Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 907
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 520
Малее какви са тези препратки в други градове с тези раници на КК, ужас. Ако случайно спечеля категорично им заявявам да внимават къде пращат наградата 😁

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 10:07 от Станимир Иванов 641942

# 2 521
  • в края на града
В MySparx  сигурно ще пратят кодове на всички поетапно, както беше със съобщението да се използват кредитите. Аз имам от вчера, гледам, че днес и на профила на сина ми са пратили.

# 2 522
Звънях на колата, жената каза, че нямало проблем сайта си работил, а всъщност аз не мога да регистрирам.

# 2 523
  • София
Звънях на колата, жената каза, че нямало проблем сайта си работил, а всъщност аз не мога да регистрирам.
Да бе, аз от вчера се опитвам да регистрирам и от различни профили и все така изписва. Според мен си има проблем. Аз йм писах във Фейсбук, но нямам отговор.

# 2 524
Преди малко 6 кода от морени и няма нищо, вече 24 кода на вятъра.. И дааа както винаги 1 мин след мен някой спечели, може ли да е толкова долна тази игра, пълна подигравка с хората....

# 2 525
Аз имам код от mysparx , а съм ниско ниво, мисля 5 то. По едно време бях тръгнала да го вдигам, ама голяма занимавка, нямам такова време.
А това със 37 профила ме разби😂😂😂. Не че нещо, ама направо си е шизофрения.
😂Ами така са някои хора, няма лошо. Но то пише в съобщението активни хора, не пише ниво.

И аз си направих към 18 профила , когато беше за Спорт депо.Имах много капачки ,а след като се запълни единия другите капачки стават безполезни ,а и системата го позволяваше.
За новата изненада ,ако направят да се приемат примерно вече само с 10 цифрен код, всички стари капачки ще отпаднат, защото са с 9.

# 2 526
  • Варна
В Метро е пълно с КК с ваучери за Емаг с черни капачки с 9 цифри, валидност до 09.08.Защо,ги пускат чак сега. Нали трябваше бели с 7 цифри.

# 2 527
Просто са със сбъркани етикети. Някой може да се оплаче заради фалшива реклама.

# 2 528
Аз имам код от mysparx , а съм ниско ниво, мисля 5 то. По едно време бях тръгнала да го вдигам, ама голяма занимавка, нямам такова време.
😂Ами така са някои хора, няма лошо. Но то пише в съобщението активни хора, не пише ниво.

И аз си направих към 18 профила , когато беше за Спорт депо.Имах много капачки ,а след като се запълни единия другите капачки стават безполезни ,а и системата го позволяваше.
За новата изненада ,ако направят да се приемат примерно вече само с 10 цифрен код, всички стари капачки ще отпаднат, защото са с 9.
И аз получих код от Спаркса, 9 цифрен е, така че сигурно ще запазят старите кодове.

# 2 529

И аз получих код от Спаркса, 9 цифрен е, така че сигурно ще запазят старите кодове.
Много ми е интересно какви са тези кодове, аз още нямам, да не е за прехвърляне на профил ли... Или за регистрация, ще разберем скоро.

# 2 530
  • Пловдив
Някой участвал ли е в играта на waya пробиотик? Къде е този    код?

# 2 531
В крайна сметка в играта на ЕТИ разбираш, дали печелиш веднага гривна или слушалки? А ваучерите по 400 и велосипедите ( за които също ще са ваучери за Декатлон) се теглят в края на промоцията?
Малко объркано ми стана, чета и форума, и правилата. Ако не се лъжа все още никой не си е получил наградата.

# 2 532
В крайна сметка в играта на ЕТИ разбираш, дали печелиш веднага гривна или слушалки? А ваучерите по 400 и велосипедите ( за които също ще са ваучери за Декатлон) се теглят в края на промоцията?
Малко объркано ми стана, чета и форума, и правилата. Ако не се лъжа все още никой не си е получил наградата.
Да, за слушалки и гривна веднага се разбира дали печелиш, а за ваучера и велосипеда се тегли след края на играта.
Може да не са качили печелившите още защото нали изписва имена, те като се бавят с мейлите и по трудно става, може и да има печеливши но още да не са в сайта, поради забяване с имейлите и тяхното попълване.

# 2 533
  • София
Аз за многото профили не го казвам с лошо. Просто трудно биха се запомнили. Аз имам еднин, моя мъж и детето по един и пак на детето като сменяхме телефона бяхме забравили паролата и на кой имейл сме регистрирали.

# 2 534
  • Под Слънцето
Инсейн, специално за теб обяснявам за многото профили-
Имахме ужасно много капачки , то и сега имаме събрани 2 чувала за смет плюс 1 торба на билла
и пълня 3ти чувал. Та за спорт депото бе безпредметно да ръгам още кодове, когато стигне лимита
от 90 или 95 лв / не помня вече/ и се правеше нов профил. Така спечелихме 3280 лв от цялата кампания.
Поне обзаведох цялата рода с летни и зимни обуща, анцузи, колелета. Имам 3 чифта helly hansen не отваряни в кутиите, маратонки. Тогава купих и ел скутер и хвърчах с него по улиците, докато ми писна и го шитнах без пари.
Та шизофрения или не,  квото и да решиш, че ме тресе, аз съм   хипер доволна от тази кампания. И чакам с нетърпение нещо подобно.
Айде хубав ден! Wink

Общи условия

Активация на акаунт