Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 374
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Пловдив
Здравейтее, най - накрая и аз да се похваля....изпихме 4 коли оня ден в Плевен. Ходихме на разходка и ги юрнах кола да пият мойте. Та от двата кода аз съм с раница вчера, тая сутрин ММ регистрира неговите 2 и той с раница. Имах 6 кода на каменица, снощи купихме 5 кенчета и тая сутрин 50лв. Днес ми е ден.

# 2 851
Добро утро! Най-сетне Каменица се смили над мен. И аз съм с 50 лв. тази сутрин - 06:11 ч. Simple Smile
Ето кой ме изпревари сутринта😂.Нямам кодове,иначе бих ви дала.Имам си раница,а и сайта при мен още не работи.Вчера бях намерила един,но го дадох.Днес ако ми попаднат,ще пиша.Ще ходя на пазар,че сме канени на сватба,а съм се занемарила откъм дрехи🙈

# 2 852
Момичета разведрили сте обстановката в темата и така трябва, нека добродетелите и добрият тон властват в нея. Ако някой има останал код ще помоля. Имам за размяна само един чадър от София мел.

# 2 853
снощи не успях да спечеля раница въпреки, че две потребителки веднага се отзоваха. Тази сутрин пробвах с още 2 от техните кодове - пак греда - МРЪН Disappointed Relieved много ми харесва раницата, не искам да играя за предизвикателствата.
Ако на някой не му достигат два кода за играта на цигари Кинг /мисля, че бяха 5 за да играеш за голямата им награда/ може да ми пише Relaxed

# 2 854
"Активността ти към MySPARX заслужава подарък – ето този специален код:......Пази го внимателно, съвсем скоро ще разбереш как да го използваш за нещо много готино Wink

Поздрави,

Екип на MySPARX"

Проверете си мейлите Wink

# 2 855
Такъв мейл имам от седмица!Мисля ,че не зависи от нивото,моето е 15.

# 2 856
Страхотен жест и от vannq88, която също ми предостави код от КК и едва не ме разплака със съобщението си! Благодаря публично и на нея и на всички останали момичета, които показаха,че имат добри сърца! От съвсем скоро съм в темата, но ви поздравявам за отношенията ,които създавате и за начина, по който го правите! Нека ви се връщат добрините!

# 2 857
Колега спечели раница преди малко, значи всичко е наред вече с регистрациите.

# 2 858
може ли линк за играта с кодовете на КК ?

# 2 859
  • Русе
Ако някой, все още има код за КК, който няма да използва, аз също бих искала да се пробвам за раница, мога да предложа код от белите капачки (играта свърши, евентуално за бъдещи игри да се ползва) Flushed

# 2 860
Днес ще пия кола някъде,че снощи не ме огря с нито един код. 😁

# 2 861
  • при късмета
може ли линк за играта с кодовете на КК ?
https://www.coca-cola.bg/igray-tuk/olnb Заповядай!

Честити ви раници, явно само те са останали. Някой изобщо спечели ли преживяване от тази игра? Нямам кодове, онзи ден случайно ми попадна

# 2 862
И аз вчера пробвах в колата, но не успях, повече едва ли ще имам възможност. А в Каменица веднага след като регистрирах и някой след мен спечели. Нацелих момента, ама почти. Joy
Хубав петък на всички!
(Обичам петъците Heart Eyes )

# 2 863
  • София
Аз вчера пих кола в заведение, уви донесоха ми кенче. По принцип искам ваучер за преживяване, явно има само раници обаче и вай няма да се натискам вече. Ще се включа в играта на “ИКЕА”.

# 2 864
  • София
Честито на спечелилите!
Прекрасен жест от страна на nlumparova@mail.bg! Аз не можах да се възползвам, защото вече са ползвани и спирам с колата. Ще играя в други игри за раници, явно късметът ми е другаде Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 09:53 от kosara

Общи условия

Активация на акаунт