Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 519
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 475
Топси, освен в профила такъв код имам и на мейла- виж там , ако ти е по-лесно.

# 2 476
  • Под Слънцето
Дени, мноо помня кви пощи съм писала в бързината да целнем ваучери за спортдепо миналото лято

# 2 477
  • Русе
Аа, и аз код нямам..защо така? Най вероятно,  защото последните месеци хич не съм активна.

# 2 478
А, ясно ,аз само споделям , че и в пощата го има кода.
Сега се замислих , че с КК в последните им игри не ми върви хич- нито Fashiondays , нито Емаг , ето и сега...
Благодаря на всички момичета , които ми писаха с идеи за час за регистрация в КК ! Тези дни вече няма кола с играта в кафето , та дано нацеля раницата до края. Благодаря !

# 2 479
  • София
Топси, едва ли е заради това, че си ги насолила. Аз също нямам код, предполагам, че ще получим.

Седнах преди малко с децата в заведение, викам си- ще си взема Кола и ще имам код. Да, ама не- работят с Пепси. Joy

# 2 480
От КК постъпват МНОГО нечестно. Това е недопустимо. Как може да ни накарат изведнъж да си изхабим всичките кредити. Някои хора са събирали с години тези кредити и са събрали много, и сега кво да ги изхабят всичките, то поне да имаше нещо хубаво, трябваше да измислят някаква компенсация поне, примерно ако в новото приложение няма кредити а кодове и примерно 1 код=100 кредита ако някой примерно има 2000 кредита да му изпратят 20 кода нещо такова, а не да ни ощетяват!

# 2 481
Какви 20 кода😂?На мен и един не са ми изпратили.Още от времето на Спорт депот имам 3 профила(не лични,а мой,на ММ и на майка му).Е,ни на един нямам код.

# 2 482
Може би пращат само на профилите с високо ниво. Този от снимката е 50-то. Моите профили нямат и 5-то.

# 2 483
Може би пращат само на профилите с високо ниво. Този от снимката е 50-то. Моите профили нямат и 5-то.

Не ме подценявайте🙂В моят си профил съм на 110 ниво и пак нямам код.В другите 2 съм на 3-4 ниво.

# 2 484
Здравейте и не губете надежда, от Емека още звънят. Днес към 15.00ч ми звънна една много любезна девойка да ме зарадва с кърпа Мечо.

# 2 485
Здравейте и не губете надежда, от Емека още звънят. Днес към 15.00ч ми звънна една много любезна девойка да ме зарадва с кърпа Мечо.
Аз от яд че не съм спечелил сигурно съм изхвърлил бележката, прерових цялата къща няма я и я няма...

# 2 486
  • София
Сайта на Кола и на мен изписва, че съм достигнала лимита. Дано след като го оправят да пусне повечко раници Simple Smile

# 2 487
Ако някой иска да разменим печеливш код за раница на Колата (не заявена все още) за нещо друго , което не му трябва да пише на лични .

# 2 488
  • Сф
Свързаха се по тел от ПреоткрийБългария.Този ресторант не участвал, отстрани били които участват.
..общо взето нищо не разбрах..бла- бла..аз ли не съм в ред, те ли..
Самият сайт е тромав, бъгав, изнервям се просто..и някаква излагация накрая, без мен!
Още като аидях че е инициатива. на Метро трябвяше да подмина.

# 2 489
Реших да пробвам да регистрирам в колата един от вече регистрираните кодове, отново изписва същия надпис, явно наистина има бъг.

Общи условия

Активация на акаунт