Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 481
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 460
И при мен в КК излиза Limit Exceeded, не съм регистрирала кодове от една седмица и нямам. Просто влязох да видя.
Сигурно има отново някакъв бъг.

# 2 461
Почти всяка сутрин се пробвам за раница от КК , но не успявам, явно късмет там нямам- мрън Sad
Сега ми донесоха bbq-то от Маги , но още не съм отворила кашончето- като направим мръвки ще снимам и покажа.
Честити награди на всички и успех в следващите игри !

# 2 462
Игра в инстаграм за уред за готвене на пара: https://www.facebook.com/tehnomix.bg/photos/a.431581463694831/14 … ype=3&theater

А от MySparx са ми изпратили мейл с код /дублиран и като известие в профила/, с указания да си го запазя и след време, да го използвам за нещо готино...

# 2 463
Здравейте.  И аз търся упорито кола в стъкло ,но явно трябва да ида на заведение най-накрая. Много ми харесва раницата. Но пък и не е гаранция, че ще я спечеля.
Имам бележка за ети и незнам когя да я регистрирам. В емека бях с доста бележки, но уви.... надявах се на кърпа.

# 2 464
А моята раница от преди две седмици ( в Плевен) въобще не е дошла. В офиса на Еконт въобще не бяха чували.

# 2 465
  • София
И при мен е така вече повече от половин час. Излизах, влизах в профила, дори създадох нов, но все така ми пише. Confused

В сайта ма КК като регистрирам ми излиза това,, а днес не съм вкарвала други кодове.

# 2 466
  • Велико Търново
Получих някакъв специален код в спаркса, пише да го пазя и скоро ще мога да го ползвам. Толкова мистериозно написано, че ми стана интересно Simple Smile
Аз пък, умишлено дадох публичност на жеста на ТопсиГ! Напоследък само хулене има във форума, само заяждане, а се подминават добрите постъпки, личното отношение и внимание!

# 2 467
  • София
А моята раница от преди две седмици ( в Плевен) въобще не е дошла. В офиса на Еконт въобще не бяха чували.
Търси я в Благоевград. Joy
Направи си профил в Еконт и ще видиш къде се намира. Wink

За колко време след като заявихте раниците на КК пристигнаха?
Също и на Милка плюшките за колко време идват?
КК - на 5-тия или 6-тия ден е била на сбърканото място
Милка - пак нещо подобно - 4-5-6 дни и пристигат.

И аз имам код от Спаркса.

# 2 468
Явно ще е за прехвърляне на профила този код.И аз имам,ще видим другата седмица какво са ни подготвили.Разгледах и аз в ети печелившите,клана пак се е набутал и там гледам и наистина са много малко печелившите,за последната седмица дори още не са обявени.

# 2 469
Код не са ми пратили, но им писах в контактната форма. Толкова свидливо използвах кредитите си, все чаках хубави награди. Сега ме принуждават да ги избутам за неща, които не искам (освен ваучера за Озон). Защо толкова време си мълчаха и не ни осигуриха повече по брой и вид награди, че да си дадем кредитите за нещо смислено?

# 2 470
За любителите на плажния футбол в гр. Бургас - вход свободен + игри с награди за публиката:

# 2 471
  • МИНДЕРА

Аз също се ядосвам ,защото съм ги събирала години.Супер некоректно

# 2 472
Много тайнствено в Спаркс. Има ли значение нивото, или изпращат на всички активни профили, ако някой знае.

# 2 473
  • София
Аз нямам код...

# 2 474
  • Под Слънцето
Ся как ме мързи да проверявам сичките 34 профила в спаркса.. или 37 бяха..

Аз ги насолих заради кредитите .. и няма да има кодове сигурно..

Общи условия

Активация на акаунт