Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 908
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 165
Никакви капачки не задържам аз и да се чудя. Когато имам регистрирам и ако имам късмет печеля 🙂
В 16:33 си спечелих сега първите 50 лв на Каменица. На КК все още нямам печалба.

# 166
И аз да се похваля с 50лв от Каменица, след втората тройка регистрирани кенчета ми се паднаха.

# 167
За Пловдивчани:
Включи се в Играта “Пътувай с #Такси 1 и спечели #Смартфон GSM #GALAXY A51 DS A515 или #ваучер за безплатно пътуване”, провеждана в периода от 01 август до 31 август 2020 г.
Условията на играта можете да видите тук:
https://taxi1.bg/index.php?p=63&l=1

# 168
Игра за КУТИЯ СЪС ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ И КОКОСОВА КУПИЧКА:
https://www.instagram.com/p/CDVtR5pjUO8/
Победителите ще изтеглим на 11ти Август, може да участвате неограничен брой пъти! Green Heart

# 169
  • София
Кодът ми от сутринта на морени липсва. От вчера също 😞

# 170
Още като стартира играта на Морени в 00:00 опитах да регистрирам.. и Постоянно изписваше грешен или непълен код .. опитвах до към 1ч без успех! Neutral Face
Нещо яко се е бъгнало при тях още с началото на промоцията..
Чакам да се свържат с мен и за онзи 15 цифрен код, щели да предадат на организатора и да чакам обаждане Neutral Face

# 171
Писах им на Морени във фб с проблема че занулява на някои кодове и на някои не и ще е хубаво най накрая да си оправят системата прочели са го дано я оправят

# 172
# 173
На теб 15 цифрен, на мен никакъв код 😂😜
Писах им и ми казаха да звънна на организаторите на играта най-вероятно - дадоха ми телефон 😂 Поне ми отговориха де, не очаквах в почивните дни някой да чете 😜

# 174
  • София
Има игра на София МЕл при покупка на брашно микс лимец и пшеница от 1 кг. Регистрира се КБ, срок до 10.08 включително. Аз лично няма да участвам, защото наградите са пренебрежимо малко бройки.
https://sofiamelpromo.bg/

# 175
Играта на Милка стартира дори вече има победители

# 176
Вече съм с плюшен бухал, май се прецаках, защото можеш да избереш направо буркана 😂 Така или иначе нямам повече бележки, само една взех 😜🍀

# 177
О, не мога да се разправям повече с Морени.
Регвам код и пише още 2 за мешката. Регвам още един код и пак пише още 2 кода.
Демек ми се нулираха.
40 кода съм регистрирала досега.
Отказвам се!!
   Фотоапарата не го искам, исках мешката с кърпата...
Както и да е... Знаем, че клана веднага ще ги пусне в олх, та съм склонна да взема.
Повече Морени не купувам!!!

# 178
Добре де не е ли редно в Милка да участват бележки от деня на старта на играта? Информативно питам просто...иначе не се връзва да има печеливши още в 12 ч... :/

# 179
Като отида на печеливши на играчката мама меца и пише array това е масив на английски какво означава това на друг излиза ли му това нещо

Общи условия

Активация на акаунт