Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 932
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 180
Като отида на печеливши на играчката мама меца и пише array това е масив на английски какво означава това на друг излиза ли му това нещо
Аз понеже бях мега бърза, още на 0:00 го видях това, но реших че някой така си е написал номера 😂😜
Вече има номер и на мечока

Ама тези дни все някой със секунди ме изпреварва на Каменицата, свърши ми бирата и съм с 3 участия, дано да ме огрее - искам колелоооооо 😂🍀

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 00:19 от Boby_flowers

# 181
Като отида на печеливши на играчката мама меца и пише array това е масив на английски какво означава това на друг излиза ли му това нещо
Аз понеже бях мега бърза, още на 0:00 го видях това, но реших че някой така си е написал номера 😂😜
Ама тези дни все някой със секунди ме изпреварва на Каменицата, свърши ми бирата и съм с 3 участия, дано да ме огрее - искам колелоооооо 😂🍀
Сега се махна явно е било грешка в системата излезе номер явно някой е спечелил преди малко и това се е махнало

# 182
Сега проверих, занулилио ми е 6 кода на Морени! Ще се разправям утре. Къде пишете на Монделийз?

# 183

Юхуу и аз съм с играчка от Милка.

# 184
А аз с последните опаковки току що

# 185

1 приятел ми даде касова бележка купил голям шоколад Милка и хоп падна се и Берти 😊

# 186
Само дето в правилата пише купи бисквити.

# 187
Само дето в правилата пише купи бисквити.
Олее колко съм разсеян. И знам как е и пак я регистрирам. Много благодаря че ми казахте! 🙂Късмет в игрите на всички и успешна нова седмица. 😊 🍀

# 188
Интересно ми е дали ще проверяват бележките...стари дати, шоколади вместо бисквити? И тук май организацията е през просото.

# 189
А каква е играта на Милка? Може ли линк, да се опитам да спечеля на малкия една плюшена играчка.

# 190
  • София
А каква е играта на Милка? Може ли линк, да се опитам да спечеля на малкия една плюшена играчка.
https://game.milka.bg/?utm_medium=cpc&utm_source=google& … amp;utm_content=-

# 191
И аз се засилих за шоколади...я кажете къде има промо на бисквити?

# 192
И аз се засилих за шоколади...я кажете къде има промо на бисквити?

В Кауфланд, от днес.

# 193
Днес чакаме Спаркс и Старопрамен нали? Нещо Милка не ме блазни,снощи пробвах 3 кода на Морени,но греда.

# 194
Здравейте.  Как става размяната на подаръци? За пръв път ми се случва.

Общи условия

Активация на акаунт