Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 937
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 235
Аз се опитвам да следвам максимата на една съфорумка. Ако 3 етикета не печелят не регистрирам повече.

# 2 236
Благодаря, писах на ЛС

# 2 237
  • Русе
Аз за първи път имам код за колата да регистрирам и след като влязох профила ми излезе да въведа някакъв пин код.

# 2 238
  • София
Аз за първи път имам код за колата да регистрирам и след като влязох профила ми излезе да въведа някакъв пин код.

Пин кода е всъщност кода от етикета, успех!

# 2 239
  • Русе

Пин кода е всъщност кода от етикета, успех!
Благодаря

# 2 240
https://promo.tedi.bg/
Играта на Tedi започва от утре!
Официални правила на играта: https://promo.tedi.bg/oficialni-pravila

# 2 241
Съвет кога да регистрирам на каменица?

# 2 242
След 00ч.Или сутрин рано,ако не ви е проблем ранното ставане.Аз съм печелила в 2,4,5, часа.

# 2 243
  • Велико Търново
Днес седнахме в едно заведение, но тъй като малкия обикаля около бара, гонейки го стигнах до склада с касети празен амбалаж КК. В този миг си представих, как хващам детето, клякам до касетите и започвам да разлепям етикети и снимам кодове.... Не го направих, но си представих точно нещо такова Simple Smile
П.с. не пих кк в заведението, но пък имаше игра на Лаваца с картончета за триене. Наградите били пластмасови чаши, стъклени чаши и златни кафе зърна.

# 2 244
  • София
Днес седнахме в едно заведение, но тъй като малкия обикаля около бара, гонейки го стигнах до склада с касети празен амбалаж КК. В този миг си представих, как хващам детето, клякам до касетите и започвам да разлепям етикети и снимам кодове.... Не го направих, но си представих точно нещо такова Simple Smile
П.с. не пих кк в заведението, но пък имаше игра на Лаваца с картончета за триене. Наградите били пластмасови чаши, стъклени чаши и златни кафе зърна.
Има камери на тези места. Иначе няма лошо и мен би ме изкушило. На работа поне на 3-4 места се събират капачки. Но не съм вземала, защото има камери и същите се гледат от охраната.

# 2 245
Да те успокоя... Не си само ти така. Днес бяхме на кафе с приятелка. Огледахме касите, празни. От съседната маса останаха 2 бутилки и ги взехме. Тъкмо да ставаме, айде още две на другата маса. Добре че заведението е квартално и приятелката ми е маниачка и тя на игри. А и щъкахме след децата, никой нищо не разбра. Иначе щеше да ме е срам. Но от КК раница няма и това е... Имам още 2 кода за утре сутринта.

# 2 246
След 00ч.Или сутрин рано,ако не ви е проблем ранното ставане.Аз съм печелила в 2,4,5, часа.

В 1:10 някъде спечелих 4-ите 50лв.

# 2 247
Браво! От 1 телефон ли?

# 2 248
Браво! От 1 телефон ли?
Не, разбира се; нали не може повече от 2 награди на един..

# 2 249
Де да знам, да не си хванала някой бъг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт