Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 882
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
Двама човека писаха, че имат 1-2 кода регистрирани вчера и днес ги няма. Не зануляване след деветия или след спечелена награда

# 151
Не коментираме за нулиране след спечелване на награда, а за нулиране на събраните кодове всяка вечер, което е нелепо.

# 152
  • София
И на мен ми занули 2 кода Blush Нямам награда засега Hug

# 153
Пише си за нулирането на кодовете при Морени.
 X. При спечелване на награда мешка с плажна кърпа кодовете, с които са спечелени, не важат при участие за джобен фотопринтер Kodak Smile. Ако при регистриране на трети код не е спечелена мешка с плажна кърпа, участниците могат да продължат да регистрират кодове за шанс за спечелване на джобен фотопринтер Kodak Smile. Ако при регистрацията на деветия код не е спечелен и джобен фотопринтер Kodak Smile, кодовете се нулират и за да продължи да играе, участникът трябва да регистрира нови уникални кодове от съответния необходим брой.
XIX. Един участник може да направи максимум 9 регистрации в рамките на денонощие. Всеки пореден опит след максимума няма да бъде зачетен като валидна регистрация. Един участник може да направи максимум 549 уникални регистрации за целия период на активността.

Не знам дали четете хубаво но пише при регистрация на 9ТИЯ КОД АКО РЕГИСТРИРАШ И НЕ СПЕЧЕЛИШ тогава ги занулява а не да регистрираш 2 и на другия ден да ги занули.

# 154
  • при късмета
Миналата година имаше игра, в която печелившите кодове в системата и на товарителницата при получаване на наградата бяха първите регистрирани в играта, а не реалните, с които е спечелено. Само не помня на морени ли беше или на орео. Така, че пазете и непечелившите кодове за всеки случай, защото не се знае. Или пък при заявяване на награда, питайте за печелившите кодове за сравнение. На някоя от двете игри беше този проблем, аз тогава извадих късмет, че спечелих така или иначе с първите, но много хора се оплакваха

# 155
  • Варна
На Морени беше играта.

# 156
  • Пловдив
И моят регистриран код на Морени липсва Rolling Eyes
Чакам си колонката от Туборг, а още я няма (на 22 я спечелих). Доколкото разбрах - Лео ги носи. Пращат ли предварително смс или направо звънят, когато са на адреса?

# 157
  • София
Изпращат СМС. Искат и печелившия код.

# 158
И моят регистриран код на Морени липсва Rolling Eyes
Чакам си колонката от Туборг, а още я няма (на 22 я спечелих). Доколкото разбрах - Лео ги носи. Пращат ли предварително смс или направо звънят, когато са на адреса?
Каквото и да съм получавал от Лео винаги ми пращат съобщение и след това ми звънят да ме питат дали съм на адрес и дали е удобно да дойдат да ми доставят наградата.

# 159
Момичета и аз вредих моят съпруг с 50лв от Каменица имам някъде около 15кода регистрирани и сутринта в 10 часа хоп и ето късмет ми се усмихна .На всички късмет който не играе само той не печели,така смело напред и опитвайте.Морени още 3кода и нищо.

# 160
  • Sofia
Честита тема, ще се върна да чета, участие имам в старопрамен с една бележка, в Емека също ще се надявам с две бележки.... Чакам, успех на всички 🍀♥️🌷

КК имам една капачка, не знам кога да я регистрирам.

# 161
  • София
При Лео зависи и къде на трасето им се намирате. Аз съм получавала от тях пратка в 9 и нещо, а в 10:30 получавам съобщение, че до края на деня ще минат. Но нашата куриерка за района е много печена и минава на връщане, ако съм я изпуснала. Много пъти съм казвала, че за мен по важно е самия куриер от колкото фирмата. На Спиди ме е запомнил, знае къде извеждам децата и когато има пратка преди обед за мен ми звъни предварително, когато е в района ни за разходка там да ми остави наградата, ако искам.

# 162
Мога само да се похваля, че зайците ми дадоха бонус завъртане при споделяне във Фейсбук Joy
Преди не ми даваше.
Брадли, отдавна бях писала, че след споделянето във ФБ, трябва да рефрешнеш страницата (въртя на телефона) и ще ти изпише за ново завъртане.

# 163

Аз да питам за Старопрамен - касовите бележки само за седмицата ли важат или ако не спечелиш участват и за следващата?

И аз това се чудя 🙄

# 164
Щом играта е с натрупване на регистрации е логично да се отчитат КБ за участие в следващите тегления.Пък и т8.10 ме кара да мисля,че участват.

Общи условия

Активация на акаунт