Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 362
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 400
Днес ми доставиха раничката от Раух спечелена вчера моята е с 2 ароматизирани води книжка и надуваема топка.
Къде може да се видят печелившите

# 2 401
Вчера използвах ваучер за 20лв от preotkriibulgaria.bg в гр. Враца, ресторант Вили. Предварително питах по тел. и ми казаха, че участват - доплаща се над 20лв разликата, да го занеса разпечатан. Разпечатах  го и отидох, сервитьорката и барманката не знаеха, но се обадиха на шефа си. Докато в друго заведение даже и не знаят, че са включени.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 13:45 от rosicapi

# 2 402
Днес ми доставиха раничката от Раух спечелена вчера моята е с 2 ароматизирани води книжка и надуваема топка.
https://www.rauch.cc/bg/produkti/yippy/yippyfun/

# 2 403
  • София
https://www.rauch.cc/bg/produkti/yippy/yippyfun/ най-отдолу

# 2 404

Моята пък е червена. Все едно знаят, че момиче ще играе с нея 😃.
Искаха снимка на касовата бележка във Вайбър, така че не е съвсем на доверие.
Иначе куриерът на хартия не я взе. Той ми е познат и каза, че вчера е доставил на една жена "някакъв бегач" 😃 ще се оглеждам за колело от Престиж в квартала, хахаха.

# 2 405
  • Стара Загора
Раницата от КК идва до седмица. Проверявайте, не съм чула до сега някой да оведомят , звънят от Еконт чак когато стане време да я връщат, т.е при 3 дни непотърсена Blush

# 2 406
Има ли някой линк към топката на Роден край?

# 2 407
Няма ме никъде , Милка, Старопрамен , Емека , Морени , Каменица , Раух / а, така им се зарадвах и надявах като открих играта.../и пр.. Мрън Мрън Sad
По заведения не ходим често, онзи ден правихме Кръщене на детето , в заведението всички етикети на КК бяха от стара игра .. А, така искам раница.. Няма да ме огрее,защото няма от къде да взема кодове.. Нямам и познати,които да ми дават, много хора изобщо не знаят за игрите 😬🤔

Късмет в Игрите на всички! 🍀🍀🍀

# 2 408
  • Варна
Спечелих и другата играчка на Милка, с втората си бележка:

Така и не мога да се добера до участие за пустия буркан Simple Smile Сега трябва да купя неща на Милка за по 5 лв. на две бележки и, като ги регистрирам, би трябвало да участвам директно за буркан.

# 2 409
  • Велико Търново
Благодаря на ТопсиГ за раницата от КК!!! Страхотен и супер мил жест от нейна страна!!!!
Вчера като заявявах раницата на кока кола, момчето което записа данните ми каза че ще получа Смс от еконт, Без да го питам дори.

# 2 410
  • София
Благодаря на ТопсиГ за раницата от КК!!! Страхотен и супер мил жест от нейна страна!!!!
Вчера като заявявах раницата на кока кола, момчето което записа данните ми каза че ще получа Смс от еконт, Без да го питам дори.
Страхотен жест, наистина. Аз така и не мога да я уцеля тая раница и това е...мрън, мрън

# 2 411
30кода КК,нищо искам раницата но ...

# 2 412
И аз отново греда с кк .Днес регистрирах в 07:20 но отново опитай пак! Ужасно трудно се оказа  да я спечелиш тая раница.

# 2 413
  • София
Раницата от КК идва до седмица. Проверявайте, не съм чула до сега някой да оведомят , звънят от Еконт чак когато стане време да я връщат, т.е при 3 дни непотърсена Blush
Да, никой не уведомява. Накрая звъннаха да кажат, че е в централния склад, но в Бургас, а не в София. Joy А ние проверяваме в софийския офис, който посочихме. Simple Smile  Трябваше да звъня на Кока-Кола да пренасочат раницата към София. Поне направих профил в Еконт и вече лесно ще следя какво става.

Може да е имало много върнати пратки и да са се поправили. Срамота е такава голяма фирма да се цигани за някакви стотинки за смс-и.

Веси, точно вчера услужих на касиерката в Била и ми маркира една чаша на сметката. Дръж ни в течение докъде стигна със събирането. При следващото пазаруване мога да ти взема. От София съм и съм в центъра. Може и без куриер да ти я дам.  Wink

# 2 414
  • МИНДЕРА
Имам кодове за колата,ако на някой му трябват.Бих разменила за кодове от бирата

Общи условия

Активация на акаунт