кодовете които не ги приемаше сега с това зануляване на някои ги занулява на някои не така и не си оправиха системата

# 140
Лукойл имат игра от 1 - 31 август. При закупуване на 2 бр. Кока кола 0,500 търкаш (на 1 лист са, изтрихме малко под средата). Наградите са кока кола 0,500 или червена раница. Спечелихме кОличка.

# 141
  • при късмета
И на мен ми ги занулява! Вчера имах 2 кода регистрирани и след 12.00 часа бяха занулени! Много гадно така!
Цялата им система този път е бъгната явно. Първия ден, като никой не можеше да регистрира, ти доколкото помня каза, че си спечелила първата мешка и то с новите кодове. После е крахнала и то почти веднага след старта. Сега на някои занулява, на други отброява правилно, изобщо мазало. Тези Мейт Адвъртайзинг си спомням, че ги обсъждахме с друга издънена игра, но не помня коя

# 142
  • София
Вчера имах един код- днес го няма

# 143
Своге са публикували печелившите от последното теглене...Остава надеждата за телевизорите😀

# 144
Тази игра я открих в отметките си, играя на тото малко. Трябва да се отговаря на футболни въпроси и ако съберете над 7500, ще получите 5 лв ваучер за Takeaway. За другите държави е 5 евро, пак сме ощетени. A лидерите в класацията ще спечелят билети за световното по футбол:

https://www.eurofoodballquiz.com/bg

# 145
  • Пловдив
И аз вчера регистрирах 2 кода, днес ги няма, отброява ми отначало. Отвратително е така, на едни ги занулява, на други не, пък и никъде не пише, че ще се зануляват за деня кодовете.
Аз да питам за Старопрамен - касовите бележки само за седмицата ли важат или ако не спечелиш участват и за следващата?

# 146
Цялата им система този път е бъгната явно. Първия ден, като никой не можеше да регистрира, ти доколкото помня каза, че си спечелила първата мешка и то с новите кодове. После е крахнала и то почти веднага след старта. Сега на някои занулява, на други отброява правилно, изобщо мазало. Тези Мейт Адвъртайзинг си спомням, че ги обсъждахме с друга издънена игра, но не помня коя
Да така е спечелих тогава! Снощи регистрирах от на ММ номера и ги занули 2-та кода а 20 вафли имаме отворени! Голяма каша става с играта на Морени! И като ги зануляват 9 вафли как се изяждат на ден а камо ли повече! Няма оправия.

# 147
Мога само да се похваля, че зайците ми дадоха бонус завъртане при споделяне във Фейсбук Joy
Преди не ми даваше.

# 148
  • при късмета
Пишете всички със занулени кодове, но не във формата на сайта на играта, а директно на Монделийз. Ако звъните по телефона от правилата или се оплаквате в сайта във формата, то се оплаквате от агенцията, на агенцията. Те няма да се самоизконтролират или самонакажат. Издънили са се вече и тази издънка няма сами да я представят пред организатора, който им е възложил играта. Само от Монделийз може да ги стегнат или да контролират как провеждат играта, така че оплакванията там. Това е един от малкото начини, които все още работи и не при всички организатори. От Монделийз обаче съм останала с впечатлението, че обръщат внимание на такива неща. В сайта им има всички необходими контакти, но по-добре ползвайте писмената форма, а не телефона. В понеделник като им е залята пощата с оплаквания, ще се размърдат

# 149
Пише си за нулирането на кодовете при Морени.
 X. При спечелване на награда мешка с плажна кърпа кодовете, с които са спечелени, не важат при участие за джобен фотопринтер Kodak Smile. Ако при регистриране на трети код не е спечелена мешка с плажна кърпа, участниците могат да продължат да регистрират кодове за шанс за спечелване на джобен фотопринтер Kodak Smile. Ако при регистрацията на деветия код не е спечелен и джобен фотопринтер Kodak Smile, кодовете се нулират и за да продължи да играе, участникът трябва да регистрира нови уникални кодове от съответния необходим брой.
XIX. Един участник може да направи максимум 9 регистрации в рамките на денонощие. Всеки пореден опит след максимума няма да бъде зачетен като валидна регистрация. Един участник може да направи максимум 549 уникални регистрации за целия период на активността.

Общи условия

Активация на акаунт