Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 375
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 385
Моята също, много са бързи 😀

къде се публикуват печелившите?

# 2 386
И моята награда от Раух дойде. С водна пръскалка е. Grinning

# 2 387
  • Пловдив
Днес си получих кърпата от Нестий спечелена на 3.8. Не ми искаха бележка. Сутринта в 7:13 целнах раница от КК и на една приятелка.

# 2 388
  • Велико Търново
Най накрая и аз спечелих играчка за Малкия от Милка. Като ходим на гости ще носим крекери тук и бисквити белвита Simple Smile това е положението

# 2 389
Телефона на КК е недостижим - или заето, или никой не вдига. Grinning Кога си заявихте раниците? От сутринта звъня и нищо...
От Ети нямам отговор.

# 2 390
Здравейте! Да ви попитам на получилите топка от Роден край искат ли касова бележка, че в момента не съм на адрес куриера не може да ми каже! Благодаря ви!

# 2 391
Здравейте! Да ви попитам на получилите топка от Роден край искат ли касова бележка, че в момента не съм на адрес куриера не може да ми каже! Благодаря ви!
Не.

# 2 392
  • Пловдив
КК стъкло все ме заобикаля. Всеки ден регистрирам и няма, и няма раничка. Пробвала съм да регистрирам и сутрин, и към обед, и следобед... по всяко време и късмета все ми бяга. Не знам как уцелвате по няколко раници.

# 2 393
Някой случайно да е ползвал картата на Каменица за он-лайн пазаруване, дали става?
Картите не могат да се ползват в чужбина и при онлайн поръчки онлайн в чуждестранни сайтове. В българските сайтове би трябвало да може, ако се плаща на виртуален български POS терминал. Когато се издават карти с нови BIN кодове(първите 8 цифри от картата), които досега не са съществували, трябва да мине време, докато се обновят POS терминалите, за да започнат да ги приемат. Това е основно в ръцете на БОРИКА. Може да минат седмици.
Ако не мине плащането, може да пишеш на EasyPay за проблема и да им подскажеш за евентуалното решение, а те ще се свържат с БОРИКА.

# 2 394
Здравейте, видях името си в печелившите на радио Фреш, печеля кърпа и искам да попитам как и кога се свързват.
Относно ваучерите КК 20лв. за ресторант, бях направила резервация за днес, звъннах да попитам предварително дали ще мога да ползвам ваучера, казаха, че нама да може тази седмица, защото имали технически проблем.
След това реших да пиша на друг ресторант 😁 От там ми казаха, че може да се ползва, но при сметка поне 50лв., не знаех за това условие и се отказвам.

# 2 395
а къде ги виждате ресторантите, така и не ми се появяват. Взех някакъв ваучер незнам за кой ресторант е Simple Smile

# 2 396
Здравейте, видях името си в печелившите на радио Фреш, печеля кърпа и искам да попитам как и кога се свързват.
Относно ваучерите КК 20лв. за ресторант, бях направила резервация за днес, звъннах да попитам предварително дали ще мога да ползвам ваучера, казаха, че нама да може тази седмица, защото имали технически проблем.
След това реших да пиша на друг ресторант 😁 От там ми казаха, че може да се ползва, но при сметка поне 50лв., не знаех за това условие и се отказвам.

Здравейте,
На мен ми се обадиха по телефона и на следващия ден я получих.

# 2 397
  • Русе
За Толка ще ви говоря, ама не с добро Simple Smile Та там нямах регистрация, и като ви чета през тази година, виждам ,че имат проблеми, та не си и направих. Миналия месец обаче , при закриването на АСК, бях принудена да си направя, за да не ми отидат зян точките. На 28.07. завих един ваучер от Емаг, който още не съм получила, ама айде нали месец им е срока. Вчера попълвам анкета, завършвам си я, всичко ок, да де, но днес не си виждам начислени точките. Веднага им пиша, а те, милите ми отговарят, че при тях излизало, че не съм я завършила докрай. Том какво излиза, при всяка завършена анкета, трябва да си правя скрийншот на емотиконите ли, пфу...

# 2 398
  • София
Не.
И на моят мъж не искаха КБ. Топката идва със стикер за автентичност

# 2 399
И аз сега взех топка от куриера. Пита ме какви са тези неща, че били много и трябвало да обикаля целия град. Не искаше бележка, даже го питах. Това е голям пропуск, защото при самото участие снимка на к.б. не искаха, при потвърждаване на адрес пак не искаха, реално карат на доверие.

Общи условия

Активация на акаунт