Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 543
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 505
Кой носи наградите на Head & Shoulders?

# 2 506
  • София
Аз не съм много активна. Честно казано последния месец влязох само да си изхабя кредитите, имах 1000. Бях активна само покрай фешън дейс. Ще видим за какво ни е този прословут код, дано е нещо хубаво. Иначе е нечестно към хората, които са събирали кодове в профилите си. Моят син има съм 4000, уж му казах да ги изхаби, но може и да е забравил.

# 2 507
Добро утро, и аз да се похваля, че спечелих от Ети слушалки(още ми няма името в печеливши, ще чакам мейл и чак тогава ще се обяви, така че може и други да са спечелили след 19.08.), исках гривната, но пак съм много доволна, че ми писна да купувам бисквити Simple Smile Като не спечелих от смотаните миньони детето ще е доволно, че ще има слушалки, за малкото ще измисля нещо друго Simple Smile
Благодаря за споделяните игри, вчера спечелих от инстаграм игра, което ми е за първи път Simple Smile Бисквити Чудо, но все пак е награда Simple Smile
От кОлата имам мейл с код, а раницата я чакам вече 16 дни, а я няма.

# 2 508
Аз нямам кодове на КК - нито на моя профил, нито на майка ми. Профилите са стари, но не са много активни.

# 2 509
  • Велико Търново
Мисля че има значение нивото на което си, за да получиш код. Аз съм 50+ и предполагам границата е точно 50то ниво.

# 2 510
Здравейте. КК са спретнали голяма каша с тези раници. Имам смс от еконт, че пратката ми е в Пазарджик, чаааак в Пазарджик. Как се оправя тази бъркотия?

# 2 511
За КК явно е за активност, аз съм 42 ниво и имам код.

# 2 512
Здравейте. КК са спретнали голяма каша с тези раници. Имам смс от еконт, че пратката ми е в Пазарджик, чаааак в Пазарджик. Как се оправя тази бъркотия?
Предполагам,че трябва да се обадите на Кока кола.Само подателят може да променя данните за доставка.

# 2 513
В Спаркса съм на 14 ниво и днес получих от този загадъчен код, вероятно имат предвид активността през последния месец.

# 2 514
Е аз нямам код🙁.Активна съм,всеки ден влизам,отговарям на предизвикателствата,качвам сторита...

# 2 515
  • Пловдив
Звъннах на кола,ще проверят проблема,не знаели...

# 2 516
Хиляди хора имат профили в Спаркс, предполагам че поетапно изпращат кодове. И аз нямам , нито ММ.

# 2 517
  • София
Може би поетапно. Моят мъж няма още код.

# 2 518
Току що са ми изпратили код на моя профил, ще видим дали ще пратят и на майка ми.

# 2 519
Кой носи наградите на Head & Shoulders?
Лео експрес. Получих си ваучерите, оказа се карта. Има протокол за връщане.

Общи условия

Активация на акаунт